teorija is pirmo, o vairavimo snd neislaikiau
 Vilniuj cia...per savo durna galva...atlikau visus manevrus aikstelej puikiai, ivaziavau i paskutini T forma, sustojau ivaziavusi ir ziuriu, egzaminuotojas man moja-vaziuojam
  Vilniuj cia...per savo durna galva...atlikau visus manevrus aikstelej puikiai, ivaziavau i paskutini T forma, sustojau ivaziavusi ir ziuriu, egzaminuotojas man moja-vaziuojam   tai as kaip dura pameciau galva is laimes ir pajiechala, kaip sakant tiesiai pas egzaminuotoja
  tai as kaip dura pameciau galva is laimes ir pajiechala, kaip sakant tiesiai pas egzaminuotoja   
  girdziu tas jau saukia STOP
 egzaminas baigtas- pervaziavai istisine linija...dar bandziau gincytis, kas jis mane suklaidino-nepalauke, kol baigsiu manevra, ta prasme, isvaziuosiu is tos T formos.. as jo mosta supratau kaip tipo viskas gerai, varom i miesta
 egzaminas baigtas- pervaziavai istisine linija...dar bandziau gincytis, kas jis mane suklaidino-nepalauke, kol baigsiu manevra, ta prasme, isvaziuosiu is tos T formos.. as jo mosta supratau kaip tipo viskas gerai, varom i miesta   nu zodziu...
  nu zodziu...man 34 beje...mokyklini ir teorija is pirmo islaikiau