Įkraunama...
Įkraunama...

Iš kelinto karto išlaikėte egzaminus regitroj?

sveikos smile.gif

teorija is pirmo, o vairavimo snd neislaikiau unsure.gif Vilniuj cia...per savo durna galva...atlikau visus manevrus aikstelej puikiai, ivaziavau i paskutini T forma, sustojau ivaziavusi ir ziuriu, egzaminuotojas man moja-vaziuojam biggrin.gif tai as kaip dura pameciau galva is laimes ir pajiechala, kaip sakant tiesiai pas egzaminuotoja biggrin.gif
girdziu tas jau saukia STOP biggrin.gif egzaminas baigtas- pervaziavai istisine linija...dar bandziau gincytis, kas jis mane suklaidino-nepalauke, kol baigsiu manevra, ta prasme, isvaziuosiu is tos T formos.. as jo mosta supratau kaip tipo viskas gerai, varom i miesta biggrin.gif nu zodziu...
man 34 beje...mokyklini ir teorija is pirmo islaikiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doremifasolasi @ 2012 09 02, 00:48)
teoriją is pirmo, o vaziavimų dar neįpusejau mokytis, bet man sunku, begius jau jau perjunginėju, bet dar kartais, kai greit reikia pajudeti, uzgęstu tongue.gif beje, esu netoli 40, pasak kai kurių-beviltiska... biaju jau to egzamino, net negaliu...

Na aš aplamai sėst į mašiną bijojau po siaubingos avarijos prieš 17m.Likau jauna našle su vaiku,du metai praėjo vėžimėly,kol daktarai kojas rankas ištiesino.O šiemet supratau,kad verkiant teisių ir mašinos reikia.Teoriją iš pirmo,nes ten tik pasimokyt reikia ir vsio biggrin.gif Praktikos pirmas kartas buvo visiškas fiasko,nes koja iš jaudulio taip kaleno į sankabą,kad prieš kalniuką be šansų užvažiuot verysad.gif Pasiėmiau krūvą pamokų papildomai per porą savaičių,suplojau nemažai pinigų,bet šiandien išlaikiau tik su viena klaidele ir pabarimu,kad per lėtai važiuoju thumbup.gif Man 41,jei ką...
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2012 09 05, 21:48)
Na aš aplamai sėst į mašiną bijojau po siaubingos avarijos prieš 17m.Likau jauna našle su vaiku,du metai praėjo vėžimėly,kol daktarai kojas rankas ištiesino.O šiemet supratau,kad verkiant teisių ir mašinos reikia.Teoriją iš pirmo,nes ten tik pasimokyt reikia ir vsio biggrin.gif Praktikos pirmas kartas buvo visiškas fiasko,nes koja iš jaudulio taip kaleno į sankabą,kad prieš kalniuką be šansų užvažiuot verysad.gif Pasiėmiau krūvą pamokų papildomai  per porą savaičių,suplojau nemažai pinigų,bet šiandien išlaikiau tik su viena klaidele ir pabarimu,kad per lėtai važiuoju thumbup.gif Man 41,jei ką...

Ot kaip zaviuosi tokiais zmonemis thumbup.gif Nugalejot savo baimes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 09 05, 23:24)
Ot kaip zaviuosi tokiais zmonemis  thumbup.gif Nugalejot savo baimes mirksiukas.gif

Nėra kuo žavėtis žmogum,kuris tiek laiko atidavė savo baimėm,deja.
P.S.Ir tik noriu pasakyt,kad nesvarbu,kiek jums metų doremifa... ir kitoms,kurios sakot,kad man deja virš trisdešimt ar arti keturiasdešimt.Taigi pats gyvenimas tik prasideda.Tik norėkit tų teisių,kaip pirmo savo mylėto berno... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Favorites @ 2012 09 05, 17:37)
sveikos  smile.gif

teorija is pirmo, o vairavimo snd neislaikiau  unsure.gif  Vilniuj cia...per savo durna galva...atlikau visus manevrus aikstelej puikiai, ivaziavau i paskutini T forma, sustojau ivaziavusi ir ziuriu, egzaminuotojas man moja-vaziuojam  biggrin.gif  tai as kaip dura pameciau galva is laimes ir pajiechala, kaip sakant tiesiai pas egzaminuotoja  biggrin.gif 
girdziu tas jau saukia STOP  biggrin.gif egzaminas baigtas- pervaziavai istisine linija...dar bandziau gincytis, kas jis mane suklaidino-nepalauke, kol baigsiu manevra, ta prasme, isvaziuosiu is tos T formos.. as jo mosta supratau kaip tipo viskas gerai, varom i miesta  biggrin.gif  nu zodziu...
man 34 beje...mokyklini ir  teorija is pirmo islaikiau  4u.gif

Ne pirma kart girdziu toki bajeri.
Atsakyti
Kaip tik siandien issilaikiau praktika is 1 thumbup.gif teorija taippat is 1 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledireal @ 2012 09 06, 16:29)
Ne pirma kart girdziu toki bajeri.

norit pasakyti, kad cia jie specialiai taip sukirtineja? unsure.gif ar guodziat, kad ne as viena tokia kvaila biggrin.gif
QUOTE(Jelenux:) @ 2012 09 06, 17:51)
Kaip tik siandien issilaikiau praktika is 1  thumbup.gif  teorija taippat is 1  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2012 09 06, 03:47)
P.S.Ir tik noriu pasakyt,kad nesvarbu,kiek jums metų doremifa... ir kitoms,kurios sakot,kad man deja virš trisdešimt ar arti keturiasdešimt.Taigi pats gyvenimas tik prasideda.Tik norėkit tų teisių,kaip pirmo savo mylėto berno... biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Išlaikiau teises toli gražu ne 18 ,anksčiau nebuvo nei noro, nei poreikio, sutinku, kad jauniem gal lengviau sekasi, bet svarbu ne tai, o galutinis rezultatas, tai kad ar jum 30, ar 40-yra noro, tik pirmin, beje išlaikiau Regitra iš 3 karto, tai kad papuolu į tą statistiką tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(@Andrea @ 2012 08 31, 19:54)
Instruktorius man sake, pas ji kartu su manimi tuo paciu metu mokinosi vairuoti 40-mete moteris. 11 pamoka jai jau buvo, o nemokejo tinkamai begiu perjungti gatveje. Sake, atvirai kalbant, tai tik pasipelnymas vairavimo mokykloms ir Regitrai...
.

Labai jau netaktiškas būvo Jūsų instruktorius, jei aptarinėja su Jūmis kitų mokinių amžių ir sugebejimus g.gif
Atsakyti
Na as kazkaip nematau tame aptarinejime nieko bloga - nei pavardes mini, nei dar kazka asmenisko. g.gif
Atsakyti
2012.09.05
sveikos

teorija is pirmo, o vairavimo snd neislaikiau Vilniuj cia...per savo durna galva...atlikau visus manevrus aikstelej puikiai, ivaziavau i paskutini T forma, sustojau ivaziavusi ir ziuriu, egzaminuotojas man moja-vaziuojam tai as kaip dura pameciau galva is laimes ir pajiechala, kaip sakant tiesiai pas egzaminuotoja
girdziu tas jau saukia STOP egzaminas baigtas- pervaziavai istisine linija...dar bandziau gincytis, kas jis mane suklaidino-nepalauke, kol baigsiu manevra, ta prasme, isvaziuosiu is tos T formos.. as jo mosta supratau kaip tipo viskas gerai, varom i miesta nu zodziu...
man 34 beje...mokyklini ir teorija is pirmo islaikiau

P.S

ka gi - praktika is antro karto iveikiau 4u.gif siandien..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Favorites: 08 rugsėjo 2012 - 11:46
QUOTE(@Andrea @ 2012 09 07, 08:14)
Na as kazkaip nematau tame aptarinejime nieko bloga - nei pavardes mini, nei dar kazka asmenisko.  g.gif

O aš matau tame pasišaipymą , kad jau jei 40 metu mokosi vairuoti, tai jau beprasmiška ir beviltiška, net pavarų nemoka perjungt, manau kad nemažai ir jaunučiu taip pat žioplinėjau ir mokslai sekasi sunkiai , o čia parašius ,kitos tokio amžiau moteris gali pagalvot kad joms jau neverta ir pradet, bet čia jau akmenukas į Jūsų instruktoriaus daržą g.gif
Tarp kitko paskutiniu metu atkreipiau demesi kad už mokomuju mašinuku sedasi vis daugiau vyresnio amžiaus moteru, jau virš 50, manau kad šaunuoles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2012 09 08, 05:42)
O aš matau tame pasišaipymą , kad jau jei 40 metu mokosi vairuoti, tai  jau beprasmiška ir beviltiška,  net pavarų nemoka perjungt, manau kad nemažai ir jaunučiu taip pat žioplinėjau ir mokslai sekasi sunkiai , o čia parašius ,kitos tokio amžiau moteris gali pagalvot kad joms jau neverta ir pradet, bet čia jau akmenukas į Jūsų instruktoriaus daržą  g.gif
Tarp kitko paskutiniu metu atkreipiau demesi kad už mokomuju mašinuku sedasi vis daugiau vyresnio amžiaus moteru, jau virš 50,  manau kad šaunuoles  thumbup.gif

Priedo, tas pavaras nebūtina mokėti perjunginėti, nes egzistuoja automatinės pavaros. Vairuoti turi teisė visi.
Lt pergriežtai su tom pavarom sakyčiau ... tiesiog pinigus darosi iš to ir tiek.
Atsakyti