Įkraunama...
Įkraunama...

Iš kelinto karto išlaikėte egzaminus regitroj?

oTAI KAIP SU TOM AUTOMATINĖM? JEIGU AŠ IŠSILAIKIUS MECHANINĘ TAI GALĖSIU IR AUTOMATINE VAŽINĖT, AR KAIP ČIA?
Atsakyti
QUOTE(doremifasolasi @ 2012 09 09, 14:33)
oTAI KAIP SU TOM AUTOMATINĖM? JEIGU AŠ IŠSILAIKIUS MECHANINĘ TAI GALĖSIU IR AUTOMATINE VAŽINĖT, AR KAIP ČIA?

Taip,išsilaikiusi su mechanine,laisvai galėsit važiuot ir automatine.Jei laikysit su automatine,su mechanine negalėsit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2012 09 09, 14:16)
Taip,išsilaikiusi su mechanine,laisvai galėsit važiuot ir automatine.Jei laikysit su automatine,su mechanine negalėsit ax.gif

Svarbiausia nepamirst praktikuotis bazineti, nes as pries keleta met issilaikiau, bet nebairabau. Tai dabar reikia is naujo mokintis.
Atsakyti
As abu is pirmo flirt.gif
Atsakyti
Laikiau du kartus praktiką, nesėkmingai .. blush2.gif ax.gif
Bandysiu trečią kartą savęs nepavesti.. doh.gif
Atsakyti
sveikos merginos.as islaikiau tik is antro karto, ne spirma karta sankaba posukyje laikiau ir liezuvi ikisau kur nereike.sake kad bambejai ateisi kita karta.o kaip atejau kita karta vel pas ta pati pkliuvau tada jau ir islaikiau smile.gif smile.gif
Atsakyti
Teoriją lengvai iš pirmo, o praktiką vos vos su 5 klaidelėm, bet irgi iš pirmo.
Atsakyti
Lietuvoje teoriją iš trečio, vairavimą iš pirmo. JAV viską iš pirmo.
Atsakyti
Aš teises jau 6 metai turiu. Ir teoriją, ir praktiką išlaikiau iš pirmo karto tongue.gif Kai išlaikiau važiavimą, tai mano instruktorius net nenustebo. Sakė būtų nustebęs, jei būčiau neišlaikiusi. ax.gif
Atsakyti
teises turiu jau 14 metu, viska ishlaikiau ish pirmo karto 4u.gif
Atsakyti
teorija is pirmo,ovat praktika is trecio 4u.gif
Atsakyti
PAGALIAU!
Šiandien ir man pavyko. Išlaikiau praktiką iš trečio karto.. doh.gif
Svajonė išsipildė ir nukrito diiiiiiiiiiidelis akmuo nuo mano pečių. Teoriją išlaikiau iš pirmo. Šiauliuose viskas
Atsakyti