oTAI KAIP SU TOM AUTOMATINĖM? JEIGU AŠ IŠSILAIKIUS MECHANINĘ TAI GALĖSIU IR AUTOMATINE VAŽINĖT, AR KAIP ČIA?
QUOTE(doremifasolasi @ 2012 09 09, 14:33)
oTAI KAIP SU TOM AUTOMATINĖM? JEIGU AŠ IŠSILAIKIUS MECHANINĘ TAI GALĖSIU IR AUTOMATINE VAŽINĖT, AR KAIP ČIA?
Taip,išsilaikiusi su mechanine,laisvai galėsit važiuot ir automatine.Jei laikysit su automatine,su mechanine negalėsit

QUOTE(adija5 @ 2012 09 09, 14:16)
Taip,išsilaikiusi su mechanine,laisvai galėsit važiuot ir automatine.Jei laikysit su automatine,su mechanine negalėsit 

Svarbiausia nepamirst praktikuotis bazineti, nes as pries keleta met issilaikiau, bet nebairabau. Tai dabar reikia is naujo mokintis.
As abu is pirmo

Laikiau du kartus praktiką, nesėkmingai ..
Bandysiu trečią kartą savęs nepavesti..

Bandysiu trečią kartą savęs nepavesti..

sveikos merginos.as islaikiau tik is antro karto, ne spirma karta sankaba posukyje laikiau ir liezuvi ikisau kur nereike.sake kad bambejai ateisi kita karta.o kaip atejau kita karta vel pas ta pati pkliuvau tada jau ir islaikiau

Teoriją lengvai iš pirmo, o praktiką vos vos su 5 klaidelėm, bet irgi iš pirmo.
Lietuvoje teoriją iš trečio, vairavimą iš pirmo. JAV viską iš pirmo.
Aš teises jau 6 metai turiu. Ir teoriją, ir praktiką išlaikiau iš pirmo karto
Kai išlaikiau važiavimą, tai mano instruktorius net nenustebo. Sakė būtų nustebęs, jei būčiau neišlaikiusi.

teises turiu jau 14 metu, viska ishlaikiau ish pirmo karto

teorija is pirmo,ovat praktika is trecio

PAGALIAU!
Šiandien ir man pavyko. Išlaikiau praktiką iš trečio karto..
Svajonė išsipildė ir nukrito diiiiiiiiiiidelis akmuo nuo mano pečių. Teoriją išlaikiau iš pirmo. Šiauliuose viskas
Šiandien ir man pavyko. Išlaikiau praktiką iš trečio karto..

Svajonė išsipildė ir nukrito diiiiiiiiiiidelis akmuo nuo mano pečių. Teoriją išlaikiau iš pirmo. Šiauliuose viskas