Įkraunama...
Įkraunama...

Iš kelinto karto išlaikėte egzaminus regitroj?

QUOTE(Neriliene @ 2012 10 09, 17:03)
PAGALIAU!
Šiandien ir man pavyko. Išlaikiau praktiką iš trečio karto..  doh.gif
Svajonė išsipildė ir nukrito diiiiiiiiiiidelis akmuo nuo mano pečių. Teoriją išlaikiau iš pirmo. Šiauliuose viskas

Dideli dideli sveikinimai 4u.gif 4u.gif aš dar neišsilaikius praktikos, bet jau nemažas akmuo slegia pečius, tai įsivaizduoju, koks turi būt super jausmas, kai išsilaikai ir visas tas užsiknisimas BAIGTAS wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neriliene @ 2012 10 09, 16:03)
PAGALIAU!
Šiandien ir man pavyko. Išlaikiau praktiką iš trečio karto..  doh.gif
Svajonė išsipildė ir nukrito diiiiiiiiiiidelis akmuo nuo mano pečių. Teoriją išlaikiau iš pirmo. Šiauliuose viskas

Sveikiname sėkmingai perėjus visą šitą gyvenimo išbandymą 4u.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveiki laikaiu priesh 6metus ir islaikiau teorija is antro karto nes sugalvojau pirma karta pasitikrint ir teisingus atsakymus paverciau netaisyngais suringau 76% doh.gif Baisiai buwau nusivylus o antra kart suspaudziau per 1min viska atsistojau ir pirma isejau isllaikius nes buwau atkalusmintinai visus bilietus.O vairavima irgi is anro nes pirma karta manes nepraleido ir as ir mano instruktorius ta pati sake nes jis stebejo egzamina siule eiti pas juos ir aiskintis bet pabijojau kad jeigu pradesiu aiskintis tai veliau isvis neleis man ju oishlaikyt,tad man viskas laimingai pasiseke is antro karto.O stai drauge tais paciais metais laike tai ir 7karto.. doh.gif
Atsakyti
Sveiki,

Laikiau ir aš prieš 6 metus, tai išlaikiau ir teoriją iš pirmo karto ir praktiką iš pirmo.
Atsakyti
Sveiki, Kauno regitroje pries 1,5 men laikiau, tai tiek teorija, tiek ir vaziavimas is pirmo smile.gif
Atsakyti
Išlaikiau abu egzaminus iš pirmo karto prieš ~5 metus
Atsakyti
Girkites girkites ax.gif as teorija is pirmo, oapraktikos neislaikiau, la verysad.gif ukiu sek karto verysad.gif
Atsakyti
chahahahahahaha lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
laikiau pries 6m. Teorija is pirmo, a praktika lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif is 5 karto doh.gif doh.gif ax.gif ax.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
O Regitroj važiavimą filmuoja?
Atsakyti
QUOTE(Egiuxz @ 2012 11 08, 22:11)
O Regitroj važiavimą filmuoja?

žinoma
Atsakyti
QUOTE(Martusik @ 2012 11 04, 14:13)
chahahahahahaha lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
laikiau pries 6m. Teorija is pirmo, a praktika  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  is 5 karto doh.gif  doh.gif  ax.gif  ax.gif  blush2.gif  blush2.gif

Aš šiemet liepos pabaigoj teoriją irgi iš pirmo karto, o praktiką iš 6 doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti