teoriją is trečio, važiavimas - iš pirmo.
dėl sudirbinėjimo, tai aš irgi nelabai tikiu. nors ir girdėjau tokių nuomonių, kad kaune visi kyšininkai, kad jei neduosi-nevažiuosi, kad klaidina, kabinėjasi. man nieko panašaus nebuvo.
kita vertus, girdėjau ir tokį gandą, kad specialiai sudirbinėja tuos, kam buvo atimtos teisės už vairavimą išgėrus
Na ką ir aš pasipasakot... 
Miestas Šiauliai,
Teorija iš pirmo karto
Praktika iš 4
Dėl teorijos ėjau ganėtinai pasitikinti savo jėgomis tai net ir nesijaudinau
Dėl praktikos, dabar kai jau po visko, normaliai jau ir tie 4 kartai atrodo
nors galėjo būt ir mažiau.
Pirmą kartą labai veikė stresas, bijojau nors tu ką visa ko prisiklausius o ir pati savo jėgomis nepasitikėjau, tiesa beveik viską pravažiavau(reiškia ne taip ir blogai vairavau) prieš galą suklydau mieste
Antrą kartą
nu visai čia man, sustojau per toli stop linijos.... nu nesusipratau kaip ten taip sugebėjau 
Vat trečią kartą pajutau ką reiškia kabinėjimasis(pasijautė, kad lyg kyšio norėtų) tie instruktoriaus pasakymai, blaškymas, visą laiką jutau įtampą ir jo neigiamą požiūrį į mane
Na o ketvirtas kartas garantavo
viskas puikiai, be streso ir visa ką
aikštelei be klaidų, mieste tik kelios neesminės
1. Kaip faina

Miestas Šiauliai,
Teorija iš pirmo karto

Praktika iš 4

Dėl teorijos ėjau ganėtinai pasitikinti savo jėgomis tai net ir nesijaudinau

Dėl praktikos, dabar kai jau po visko, normaliai jau ir tie 4 kartai atrodo

Pirmą kartą labai veikė stresas, bijojau nors tu ką visa ko prisiklausius o ir pati savo jėgomis nepasitikėjau, tiesa beveik viską pravažiavau(reiškia ne taip ir blogai vairavau) prieš galą suklydau mieste

Antrą kartą

Vat trečią kartą pajutau ką reiškia kabinėjimasis(pasijautė, kad lyg kyšio norėtų) tie instruktoriaus pasakymai, blaškymas, visą laiką jutau įtampą ir jo neigiamą požiūrį į mane

Na o ketvirtas kartas garantavo

QUOTE(Gemma @ 2013 05 30, 08:59)
1. Kaip faina

TEORIJA IS PIRMO, PRAKTIKA IS ANTRO

Teorija ir praktika is pirmo

QUOTE(Lilija73 @ 2013 06 08, 20:16)
QUOTE(~Darija~ @ 2013 06 08, 22:47)
Šaunu

Teorija iš pirmo,praktika iš antro karto.
Pirmą kartą suveikė stresas...
Jokio kabinėjimosi,jokio neigiamo požiūro ar sukirtinėjimo nejutau. Egzaminuotojai abu kartus pasitaikė šaunūs žmonės.
Čia Klaipėdos Regitroj.

Pirmą kartą suveikė stresas...

Jokio kabinėjimosi,jokio neigiamo požiūro ar sukirtinėjimo nejutau. Egzaminuotojai abu kartus pasitaikė šaunūs žmonės.

Čia Klaipėdos Regitroj.
QUOTE(Pievu gelyte @ 2013 06 16, 13:39)
Puiku

sveikos,
teorija is pirmo, vairavima is antro
pirma karta grizdama uzgesau netycia ijungus 4 pavara, kai sukau i regitros kiema jau
ziauriai gaila buvo ir asaru daug
teorija is pirmo, vairavima is antro

pirma karta grizdama uzgesau netycia ijungus 4 pavara, kai sukau i regitros kiema jau

mergaites sakykit kaip vilniuje regitroje ar labai kabinejasi del smukmenu instruktoriai?jai masina uzgesta aiksteleje cia kritine klaidele?aciu
QUOTE(69kleopatra @ 2013 07 01, 21:06)
mergaites sakykit kaip vilniuje regitroje ar labai kabinejasi del smukmenu instruktoriai?jai masina uzgesta aiksteleje cia kritine klaidele?aciu
Du kartus laikiau praktiką ir abu kartus pasitaikė geri instruktoriai. Antrą kart gal net geresnis, labai mandagus, visą kelią vardu kreipėsi

Aikštelėje užgesimas skaitosi nekritinė klaida, galima berots viso egzamino metu užgesti 5 kartus.
Sėkmės laikant, svarbiausia nesijaudinti, nors žinau kaip tą jaudulį sunku suvaldyti

QUOTE(Pievu gelyte @ 2013 07 02, 14:26)
Du kartus laikiau praktiką ir abu kartus pasitaikė geri instruktoriai. Antrą kart gal net geresnis, labai mandagus, visą kelią vardu kreipėsi
Aikštelėje užgesimas skaitosi nekritinė klaida, galima berots viso egzamino metu užgesti 5 kartus.
Sėkmės laikant, svarbiausia nesijaudinti, nors žinau kaip tą jaudulį sunku suvaldyti

aciu tau,na taip svarbiausia yra nesijaudinti ir koja pakisa tas jaudulis..matyt reiktu kokiu raminamu isgerti pries vairavima:))