Įkraunama...
Įkraunama...

Iš kelinto karto išlaikėte egzaminus regitroj?

teoriją is trečio, važiavimas - iš pirmo.

dėl sudirbinėjimo, tai aš irgi nelabai tikiu. nors ir girdėjau tokių nuomonių, kad kaune visi kyšininkai, kad jei neduosi-nevažiuosi, kad klaidina, kabinėjasi. man nieko panašaus nebuvo.

kita vertus, girdėjau ir tokį gandą, kad specialiai sudirbinėja tuos, kam buvo atimtos teisės už vairavimą išgėrus
Atsakyti
Na ką ir aš pasipasakot... smile.gif

Miestas Šiauliai,
Teorija iš pirmo karto thumbup.gif
Praktika iš 4 biggrin.gif blush-anim-cl.gif

Dėl teorijos ėjau ganėtinai pasitikinti savo jėgomis tai net ir nesijaudinau smile.gif
Dėl praktikos, dabar kai jau po visko, normaliai jau ir tie 4 kartai atrodo biggrin.gif nors galėjo būt ir mažiau.
Pirmą kartą labai veikė stresas, bijojau nors tu ką visa ko prisiklausius o ir pati savo jėgomis nepasitikėjau, tiesa beveik viską pravažiavau(reiškia ne taip ir blogai vairavau) prieš galą suklydau mieste smile.gif
Antrą kartą doh.gif nu visai čia man, sustojau per toli stop linijos.... nu nesusipratau kaip ten taip sugebėjau biggrin.gif
Vat trečią kartą pajutau ką reiškia kabinėjimasis(pasijautė, kad lyg kyšio norėtų) tie instruktoriaus pasakymai, blaškymas, visą laiką jutau įtampą ir jo neigiamą požiūrį į mane sad.gif
Na o ketvirtas kartas garantavo smile.gif viskas puikiai, be streso ir visa ką smile.gif aikštelei be klaidų, mieste tik kelios neesminės smile.gif

QUOTE(Gemma @ 2013 05 30, 08:59)
1. važiavimas - iš pirmo.

1. Kaip faina 4u.gif

Atsakyti
TEORIJA IS PIRMO, PRAKTIKA IS ANTRO thumbup.gif
Atsakyti
Teorija ir praktika is pirmo smartass.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilija73 @ 2013 06 08, 20:16)
TEORIJA IS PIRMO, PRAKTIKA IS ANTRO thumbup.gif

QUOTE(~Darija~ @ 2013 06 08, 22:47)
Teorija ir praktika is pirmo  smartass.gif

Šaunu thumbup.gif
Atsakyti
Teorija iš pirmo,praktika iš antro karto. smile.gif
Pirmą kartą suveikė stresas... biggrin.gif
Jokio kabinėjimosi,jokio neigiamo požiūro ar sukirtinėjimo nejutau. Egzaminuotojai abu kartus pasitaikė šaunūs žmonės. smile.gif
Čia Klaipėdos Regitroj.
Atsakyti
Teoriją iš pirmo, praktiką (vakar) iš antro thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pievu gelyte @ 2013 06 16, 13:39)
Teoriją iš pirmo, praktiką (vakar) iš antro  thumbup.gif

Puiku drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos,
teorija is pirmo, vairavima is antro smile.gif
pirma karta grizdama uzgesau netycia ijungus 4 pavara, kai sukau i regitros kiema jau verysad.gif ziauriai gaila buvo ir asaru daug lotuliukas.gif
Atsakyti
mergaites sakykit kaip vilniuje regitroje ar labai kabinejasi del smukmenu instruktoriai?jai masina uzgesta aiksteleje cia kritine klaidele?aciu
Atsakyti
QUOTE(69kleopatra @ 2013 07 01, 21:06)
mergaites sakykit kaip vilniuje regitroje ar labai kabinejasi del smukmenu instruktoriai?jai masina uzgesta aiksteleje cia kritine klaidele?aciu

Du kartus laikiau praktiką ir abu kartus pasitaikė geri instruktoriai. Antrą kart gal net geresnis, labai mandagus, visą kelią vardu kreipėsi smile.gif
Aikštelėje užgesimas skaitosi nekritinė klaida, galima berots viso egzamino metu užgesti 5 kartus.

Sėkmės laikant, svarbiausia nesijaudinti, nors žinau kaip tą jaudulį sunku suvaldyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pievu gelyte @ 2013 07 02, 14:26)
Du kartus laikiau praktiką ir abu kartus pasitaikė geri instruktoriai. Antrą kart gal net geresnis, labai mandagus, visą kelią vardu kreipėsi  smile.gif
Aikštelėje užgesimas skaitosi nekritinė klaida, galima berots viso egzamino metu užgesti 5 kartus.

Sėkmės laikant, svarbiausia nesijaudinti, nors žinau kaip tą jaudulį sunku suvaldyti  smile.gif

aciu tau,na taip svarbiausia yra nesijaudinti ir koja pakisa tas jaudulis..matyt reiktu kokiu raminamu isgerti pries vairavima:))
Atsakyti