Įkraunama...
Įkraunama...

Iš kelinto karto išlaikėte egzaminus regitroj?

Teoriją iš pirmo karto thumbup.gif Praktiką išlaikiau tik iš trečio. Pirmąkart laikiau Vilniuje, antrą ir trečią Alytuje. Pirmus du kartus pati žinau kad susidirbau doh.gif , pirmąkart persirikiuodama į dešinę nepažiūrėjau kad mašina atvažiuoja iš galo, teko jai truputį pristabyt blush2.gif , o antras susimovimas buvo mieste važiuojant į kalniuką, reikėjo sustoti prieš kliūtį, ir pradėdama vėl važiuot, pariedėjau atgal doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nijntje @ 2013 03 24, 01:04)
Teoriją iš pirmo karto  thumbup.gif  Praktiką išlaikiau tik iš trečio. Pirmąkart laikiau Vilniuje, antrą ir trečią Alytuje. Pirmus du kartus pati žinau kad susidirbau  doh.gif , pirmąkart persirikiuodama į dešinę nepažiūrėjau kad mašina atvažiuoja iš galo, teko jai truputį pristabyt  blush2.gif , o antras susimovimas buvo mieste važiuojant į kalniuką, reikėjo sustoti prieš kliūtį, ir pradėdama vėl važiuot, pariedėjau atgal  doh.gif

norisi nusikeikt net... galetu tikrai jau taip nesikabinet
man baisu,,, as keturis neislaikiau, bijau, nenoriu... kaip prisiverst penkta kart lakyti... nezinau
Atsakyti
QUOTE(doremifasolasi @ 2013 03 24, 07:47)
man baisu,,, as  keturis neislaikiau, bijau, nenoriu... kaip prisiverst penkta kart lakyti... nezinau

Svarbu išsilaikysit, o po to jau nebebus svarbu iš kelinto karto smile.gif Tik nedarykit pertraukų, mano pažįstamas išsilaikė iš 3 karto, bet jis visus egzamininius pravažiavimus pasidarė per vieną savaitę, o vat draugė iš 6 karto tik, bet jai nuo pirmojo egzamino praėjo pusę metų, kas mano manymu per ilgas laiko tarpas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doremifasolasi @ 2013 03 24, 07:47)
man baisu,,, as  keturis neislaikiau, bijau, nenoriu... kaip prisiverst penkta kart lakyti... nezinau

Išlaikysit,nereikia pergyvent iš kelinto karto 4u.gif aš su mokykliniu egzaminu buvau ilgam labai strigus,bet,išlaikiau,džiaugiuosi,kad nepasidaviau ir atradau savy ryžto eit iki galo 4u.gif o dabar visiškai nesvarbu iš kelinto karto,kai paklausia kas nors,turiu ilgai pagalvot,nes jau nebe aktualu visai rolleyes.gif sėkmės ir jums 4u.gif

Atsakant į tema,su regitra susitvarkiau iš pirmo karto,teorija ir praktiką.
Atsakyti
Teorija is pirmo, o praktika is antro. Kaip jau kazkas minejo, as irgi nedavaziavau iki galo istrizoj parkuotej. Reikejo isivaizduot, kad gatvej parkuojuos, tai sake, kad jei buciau realiai taip prisiparkavus tai masinos priekis stovetu gatvej biggrin.gif nu nestovetu, nes jei gatve butu,tai matyciau, kad priekis gatvej biggrin.gif ir dar buvo su ta leva hyundai masinele, tai reikejo galvot ne tik kaip pratimus atlikt, bet kaip masina suvaldyt, nes labai "stumia" jas. O antra kartai laikiau su golfu, tokiu kaip ir vairavimo mokykloj, tai viskas puikiai buvo.
Sekmes laikancioms, svarbiausia niekur neskubekit, ypac aikstelej ir bukit atidzios 4u.gif
Atsakyti
as irgi praktika islaikiau is antro karto, ta pati situacija, tik as ivaziavau per giliai, galiniu ratu kliudziau linija doh.gif ir kaip daznai buna, didziausia baime laukiant egzamino, o kai jau isedi i masina- neber kada bijoti, reik susikaupti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alaia @ 2013 04 10, 14:45)
Teorija is pirmo, o praktika is antro. Kaip jau kazkas minejo, as irgi nedavaziavau iki galo istrizoj parkuotej. Reikejo isivaizduot, kad gatvej parkuojuos, tai sake, kad jei buciau realiai taip prisiparkavus tai masinos priekis stovetu gatvej  biggrin.gif nu nestovetu, nes jei gatve butu,tai matyciau, kad priekis gatvej  biggrin.gif  ir dar buvo su ta leva hyundai masinele, tai reikejo galvot ne tik kaip pratimus atlikt, bet kaip masina suvaldyt, nes labai "stumia" jas. O antra kartai laikiau su golfu, tokiu kaip ir vairavimo mokykloj, tai viskas puikiai buvo.
Sekmes laikancioms, svarbiausia niekur neskubekit, ypac aikstelej ir bukit atidzios  4u.gif

Su tuo neskubejimu yra beda.. Nes jei per letai vaziuoji- kritine klaida. o juk leciau vaziuojant zymiai lengviau susikaupti.. As net kai islaikysiu egzamina,su savo masina nezadu niekur lakstyt. Juk patirties tikrai dar nera daug. Tikrai sakyciau biski nesazininga su tuo greiciu. Ypac vaziuojant pagrindinem miesto gatvem,kur daug sankryzu, reikia ir rikiuotis ir marsrutinius praleisti, ir eismai visokie vienpusiai..
Atsakyti
QUOTE(Inesssssita @ 2013 04 12, 21:04)
Su tuo neskubejimu yra beda.. Nes jei per letai vaziuoji- kritine klaida. o juk leciau vaziuojant zymiai lengviau susikaupti.. As net kai islaikysiu egzamina,su savo masina nezadu niekur lakstyt. Juk patirties tikrai dar nera daug. Tikrai sakyciau biski nesazininga su tuo greiciu. Ypac vaziuojant pagrindinem miesto gatvem,kur daug sankryzu, reikia ir rikiuotis ir marsrutinius praleisti, ir eismai visokie vienpusiai..

Na taip,bet man gatvese 50 km/h, tiek kiek ir privalom vaziuot, tai jau letai jauciasi, tokiu greiciu vaziuojant tai ir imanoma sureaguot laiku. O kai persirikiuot ir t.t reikia, tai priklauso nuo situacijos, galima ir pastabdyt siek tiek, kad isiterpt i srauta. Nors aisku piko metu tai toks jausmas kad neimanoma isvis isiterpt kazkur doh.gif ir kiti vairuotojai gana nesupratingi buna.
Bet aikstelej tai man instruktorius sakydavo kad kuo leciau vaziuot, ir per egza taip pat stengiaus aikstelej neskubet, taip vaziuot ant minimumo, kad masina neuzgestu pratimus atlikinejant. Ten atidumas svarbu, juk net gatvese nieks nesiparkuoja ant 20 km/h greicio biggrin.gif
drinks_cheers.gif as irgi gatvese niekur neskubu, priklausomai nuo zenklu, jei 50 tai 50, jei 60 tai 60. Bet pastebejau kad aplink nei viena masina nesilaiko siu apribojimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alaia @ 2013 04 14, 15:46)
Na taip,bet man gatvese 50 km/h, tiek kiek ir privalom vaziuot, tai jau letai jauciasi, tokiu greiciu vaziuojant tai ir imanoma sureaguot laiku. O kai persirikiuot ir t.t reikia, tai priklauso nuo situacijos, galima ir pastabdyt siek tiek, kad isiterpt i srauta. Nors aisku piko metu tai toks jausmas kad neimanoma isvis isiterpt kazkur  doh.gif  ir kiti vairuotojai gana nesupratingi buna.
Bet aikstelej tai man instruktorius sakydavo kad kuo leciau vaziuot, ir per egza taip pat stengiaus aikstelej neskubet, taip vaziuot ant minimumo, kad masina neuzgestu pratimus atlikinejant. Ten atidumas svarbu, juk net gatvese nieks nesiparkuoja ant 20 km/h greicio  biggrin.gif
drinks_cheers.gif as irgi gatvese niekur neskubu, priklausomai nuo zenklu, jei 50 tai 50, jei 60 tai 60. Bet pastebejau kad aplink nei viena masina nesilaiko siu apribojimu  biggrin.gif

Aikstelej tai tikrai reikia kaip imanomaleciau wink.gif o mieste vat, kad truputy daugiau supratingumo butu, tai ir nereiketu pergyvent del greicio. O man kiek kartu buvo, kad bandau rikiuotis,nes matau, kad spesiu, o tas kuris atvaziuoja atrodo specialiai gazo, ir kaip pasimetu tada.. isvis landzioja visi pries tuos mokomukus, jau nera jokiu mandagumo taisykliu. juk vaziuojam greiciu koks leistinas, o visiems tai lekt reikia.. Tikrai nesilaiko apribojimu biggrin.gif
Atsakyti
as laikiau seniai,bet apsikvailinau,viska atsakiau teisingai,liko laiko istaisiau viena atsakima i neteisinga,va kaip buna doh.gif
Atsakyti
Laikiau teises būdama 18 metų smile.gif Teoriją iš pirmo karto išlaikiau, praktiką is antro. Sustojau per arti geležinkelio pervažos, tai iškart ir pasakė, kad mano egzaminas baigtas doh.gif Antrą kartą laikydama visą kelią triauškiau bonbonkes ir nepadariau nei vienos klaidos thumbup.gif Tiesa, laikiau Panevėžyje.
Atsakyti
Teoriją iš antro.
Praktiką, šiandien, pagaliau iš šešto blush2.gif
Atsakyti