Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kuriais kvepėti netrokštu

QUOTE(Laisvė @ 2011 02 09, 20:46)
Nežinau, kas darosi, bet pastaruoju metu vis dažniau trokštu... niekuo nekvepėti  g.gif

būtumei buvusi man geriausia draugė prieš kokius metus!!
arba norėjau kvepėti tiesiog švariai, oru-vandeniu-debesiu, arba apskritai niekuo.
ta stadija praėjo. bet kaip stadija buvo labai įdomi.

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2011 02 09, 21:02)
būtumei buvusi man geriausia draugė prieš kokius metus!!
arba norėjau kvepėti tiesiog švariai, oru-vandeniu-debesiu, arba apskritai niekuo.
ta stadija praėjo. bet kaip stadija buvo labai įdomi.

O man jau ne pirmą kartą kažkoks parfuminis persisotinimas užeina... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2011 02 10, 06:46)
O man jau ne pirmą kartą kažkoks parfuminis persisotinimas užeina...  doh.gif

po 3-jų dienų praeis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2011 02 10, 07:46)
O man jau ne pirmą kartą kažkoks parfuminis persisotinimas užeina...  doh.gif

man taip pat užeina periodiškai toks panašus metas. Globaliai - toks daiktų atsikratymo, sandėliukų išsikuopimo, išdalinimo arba tiesiog išmetimo/palikimo,...arba kaip būdavo madinga sakyti optimizavimosi metas biggrin.gif
Tik kažkaip per pernykštę parf.susilaikymo bangą tąkart nepuoliau butelaičių tvarkyti; pabijojau abejinga nosimi pernelyg daug išmėtyti biggrin.gif (nes anksčiau, kaip ir kitus daiktus, labai pramėtydavau. ot godumas užėjo).

tad, kaip suprantu, mes čia pakalbėjome tema "Kvepalai, kuriais kvepėti dabar truputį netrokštu"
Atsakyti
QUOTE(jurakkk @ 2011 02 10, 08:06)
po 3-jų dienų praeis biggrin.gif

Tai kad jau trečia savaitė tęsiasi... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2011 02 10, 11:44)
Tai kad jau trečia savaitė tęsiasi...  verysad.gif

tai jau rimta doctor.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2011 02 10, 12:44)
Tai kad jau trečia savaitė tęsiasi...  verysad.gif

galiu pasisiūlyt padėt 4u.gif paimt pasaugot visą kvepalyną - vis tiek jo dabar pačiai nereikia; kai prireiks ko nors - grąžinsiu ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2011 02 10, 12:30)
galiu pasisiūlyt padėt 4u.gif  paimt pasaugot visą kvepalyną - vis tiek jo dabar pačiai nereikia; kai prireiks ko nors - grąžinsiu ax.gif

Kol kas saugau - gi matei, nieko nenešu išparduotuvėn. Bet kai kurių savų kvepalų nebeatpažįstų... Kartais net gaila darosi: džiūgavau, spygavau, laukiau... o nebedominaa ir gana. Noriu naujų - nežinau kokių g.gif
Tikiu, jog viskas laikina. Manau, jog ir tai praeis... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2011 02 10, 16:25)
Kol kas saugau - gi matei, nieko nenešu išparduotuvėn. Bet kai kurių savų kvepalų nebeatpažįstų... Kartais net gaila darosi: džiūgavau, spygavau, laukiau... o nebedominaa ir gana. Noriu naujų - nežinau kokių  g.gif 
Tikiu, jog viskas laikina. Manau, jog ir tai praeis...  biggrin.gif

Gal nestuke.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 02 10, 16:26)

Baik tu - seniai fabrikas bankrutavo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasule5555 @ 2011 02 07, 18:26)
De Molinard Habanita schmoll.gif

Ačiū už atomiką,nuostabus kvapas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2011 02 11, 12:20)
Ačiū už atomiką,nuostabus kvapas smile.gif

Prašom, džiugu, kad patiko bigsmile.gif (ne taip kaip man ax.gif , po pirmo pšiko net apstulbau swoon.gif schmoll.gif ). Vis tik kiek žmonių, tiek nosių... biggrin.gif
Atsakyti