Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kuriais kvepėti netrokštu

QUOTE(Gafsa @ 2011 02 12, 22:01)
nuo kvapo net pykino

Man nekokią reakciją sukelia Black Afgano - deja, gaila, nes šiaip labai jie man patinka, lėkiau pirkti net išsižiojus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 02 12, 21:18)
Man nekokią reakciją sukelia Black Afgano - deja, gaila, nes šiaip labai jie man patinka, lėkiau pirkti net išsižiojus  verysad.gif

O bigsmile.gif ,man sitie tinka,ypac vasara dregnu oru,tada jie tokie minksti,prislopinti bigsmile.gif ,gal reiks sau leist vasarop isigyt... rolleyes.gif
Atsakyti
Nemažai yra tokių kvapų, kurių negaliu pakęsti, bet šiuo metu į galvą ateina šie, kuriuos įsigijau pabandymui atomaizeriuose ir kurie kartu su krūva kitų smirdukų taip ir gyvena vieniši ir nejudinami dėžutėje [grįžus Velykoms į LT, manau, reiks pasiūlyti išparduotuvėj]:

Hermes - Kelly Caleche - itin striprus ir viską nustelbiantis odos dvokas unsure.gif
user posted image

Hermes - Un Jardin Sur Le Nil - nepatinka iš karto pasikvėpinus pasireiškiantis dominuojantis itin ryškus mango kvapas, tik jį ir teužuodžiu doh.gif
user posted image

Diesel - Fuel For Life
user posted image

Dar du kvapai - MB dovanoti ir laaabai mano skoniui neįtikę, todėl nusėdę pas mamą ant lentynos:

Givenchy - Ange Ou Demon Le Secret - man per stiprūs ir per aštrūs, tačiau mamukas jais yra kaip ir patenkinta g.gif
user posted image

Hugo Boss - Orange - sintetinė vanilė [nors viena mano draugė šį kvapą tiesiog dievina] schmoll.gif
user posted image

Na ir dar keli nenusisekėliai kvapai, pagriebti interneto platybėse tiesiog šiaip ir nesulaukę mano pripažinimo [dar kartą galėjo džiaugtis mama, pas kurią jie taip pat nukeliavo]:
Slava Zaitsev - Maroussia - įsigijau miniatiūrą, ir visa laimė - man jie pakviepo kažkuo.... senu ir stipriu, tiesiog toks kvapas, kokį įsivaizduoju sklindantį nuo visokių senamadiškų bobulyčių, užuodžiau daaaaug rožių...tskant, tepastebėjau rožes kvadratu, ir nieko daugiau unsure.gif
user posted image

Guerlain - Champs Elysees - va šis kvapas sukelia dviprasmiškas emocijas: ant mano odos jis skleidžiasi itin moteriškai ir pernelyg rimtai, tačiau kai jais pasikvepina mama....Negaliu atsiuostyti tikrąja ta žodžio prasme, ant jos Champs Elisees atsiskleidžia gaiviai, jaukiai...Kiekvienąkart n kartų įtraukdavau orą gėrėdamasi aromatu ir gailėdamasi, kad ant manęs kvapas reiškiasi visiškai skirtingai laugh.gif
user posted image

Užmačiau, kad kažkam Ghost - Deep Night nepatinka... Prieš porą metų tai buvo mano mėgstamiausias kvapas, kuriuo kokį pusmetį kvepinausi nesustodama, bet... ėmiau ir perdegiau rolleyes.gif Vis dar tebeturiu pilną 10ml miniatiūrą, retkarčiais pauostau, dar rečiau pasikvepinu, prisimenu... bet kol kas tik tiek. Patinka, tikrai turi kažką tooookio, bet nebetraukia.

p.s.atsiprašau dėl tokios ilgos paklodės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myth: 18 vasario 2011 - 15:47
QUOTE(myth @ 2011 02 18, 17:44)
Hermes - Kelly Caleche - itin striprus ir viską nustelbiantis odos dvokas  unsure.gif

drinks_cheers.gif man irgi
Atsakyti
Man labai neskaniai kvepia sie:

user posted image

ph34r.gif Toks astrus, seno zmogaus kvapas. wacko.gif Labai nemalonus, ikyrus, erzinantis.
Tikrai nesinoretu jais kvepintis, o jei salia kas kvepetu, tai suktusi nosis i sona biggrin.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(myth @ 2011 02 18, 15:44)
Nemažai yra tokių kvapų, kurių negaliu pakęsti, bet šiuo metu į galvą ateina šie, kuriuos įsigijau pabandymui atomaizeriuose ir kurie kartu su krūva kitų smirdukų taip ir gyvena vieniši ir nejudinami dėžutėje [grįžus Velykoms į LT, manau, reiks pasiūlyti išparduotuvėj]:
Hermes - Kelly Caleche - itin striprus ir viską nustelbiantis odos dvokas  unsure.gif
Guerlain - Champs Elysees - va šis kvapas sukelia dviprasmiškas emocijas: ant mano odos jis skleidžiasi itin moteriškai ir pernelyg rimtai, tačiau kai jais pasikvepina mama....Negaliu atsiuostyti tikrąja ta žodžio prasme, ant jos Champs Elisees atsiskleidžia gaiviai, jaukiai...Kiekvienąkart n kartų įtraukdavau orą gėrėdamasi aromatu ir gailėdamasi, kad ant manęs kvapas reiškiasi visiškai skirtingai laugh.gif

Hermes kaliosai (edt) man labai nekokio kvapelio, astroki ir su tokia erzinancia rugstele ir Champs Elysees (edt) man nepatinka. Tokie lyg ir gaivus, bet su ikyria nata kazkokia, persudyti man jie cool.gif Nei dienai, nei vakarui as ju nedeveciau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 22 vasario 2011 - 13:33
QUOTE(egliuchiux @ 2011 02 12, 15:58)
kai gavau atomika kenzo drambliuko .. pasipurškiau ir galvoju .. kokia smarvė  blink.gif  bet pauosčiau rieša po 30min  ir dabar noriu visos bonkės ju nes atomikas i pabaiga eina  biggrin.gif mb sakė kad nebandyčiau ju pirkti .. sako ačiū D.. kad jie tau jau baigėsi  lotuliukas.gif  bet aš vistiek patyliukais nusipirksiu juos  lotuliukas.gif  biggrin.gif

Maniskiui anaiptol jie labai nieko, sako, zinau, siandien kablys- dramblys tau biggrin.gif
O va man labai panasaus tipazo Dior Hypnotic poison jis nelabai pakencia, keista man. Sakyciau giminingi kvapai. 4u.gif As abu dievinu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(raudonplauke_blondine @ 2011 02 12, 00:27)
As nesuprantu kaip merginos gali kvepintis Kenzo Jungle kvepalais  blink.gif
Per 5min ju pauoscius galiu apsivemt

QUOTE(rusma @ 2011 02 12, 06:34)
Man pačiai tai jie kvepia. Bet po keleto panašių komentarų ir nemalonių situacijų aš jų nebenaudoju.

Viena pažįstama kitai yra pasakius - kol tu kvėpinsies šitais kvepalais, nepyk aš pas tave į svečius neisiu - visi namai dvokia, kai baigsi - pasakyk. Aišku, jos labai artimos, galėjo sau tokį pokalbį draugiškai leisti neįsižeisdamos. O mano kolegė, tai popierius vėdino mano akivaizdoje (parnešiau susidėjusi ant rankos iš kolegų kitam pastate, matyt prisigėrė nuo riešo) - sakė fuiii kažin kaip jiems patiems galvų neskauda šitaip prisismilkyti kabinete, visi dokumentai prasmirdę, fuuu. Galvojau žinotum, kad čia mano kvepalai  g.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2011 02 12, 10:53)
O man per 5 min nuo jų gali galvą įsiskaudėt (sukelia migreną). Tačiau jei tik galėčiau, pati labai mielai jais kvėpinčiausi. Man tai labai gražūs, tobuli kvepalai. Ir baltai pavydžiu toms, kurios juos paveža.

Man kaip ir Ingėnui, Drambliukas patinka, bet sukelia galvos skausma. O
kvepalai tobuli. Tai, budavo, is vakaro ant rubu paruostu rytdienai viena skupu psyka uzpurksdavau, o jau kita diena megaudavausi kvapu be galvaskausmio. Labai gailiuosi, kad, optimizavimo manijai apemus, juos pardaviau. Reiks ir vel nusipirkt. Nors nedideli kieki, kad tureciau kur nosi imerkt.
O va sesuo juos apibudino taip: "lyg dramblys butu dziunglese pris....es" doh.gif
Papildyta:
QUOTE(HappyAngel @ 2011 02 12, 17:58)
Dior Addict - migreninis ir pykinimą sukeliantis kvapas unsure.gif Bazė kaip ir nieko, bet kol iki jos "dasikasiau", tiesiog alpėjau nuo galvos skausmo ir šleikštulys vis kilo. Niekad nemaniau, kad kvepalai tokią reakciją gali iššaukti...

Velgi, vienas is mano labiausiai megstamu kvapu. Dievinu, myliu ir vis naujas butelkas perku.

I tema - baisiausias kvapas, kuri teko uostyti - RP Fracas. Kazkada kapinese is vazos uzsistovejusi, prarugusi vandeni teko ispilti, tai net suziaukciojau. Tai va Fracas man asocijuojasi su tuo siaubingu kvapu. Kazkas kokciai saldaus, glitaus ir su ukisko muilo priemaisa.
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2011 02 22, 15:55)
I tema - baisiausias kvapas, kuri teko uostyti - RP Fracas. Kazkada kapinese is vazos uzsistovejusi, prarugusi vandeni teko ispilti, tai net suziaukciojau. Tai va Fracas man asocijuojasi su tuo siaubingu kvapu. Kazkas kokciai saldaus, glitaus ir su ukisko muilo priemaisa.

Addictas-vienareiksmiskai geeeeris bigsmile.gif
O RP Fracas dabar po tokio aprasymo nei susipazint nenoriu biggrin.gif isivaizduoju, kad bus kazkas panasaus i YSL Rive Gauche, jei ne baisiau g.gif
Atsakyti
Na , RP Fracas ir YSL Rive Gauche vienas su kitu nieko bendro neturi - visiškai skirtingo laikmečio ir stiliaus kvapai. O išbandyti vertą viską, kas tik nekelia grėsmės gyvybei mirksiukas.gif Tarp kitko, abu yra vieni mėgstamiausių mano kvapų, tai, matyt, jau esu mirusi lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano nosiai RP Fracas vos ne vienas prie vieno su TF Black Orchid EDT. Abu vienodai sausi ir vienodą priekvapį turi smile.gif Mano nosiai nei viename, nei kitame jokio saldumo nėra, nebent vos salsvi abu. Bet visgi nepriskirčiau nei to, nei ano prie saldesnių kvepalų.

Pritariu, kad Rive Gauche ir Fracas visiškai neturi panašumų. Rive Gauche charakteringesnis, aštresnis kvapas, mėgstu jį daug labiau nei BO rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as-ne-tavo: 22 vasario 2011 - 17:27
QUOTE(Roxetė @ 2011 02 22, 18:02)
O RP Fracas dabar po tokio aprasymo nei susipazint nenoriu  biggrin.gif  isivaizduoju, kad bus kazkas panasaus i YSL Rive Gauche, jei ne baisiau  g.gif

Irgi pritariu - jokio panašumo jie išvis neturi schmoll.gif Ir manau, jog Fracas jums netgi patiktų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglegle: 22 vasario 2011 - 18:20
QUOTE(as-ne-tavo @ 2011 02 22, 16:26)
Mano nosiai RP Fracas vos ne vienas prie vieno su TF Black Orchid EDT. Abu vienodai sausi ir vienodą priekvapį turi smile.gif Mano nosiai nei viename, nei kitame jokio saldumo nėra, nebent vos salsvi abu. Bet visgi nepriskirčiau nei to, nei ano prie saldesnių kvepalų.

Tarp šių dviejų randu daug panašumo. Tas pats salsvumas (aš-ne-tavo, labai tikslus žodis - ne saldumas o būtent salsvumas 4u.gif ). Bet jei Fracas negaliu pernešti, tai Black Orchid kvapas tik nėra mėgiamas. Net atomiką turiu ir nesiruošiu atsikratyti, kai Fracas mėginėlis į kriauklę iškeliavo. Dar panašią nemaloniai salsvą natą užuodžiu Chanel Coco Mademoiselle.
Roxete, tikrai nenurašyk Fracas vien mano atsiliepimą paskaičius. Gal tau patiks. Juk ir mūsų mylimas addict kažkam bjaurastis atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti