Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kuriais kvepėti netrokštu

QUOTE(neverinlove @ 2011 03 10, 11:21)
As turejau siuos kvepalus, tai baisesniu turbut niekada daugiau aptikusi nebuvau  doh.gif  Man padovanojo situos baisybes, tai pamenu pasikvepinusi tris paras vis uzuosdavau ta keista bjauru kvapa. Dar ir siandien jie voliojasi nesunaudoti, ismesti gaila vien del grazaus buteliuko  biggrin.gif

o kam tokias baisybes laikyt namie? biggrin.gif Neskit i SM isparduotuve - yra daug moteru, kurios labai megsta tokias baisybes, o ypac Angel, mielai isigys mirksiukas.gif
Atsakyti
Paloma Picaso .Baisesnio kvapo turbut nera.Kai pirkau tai net visai patiko,bet paskui pykint nuo to kvapo pradedavo...Gerai,kad maza buteliuka tebuvau nusipirkus
Atsakyti
QUOTE(vejune89 @ 2011 03 10, 14:56)
Paloma Picaso .Baisesnio kvapo turbut nera.Kai pirkau tai net visai patiko,bet paskui  pykint nuo to kvapo pradedavo...Gerai,kad maza buteliuka tebuvau nusipirkus

Mielai nuo sitos baisybes isvaduociau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linja @ 2011 03 10, 13:59)
Mielai nuo sitos baisybes isvaduociau. biggrin.gif

Jei ten EDP, tai žinau dar du žmones (save įskaičiuojant), kurie prisidėtų prie išvadavimo nuo tos baisybės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2011 03 10, 17:33)
Jei ten EDP, tai žinau dar du žmones (save įskaičiuojant), kurie prisidėtų prie išvadavimo nuo tos baisybės biggrin.gif

Ui, jei čia apie mane - tai apsikrovus jau dabar galutinai iki ausų, esu soti ir laiminga, ir išvis... man pavasarinis valymosi sezonas (labai jį mėgstu) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 02 23, 09:37)
Kaip tik šią savaitę išbandžiau Fracas - gėris be žodžių, iš sykio susilydžiau.

Fracas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baggio: 10 kovo 2011 - 17:39
QUOTE(baggio @ 2011 03 10, 17:37)
Gal galima suzinoti kokius?
Pati turiu Fracas, bet noreciau kazko tokio lengvesnio vasarai, tai ir domiuosi  blush2.gif

Buvo atsakiusi posto savininke i jusu uzduota klausima anksciau:

QUOTE(rusma @ 2011 02 24, 07:19)
Penhaligon's Ellenisia

Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 03 10, 18:39)
Buvo atsakiusi posto savininke i jusu uzduota klausima anksciau:

Jau radau doh.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Mary Greenwell - Plum

Papurškus ant bloterio - pradžioj nieko ypatingo. Įsikišau į striukės kišenę popierėlį. Pasipurškiau ant riešo. Na po kokių penkių minučių kad išlindo "kvapas". Jei jau slyvos, tai gerokai papuvusios, reikia pasakyt. Apskritai kvapas asocijavosi su kvapu iš burnos, kai pūliuoja dantenų kišenės. Greitai skuodžiau plautis riešą. O kvapas, bjaurybė, laikosi įsikibęs ir nenusiplauna taip lengvai. Kliuvo ir ant megztinio. Pamiršau iš to strioko bloterį kišenėj. Prisiminiau tik po kurio laiko. Pirštinė kažkiek įsigėrė. Dabar uostau pirštinę po kelių dienų - kažkuo kvepia, ne smirdi. Tikriausiai vis dėl to Plum palikimas.
Vis dėl to, dėl bjaurios pradžios, niekada nesikvėpinsiu šiais kvepalais ir, duok Dieve, kad kas nors iš artimųjų nesugalvotų įsigyti.
Panorau tiesiog pabandymui ir palyginimui pauostyti iškritikuotąją Aesop Mystrą mirksiukas.gif Pagal forumiečių įspūdžius ir aprašymus, man Mary Greenwell - Plum sukėlė tokias pačias asociacijas kaip ir Mystra kažkam wink.gif
Atsakyti
Patiko tavo aprašymas ir asociacijos. biggrin.gif
Atsakyti
Visai nepatiko DEMETER espresso. nu toks uzmusantis juodos expresso kavos kvapas, tiesiog vercia is koju doh.gif ir galva isiskausta.

Jei kas noretu perimti likuti ~10ml is originalaus 30ml buteliuko, rasykit az. drinks_cheers.gif mielai atsikratysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 05 05, 21:55)
Visai nepatiko DEMETER espresso. nu toks uzmusantis juodos expresso kavos kvapas, tiesiog vercia is koju  doh.gif  ir galva isiskausta.

Mat kaip. O man espresso kavos puodelis yra pati pirmoji (ir dažnai padedanti) priemonė įsiskaudus galvai.
Konkrečiai šie kvepalai lyg ir patiko, bet gan greit atsibodo, pritrūko juose kažkokio "cinkelio", dinamiškumo, žodžiu, ne tai, ko man norisi . Nors kavą pati mėgstu gerti saldžią, kavos aromato kvepalų ieškau nenusaldėjančių (tai šie kvepalai būtų kaip ir žingsnis teisinga linkme, tik dar gerokai trūksta jiems iki tobulumo).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 06 gegužės 2011 - 08:09