Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kuriais kvepėti netrokštu

Man ir ne joduota druska turi kvapą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2012 02 17, 15:35)

Pavydžiu uoslės thumbup.gif
Atsakyti

drinks_cheers.gif
Atsakyti

Ir man drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pakolkas is visu bandytu negaleciau kvepintis Flower by Kenzo, yra daug kvapu kurie kvapu nepatinka bet juos turbut bent panesciau ant saves kad ir koks naftalinas ar kamparas butu. O gele tai tikra mirtis - iskart pauoscius spaudimas smilkiniuose, ilgainiui isiskausta galva ir traukia prie zemes. pats kvapas man irgi nepatinka bet jau poveikis, kaip cheminio ginklo kokio doh.gif bandau isivaziduot kaip veiktu flower le parfum unsure.gif beje amour florale irgi toks is killeriu serijos
Atsakyti
Visdėlto kaip įdomiai mus kvapai veikia smile.gif
Atsakyti
turbut visi roccobarocco g.gif biggrin.gif ypac extraordinary .. salvador dali femme g.gif ai, dar versace juodas, nuo jo taip galva skauda, kad siaubas doh.gif

Siaip negaliu pakesti sunkiu kvapu ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnieshkita: 24 balandžio 2012 - 17:34
Niekaip nerandu bendros kalbos su Kenzo Džiunglėmis - nei Drambliu, nei Tigru g.gif verysad.gif unsure.gif Nusivyliau ne kvepalais, o jų sąveika su manimi - netiko, nepatiko... Tigras suskambėjo geriau (šiek tiek)...

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2012 04 24, 13:16)
Pakolkas is visu bandytu negaleciau kvepintis Flower by Kenzo, yra daug kvapu kurie kvapu nepatinka bet juos turbut bent panesciau ant saves kad ir koks naftalinas ar kamparas butu. O gele tai tikra mirtis - iskart pauoscius spaudimas smilkiniuose, ilgainiui isiskausta galva ir traukia prie zemes. pats kvapas man irgi nepatinka bet jau poveikis, kaip cheminio ginklo kokio doh.gif bandau isivaziduot kaip veiktu flower le parfum unsure.gif beje amour florale irgi toks is killeriu serijos

amour florale? man jie tokie gaivus, ryskus, bet neikirus, vasarai thumbup.gif net nebuciau pagalvojus, kad kazka galetu pribaigti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 04 24, 20:00)
amour florale? man jie tokie gaivus, ryskus, bet neikirus, vasarai thumbup.gif net nebuciau pagalvojus, kad kazka galetu pribaigti unsure.gif

Amour florale gaivūs? blink.gif Man jie pasirodė žiauriai sunkūs, tikra gėlių bomba, negalėčiau jų naudoti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 04 24, 19:00)

na man jie iki gaiviu tai dar oho kaip toli nors ir o tas sunkumas nuo ju beprotisko saldumo (mano nosiai) tokie kaip costela pasake tikrai geliu bomba smile.gif nors jei juos kas kitas praeitu pasikvepines turbut toleruociau laisvai bet ant manes jie veikia bombiskai biggrin.gif
Atsakyti
O oda ant tiek iskreipia roziu kvapa ,kad vos ne katinais apsiusiota vaikstau.... doh.gif verysad.gif unsure.gif
Pradedu dusti nuo tokiu kaip Jozas Statkevicius ,Wazamba,Palazzo...
Vulgarus mano nosei yra Versace Blonde ...
nepatinka *arbuziniai - agurkiniai* kvepalai ...
rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti