Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kuriais kvepėti netrokštu

Nesikvepinciau jokiais DKNY kvepalais. Atsiduoda sintetiniu saldumu ir pigiu kvapu,kazkoks prastas spirituoto vandens kvapas eina nuo ju. Ir siaip erzinantis kvapas mano nosiai.
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2012 01 18, 22:55)
taip pat Guerlain Incolence Fui doh.gif

drinks_cheers.gif naftalinu is močiučių spintų atsiduoda, fui... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinelez @ 2012 02 16, 09:17)
Nesikvepinciau jokiais DKNY kvepalais.  Atsiduoda sintetiniu saldumu ir pigiu kvapu,kazkoks prastas spirituoto vandens kvapas eina nuo ju. Ir siaip erzinantis kvapas mano nosiai.

Ir šitie saldūs? blink.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pikta liūtė @ 2012 01 18, 17:11)
Mano didziausias priesas - Champs Elysses edt fear.gif o ir visi Guerlain'ai beveik taip pat. Fiziskai nepernesu.

maniau kad man vienai Guerlain kvapai nepriimtini.... Nu kiek bandziau (nedaug, gal 7 ar 8 kvapus), visi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 02 16, 09:23)
Ir šitie saldūs? blink.gif
user posted image

sie nesaldus bet kazkokie pigiai sleikstu kvapa skleidzia,kai uosciau.
Isvis man kazkas yra,kad nemegstu DKNY kvepalu...kazkas juose yra kas mano kvapu receptoriams nepatinka schmoll.gif tik buteliukai ju grazus(ypac tie obuoliukai),o kvepai,tai boze boze doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 02 16, 08:06)
smile.gif  Arancia di Capri man vandeningai sūrūs  g.gif
Bandito net uostyti negaliu  schmoll.gif
Su kitais Piguet nepakeliui, o Calypso LABAI atsibodo, jei dar naudočiau - turbūt pereičiau į nemėgstančiųjų pusę, tai palieku jį ramybėj smile.gif

Calypso labai gerai ejo is atomiko, dabar butelelis leciau senka, bet dar ne sezonas... O visus nemylimus banditus mielai priglausciau ir namo parsivesciau smile.gif Fracas yra tuberozu sedevras, taciau tuberoza man prieshas, na o likusieji... Neistrigo, nors vis Futur apeinu.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2012 02 16, 07:44)
Be to, šioje linijoje ir Arancia di Capri gerokai saldi, gerokai gurmaniška-karameliška smile.gif

man tai jie gaiviakai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinelez @ 2012 02 16, 09:17)
Nesikvepinciau jokiais DKNY kvepalais.  Atsiduoda sintetiniu saldumu ir pigiu kvapu,kazkoks prastas spirituoto vandens kvapas eina nuo ju. Ir siaip erzinantis kvapas mano nosiai.

Pritarsiu. Liudesys DKNY parfumerija.
Atsakyti
Donna Karan tai ne tik obuoliukai ar DKNY (tarp kitko, sis kvapas netgi labai vykes) . Ar Black Cashmere, Chaos, visa Essence serija irgi liūdesys ir nesusipratimas?
Atsakyti
Labiausiai nepatike:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(savaitė @ 2012 02 16, 16:58)
Donna Karan  tai ne tik obuoliukai ar DKNY (tarp kitko, sis kvapas netgi labai vykes) .  Ar  Black Cashmere,  Chaos, visa Essence serija irgi liūdesys ir nesusipratimas?

DKNY yra atskira Donnos Karan linija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 16 vasario 2012 - 17:11
Supratau. Gal ir paskubejau su priekaistais. smile.gif
Atsakyti