Nesikvepinciau jokiais DKNY kvepalais. Atsiduoda sintetiniu saldumu ir pigiu kvapu,kazkoks prastas spirituoto vandens kvapas eina nuo ju. Ir siaip erzinantis kvapas mano nosiai.
QUOTE(dzestina @ 2012 01 18, 22:55)

QUOTE(kristinelez @ 2012 02 16, 09:17)
Nesikvepinciau jokiais DKNY kvepalais. Atsiduoda sintetiniu saldumu ir pigiu kvapu,kazkoks prastas spirituoto vandens kvapas eina nuo ju. Ir siaip erzinantis kvapas mano nosiai.
Ir šitie saldūs?

QUOTE(Pikta liūtė @ 2012 01 18, 17:11)
Mano didziausias priesas - Champs Elysses edt
o ir visi Guerlain'ai beveik taip pat. Fiziskai nepernesu.

maniau kad man vienai Guerlain kvapai nepriimtini.... Nu kiek bandziau (nedaug, gal 7 ar 8 kvapus), visi

QUOTE(Gafsa @ 2012 02 16, 09:23)
sie nesaldus bet kazkokie pigiai sleikstu kvapa skleidzia,kai uosciau.
Isvis man kazkas yra,kad nemegstu DKNY kvepalu...kazkas juose yra kas mano kvapu receptoriams nepatinka

QUOTE(eglegle @ 2012 02 16, 08:06)

Bandito net uostyti negaliu

Su kitais Piguet nepakeliui, o Calypso LABAI atsibodo, jei dar naudočiau - turbūt pereičiau į nemėgstančiųjų pusę, tai palieku jį ramybėj

Calypso labai gerai ejo is atomiko, dabar butelelis leciau senka, bet dar ne sezonas... O visus nemylimus banditus mielai priglausciau ir namo parsivesciau

QUOTE(rusma @ 2012 02 16, 07:44)
Be to, šioje linijoje ir Arancia di Capri gerokai saldi, gerokai gurmaniška-karameliška
.

man tai jie gaiviakai

QUOTE(kristinelez @ 2012 02 16, 09:17)
Pritarsiu. Liudesys DKNY parfumerija.
Donna Karan tai ne tik obuoliukai ar DKNY (tarp kitko, sis kvapas netgi labai vykes) . Ar Black Cashmere, Chaos, visa Essence serija irgi liūdesys ir nesusipratimas?
QUOTE(savaitė @ 2012 02 16, 16:58)
Donna Karan tai ne tik obuoliukai ar DKNY (tarp kitko, sis kvapas netgi labai vykes) . Ar Black Cashmere, Chaos, visa Essence serija irgi liūdesys ir nesusipratimas?
DKNY yra atskira Donnos Karan linija.
Supratau. Gal ir paskubejau su priekaistais.