Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kuriais kvepėti netrokštu

C.Dior Hypnotic Poison ant mano odos-aštrus,nemalonus,pigaus kvepalo įspūdžio kvapas blink.gif Ir dar vienas kvapas,kuris ant manęs nuvyriškėjo.Tikrai nesitikėjau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2012 02 16, 20:40)
C.Dior Hypnotic Poison ant mano odos-aštrus,nemalonus,pigaus kvepalo įspūdžio kvapas blink.gif Ir dar vienas kvapas,kuris ant manęs nuvyriškėjo.Tikrai nesitikėjau unsure.gif

Prisidedu. Tikėjaus saldžių migdolų, tačiau ant savo odos jaučiu tik labai kartų ir aštrų saldumą. Kiek priminė Lancome Hypnose, tačiau tokius jau gerokai "parūgusius". Žodžiu, ne man. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2012 02 16, 21:54)
Prisidedu. Tikėjaus saldžių migdolų, tačiau ant savo odos jaučiu tik labai kartų ir aštrų saldumą. Kiek priminė Lancome Hypnose, tačiau tokius jau gerokai "parūgusius". Žodžiu, ne man.  unsure.gif

galvojau, jie bus vieninteliai is Dior burbuliuku, su kuriais nesugyvensiu. pirmas ispudis: sausa vanile + natrio chloridas unsure.gif bet siandi jie prazydo bigsmile.gif radau ir migdolus, ir saldumo, daug saldumo wub.gif
Atsakyti
Kaip nekeista visai netrokstu kvepeti Hypnotic Poison eau Sensuelle,tikejausi,kad bus panasus i mano turimus ir megstamus Hypnotic,tik ryskiau bus geliu natos,deja ant mano odos gavosi kazkoks nesusipratimas -dulketas ,sausas salsvus misinys...O kur jausmingumas,kur geles...? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olliukas: 16 vasario 2012 - 22:48
QUOTE(Olliukas @ 2012 02 16, 22:48)
Kaip nekeista visai netrokstu kvepeti Hypnotic Poison eau Sensuelle,tikejausi,kad bus panasus i mano turimus ir megstamus Hypnotic,tik ryskiau bus geliu natos,deja ant mano odos gavosi kazkoks nesusipratimas -dulketas ,sausas salsvus misinys...O kur jausmingumas,kur geles...? g.gif

man kaip tik Hypnotic Poison eau Sensuelle daug ryskesni, dregnesni, nei Hypnotic Poison smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 02 16, 22:57)
man kaip tik Hypnotic Poison eau Sensuelle daug ryskesni, dregnesni, nei Hypnotic Poison  smile.gif

Man irgi eau sensuelle daug slapesni, nei klasikinis hypnotikas. Pastarieji sausi, netgi dusinantys, migdolus saldziai paskrudintus randu, o siaip man jie kvepia amaretu rolleyes.gif
Atsakyti
na , o as pabusiu nepopuliari, man chanel'io daugelis tai fui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2012 02 17, 12:47)
na , o as pabusiu nepopuliari, man chanel'io daugelis tai fui rolleyes.gif

Ir as prisidedu prie nepopuliarumo. smile.gif Kol kas is Chanel labai labai patinka tik Allure wub.gif
Dar netrokstu kvepeti Calvin Klein "Euphoria", ir Thierry Mugler "Angel"
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 02 16, 22:36)
galvojau, jie bus vieninteliai is Dior burbuliuku, su kuriais nesugyvensiu. pirmas ispudis: sausa vanile + natrio chloridas unsure.gif 

Druska? blink.gif O ji kvepia? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 02 17, 16:08)

thumbup.gif ir aš net nuėjau pauostyti druskinės, o gal visgi šiuolaikė kaip nors kvepia biggrin.gif .
Gal sūrų skonį turėjo galvoje g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 17 vasario 2012 - 15:16
QUOTE(Gafsa @ 2012 02 17, 16:08)
[/color]

Kvepia jodu - juk dažniausiai būna joduota lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2012 02 17, 15:17)
Kvepia jodu - juk dažniausiai būna joduota lotuliukas.gif

O vat NaCl 0,9% tikrai niekuo nekvepia schmoll.gif
Atsakyti