Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai *** 29 tema

QUOTE(Emukas21 @ 2010 10 27, 12:09)
O man sake apacioj vielute o virsuj plokstele  smile.gif  jauciu is tos baimes kad negrystu dantys atgal nesiosiu visa laik kas nakti ja  lotuliukas.gif

kas nakti pradzioj tikrai reikes, o kai kuriais atvejais reikia ir dienom blush2.gif

man tai dar nesake, ar bus ploksteles, ar vielutes, ar viskas kartu.
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 10 27, 16:26)
kas nakti pradzioj tikrai reikes, o kai kuriais atvejais reikia ir dienom blush2.gif

O man sake tikriausiai des plokstele ir tik naktim smile.gif
Atsakyti
bet tai kiek kainuos... 750 berods... cia daug? g.gif uz vielutes dvi ir dvi ploksteles... bent as taip supratau...
Atsakyti
lotuliukas.gif
QUOTE(ajaja @ 2010 10 27, 15:26)

As ta prasme kad visa likusi gyvenima lotuliukas.gif jo man ir sake kad nuimimas, plostele ir vielute kainuo 750lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2010 10 27, 16:31)
lotuliukas.gif

As ta prasme kad visa likusi gyvenima  lotuliukas.gif  jo man ir sake kad nuimimas, plostele ir vielute kainuo 750lt  smile.gif

man kainavo apie 850.. berods..smile.gif nepamenu jau tiksliai. bet pas mane vielutes ir virsuje ir apacioje ir dar kapa:)
Atsakyti
Sveikos. Prisistatau po vizito biggrin.gif Žooodžiu, apturėjau nerealiai "nuostabią" procedūrą - šlifavo/siaurino dantis doh.gif bet žinokit tikrai senai gyvenime tokią šlykščią procedūrą turėjau... Vienas dalykas tai jausmas toks kad galva susprogs nuo vibracijos.. o skaudėjo tai momentais žiaurokai, nes dantys dar jautrūs nuo vaikščiojimo, ir dar su kažkokiom gumom juos plėtė, kad tą šlifavimo aparatą galėtų įgrūst į tarpdantį.. nu žodžiu nemoku nupasakot kas tai per procedūra, bet kankino apie 45min doh.gif kas turėjot panašią procedūrą tai žinot kas per malonumas biggrin.gif bet iškart po šlifavimo po kelių valandų jau gražiai dantukai suvaikščiojo biggrin.gif tai man visi skausmai ir nemalonumai užsimiršta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 10 27, 17:10)
Sveikos. Prisistatau po vizito  biggrin.gif Žooodžiu, apturėjau nerealiai "nuostabią" procedūrą - šlifavo/siaurino dantis 

eina sau kaip ziauriai skamba blink.gif man tik galus slifavo, tai visai kitokie ispudziai, tik kvapas nemalonus buvo. tarpdancius irgi truputuka apacioj slifavo, kai tik sudejo breketus (o gal pries sudedant), bet nieko negrudo, jokiom gumom neplete...
o tau kodel slifavo, nes mazai vietos dantukam?
matosi skirtumas ryskiai?
Atsakyti
o tas dantukų šlifavimas atskirai mokamas, taip?
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 10 27, 18:10)
Sveikos. Prisistatau po vizito  biggrin.gif Žooodžiu, apturėjau nerealiai "nuostabią" procedūrą - šlifavo/siaurino dantis  doh.gif bet žinokit tikrai senai gyvenime tokią šlykščią procedūrą turėjau... Vienas dalykas tai jausmas toks kad galva susprogs nuo vibracijos.. o skaudėjo tai momentais žiaurokai, nes dantys dar jautrūs nuo vaikščiojimo, ir dar su kažkokiom gumom juos plėtė, kad tą šlifavimo aparatą galėtų įgrūst į tarpdantį.. nu žodžiu nemoku nupasakot kas tai per procedūra, bet kankino apie 45min  doh.gif kas turėjot panašią procedūrą tai žinot kas per malonumas  biggrin.gif bet iškart po šlifavimo po kelių valandų jau gražiai dantukai suvaikščiojo  biggrin.gif tai man visi skausmai ir nemalonumai užsimiršta  biggrin.gif

Isgazdinai dabar mane unsure.gif
O tikrai kiek tai kainuojas? Gal nori pasirodyti mums biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 10 27, 21:11)
eina sau kaip ziauriai skamba  blink.gif man tik galus slifavo, tai visai kitokie ispudziai, tik kvapas nemalonus buvo. tarpdancius irgi truputuka apacioj slifavo, kai tik sudejo breketus (o gal pries sudedant), bet nieko negrudo, jokiom gumom neplete...
o tau kodel slifavo, nes mazai vietos dantukam?
matosi skirtumas ryskiai?

Man kvapo išvis jokio nebuvo, o šlifavo tai jo, dėl to kad vietos maža smile.gif aha, sakau, po kelių valandų jau skirtumas pasimatė, nes iš pradžių juos kai ištiesino tai jie tokie atsikišę buvo, o kai pasiaurino tai gražiai sustojo iškart, nes vietos atsirado smile.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 27, 21:21)
o tas dantukų šlifavimas atskirai mokamas, taip?

Taip, kaip ir kiekvieną kartą nuėjus.. sumokėjau nei daug nei mažai, 200lt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mildutė @ 2010 10 28, 13:32)
Isgazdinai dabar mane  unsure.gif 
O tikrai kiek tai kainuojas? Gal nori pasirodyti mums  biggrin.gif

Na pabandysiu nusifotkint, bet kad laiko vis nėra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 10 28, 14:44)
Taip, kaip ir kiekvieną kartą nuėjus.. sumokėjau nei daug nei mažai, 200lt biggrin.gif

Nieko, aš kai už pirmą vizitą paprastą tiek sumokėjau, manęs jau niekas neišgąsdins lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu prigasdinot del tu slifavimu.. Man apacioj tikriausiai reikes slifuot. Ten ziauriai mazai vietos ir nergi gali but kad visgi viena reiks israut. Kol kas nei vieno nerove. Kai uzdejo (o dejo ryte) tai vakare nieko neegalejau kramtyt, tai ir nekramciau. ir kita diena tik jogurta. Ir tableciu gert nereikejo.
Siaip, manau, kad viskas nuo kreivumo priklauso. Mano sakandis kaip ir geras, tik su priekiu bedos, tai gal del to greit apsiramino. Dbr smulkiai viska supjaustau ir nieko, valgau.
Tiesa, jau antradieni sugebejo vienas breketukas atsiklijuot, paskutinis, septintas. Tai priklijavo atgal. Nemokamai kol kas. Manau, bus blogiau kai paverzines ir kai apacia uzdes.
Atsakyti