Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai *** 29 tema

QUOTE(TacTic @ 2010 10 26, 21:11)
ne, neskauda kai deda smile.gif is pradziu juos nupurskia su kazkokiu skysciu, po to oru nupucia dregme, tada pasiima kazkoki tai poliruokli ir toj vietoj kur bus breketas kiekviena danti pabruzina. tada tepa klijus ir deda breketus...
po to ikisa vielute  smile.gif  kai man ja sutvirtino, tai iskart pajutau, kad dantys surakinti  biggrin.gif

Tai tada busiu rami, kad procedura neskausminga smile.gif Aciu uz informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2010 10 26, 21:39)
Buna, kad paskauda.
As susidejau breketus pries savaite, tai dar kol kas vien kosytes kosytes....

Oho, kaip ilgai su tom kosytem tu, as tai jau po savaites viska valgiau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, jau rytoj einu konsultacijai del breketų, pagaliau radau prie namų optiimalų variantą blush2.gif
Norėjau paklausti jūsų nuomonės :
Ar galima dėtis breketus ant labai jautrių dantų?
Ar breketai pažeidžia emalį? (jį juk bružiną.. g.gif
O ar galima maitinančiai mamytei dėtis brėketus ar palaukti geriau kol baigsiu maitinti? Toks ilgas gydymas, kad labai jau nesinori laukti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 10 26, 17:01)
Taip,as visada ji naudojua,nes ti,rai i tarpdanciu sprilenda ir sunkiau isvalyt dantuksu,kai jie su breketais,tai ir zaizdavau kiekviena vakara...

Aš irgi kiekvieną vakarą žaidžiu, tai vyras pastoviai juokiasi kad neturiu ką veikt apart dantų priežiūros biggrin.gif bet kaip man sunku pasiekti galinius dantis, prakišt prakišu siūlą, bet kol galą su pirštais sukabinu tai kosmosas doh.gif
QUOTE(pliause @ 2010 10 26, 20:34)
O šiaip skauda kai tuos breketus turit? Kaip valgot?

Na čia kaip kam su tuo skausmu, man skaudėjo antrą dieną sudėjus, ir po paveržimo pirmą dieną, bet valgyt viską valgiau ir nieko, arba nesureikšminau arba skausmui atspari smile.gif
QUOTE(TacTic @ 2010 10 26, 20:52)
tik dabar atkreipiau demesi, kad pas mane ziauriai abieju zandikauliu centrai nuvaziave  doh.gif

aš tik prieš susidedant breketus pamačiau kad pas mane dantys nėra idealiai vienodo dydžio (čia priekiniai pirmukai), o susidėjus po mėnesio beveik tik pamačiau kad dar ir dantenų vienoj pusėj daugiau matosi negu kitoj, kažkaip viena žandikaulio pusė aukščiau kita žemiau biggrin.gif iki tol visą gyvenimą gyvenau ir niekada neesu to pastebėjusi lotuliukas.gif
QUOTE(Natalija* @ 2010 10 26, 21:51)
Sveikos, jau rytoj einu konsultacijai del breketų, pagaliau radau prie namų optiimalų variantą blush2.gif
Norėjau paklausti jūsų nuomonės :
Ar galima dėtis breketus ant labai jautrių dantų?
Ar breketai pažeidžia emalį? (jį juk bružiną.. g.gif
O ar galima maitinančiai mamytei dėtis brėketus ar palaukti geriau kol baigsiu maitinti? Toks ilgas gydymas, kad labai jau nesinori laukti doh.gif

Dėl jautrumo nežinau, kad dėtis galima tai manau tikrai, tiesiog gali labiau skaudėti g.gif o maitinančiom tikrai irgi galima, tiesiog gal tų vaistų teks negerti, nes vaikiukui nėra gerai visokia chemija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyginteee @ 2010 10 26, 21:04)
Sveikos merginos smile.gif) Cia as esu naujoke ir tikiuosi priimsite mane i savo buri  4u.gif
Taigi as jau lapkricio 8d busiu su breketais. Ziauriai laukiu kada man juos uzdes smile.gif)
Lankausi pas Toma Venciu(gal taip pavarde parasiau), gal kas pas ji lankotes, kokios apie ji nuomones?smile.gif) Ir dar turiu viena klausimeli, ar labai skausminga breketu uzdejimo procedura? smile.gif)

Sveika prisijungus, uždėjimas tikrai neskausmingas, man skausmingiau vizitai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 10 26, 21:45)
Oho, kaip ilgai su tom kosytem tu, as tai jau po savaites viska valgiau biggrin.gif

Kaip suprantu, cia kiekvienai individualiai.
Pvz., pas mane keli dantukai pirmiausia remiasi i breketus, o ne i kitus dantis, ir toli grazu, kad kruminiai susikastu. Todel visai negaliu kramtyti. Negi kramtysiu su breketais? Gydytoja is karto ispejo kad breketa nukasiu, todel prigrasino saugotis.
Beje, ji man siule ant galiniu dantu uzdrebti koses, na tos, kur pakelia sakandi. Bet as atsisakiau. Man po tarpdanciu gumyciu buvo tokie jautrus kruminiai pasidare, kad vaiksciojau prasiziojus bijodama juos sukasti doh.gif
ir as issigandau, kad pakelus sakandi tie mano jautrus dantys vis trinsis vienas i kita, o dar neduok dieve, kaukstelsiu jais doh.gif
Tad man belieka laukti, kol dantys siek tiek prasistumdys, ir pagaliau galesiu kramtyti... Tiesa, mikroskopinius pokycius jau matau drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(pliause @ 2010 10 26, 20:45)
O gal žinot kokia kliniką kur gal būt pigiau juos deda?

pliause, kainos visur daug maz vienodos. As, asmeniskai, pries dedant breketus buvau 3 skirtingose klinikose konsultacijose. Ir kainos visur buvo vienodos (na vienoj vietoj buvo 100 Lt pigiau, bet kai bendra suma siekia 3500 Lt, tai jau nebe toks ir skirtumas, renkiesi pagal gydytoja)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo radviliux: 27 spalio 2010 - 08:59
QUOTE(Džinga @ 2010 10 26, 19:23)
ryt pagaliau vizitas, vyy. žiūrėsim kaip čia kas. breketus jaučiu tik todėl, kad biški braižo lūpas, o taip tai jau pripratau žiauriai. ;D
p.s. tuoj bus trys mėnesiukai mano breketukams. :}

Ir as labai jau laukiu savo antro vizito ir sudes apacioje jau man thumbup.gif Tik dar ilgokai laukti doh.gif

QUOTE(pliause @ 2010 10 26, 19:34)
O šiaip skauda kai tuos breketus turit? Kaip valgot?

Yra jautrumas bent jau man iki siol, o valgiau as pirmom dienom, tai bulvinius blynus, kita diena kepiausi kugeli, dar kita viriausi sriuba makaronu biggrin.gif Va taip va ir maitinausi mirksiukas.gif

QUOTE(TacTic @ 2010 10 26, 19:52)
taip, jau  biggrin.gif alkana as nuo vakar esu  lotuliukas.gif jau lyg ir mazeja maudimas... o dar pasigirsiu, man kolkas niekas nebraizo burnos  ax.gif
beje, zinot ka man pasake D.L? kad po breketu des virsuj ir apacioj po lanka ir dar plius virsuj ir apaciai naktim bus ploksteles!
Papildyta:
tik dabar atkreipiau demesi, kad pas mane ziauriai abieju zandikauliu centrai nuvaziave  doh.gif

Nu faina, kad nebraizo thumbup.gif O del ploksteles mane, tai nustebinai, nezinojau, kad taip daroma blush2.gif

QUOTE(Etama @ 2010 10 26, 20:02)
Mildutė,
blondie*,
aciu uz issamius atsakymus, patarimus 4u.gif kiek nutrukusi buvau, tai paveluotai sureagavau smile.gif

Nera uz ka mirksiukas.gif

QUOTE(Vyginteee @ 2010 10 26, 20:04)
Sveikos merginos smile.gif) Cia as esu naujoke ir tikiuosi priimsite mane i savo buri  4u.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2010 10 27, 11:04)
Kaip suprantu, cia kiekvienai individualiai.
Pvz., pas mane keli dantukai pirmiausia remiasi i breketus, o ne i kitus dantis, ir toli grazu, kad kruminiai susikastu. Todel visai negaliu kramtyti. Negi kramtysiu su breketais? Gydytoja is karto ispejo kad breketa nukasiu, todel prigrasino saugotis.
Beje, ji man siule ant galiniu dantu uzdrebti koses, na tos, kur pakelia sakandi. Bet as atsisakiau. Man po tarpdanciu gumyciu buvo tokie jautrus kruminiai pasidare, kad vaiksciojau prasiziojus bijodama juos sukasti  doh.gif
ir as issigandau, kad pakelus sakandi tie mano jautrus dantys vis trinsis vienas i kita, o dar neduok dieve, kaukstelsiu jais doh.gif
Tad man belieka laukti, kol dantys siek tiek prasistumdys, ir pagaliau galesiu kramtyti... Tiesa, mikroskopinius pokycius jau matau  drinks_cheers.gif

Zinoma, kad kiekvienai skirtingai smile.gif O pas tave tik virsuj breketai ar ir apacioj sudeti?
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 10 27, 11:30)
Zinoma, kad kiekvienai skirtingai smile.gif O pas tave tik virsuj breketai ar ir apacioj sudeti?

Pas mane sudejo ir virsuj ir apacioj vienu metu.
gali paziuret albumely, kaip atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaune kiek domejausi as tai pigiausiai radau kur prie girstupio yra klinika avevitaklinika smile.gif ten viena sistema 1200lt kainavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TacTic @ 2010 10 26, 20:52)
beje, zinot ka man pasake D.L? kad po breketu des virsuj ir apacioj po lanka ir dar plius virsuj ir apaciai naktim bus ploksteles!

Bet plokštelės yra gerai, nes galima juk su jom dar ir pakoreguoti smile.gif draugė breketus nusiėmė ir jai tik vielutes suklijavo, bet prieš nuimant jai skubėt reikėjo ir pilnai tarpeliai nesutraukti ir liko. Aišku nešviečia iš tolo, bet iš arčiau tai šiek tiek matosi, manau jei plokštelę dar būtų davę tai galbūt galima tuos tarpelius ir sutraukti g.gif
Atsakyti
O man sake apacioj vielute o virsuj plokstele smile.gif jauciu is tos baimes kad negrystu dantys atgal nesiosiu visa laik kas nakti ja lotuliukas.gif
Atsakyti