QUOTE(Svajaaa @ 2010 10 26, 17:01)
Taip,as visada ji naudojua,nes ti,rai i tarpdanciu sprilenda ir sunkiau isvalyt dantuksu,kai jie su breketais,tai ir zaizdavau kiekviena vakara...
Aš irgi kiekvieną vakarą žaidžiu, tai vyras pastoviai juokiasi kad neturiu ką veikt apart dantų priežiūros

bet kaip man sunku pasiekti galinius dantis, prakišt prakišu siūlą, bet kol galą su pirštais sukabinu tai kosmosas
QUOTE(pliause @ 2010 10 26, 20:34)
O šiaip skauda kai tuos breketus turit? Kaip valgot?
Na čia kaip kam su tuo skausmu, man skaudėjo antrą dieną sudėjus, ir po paveržimo pirmą dieną, bet valgyt viską valgiau ir nieko, arba nesureikšminau arba skausmui atspari
QUOTE(TacTic @ 2010 10 26, 20:52)
tik dabar atkreipiau demesi, kad pas mane ziauriai abieju zandikauliu centrai nuvaziave
aš tik prieš susidedant breketus pamačiau kad pas mane dantys nėra idealiai vienodo dydžio (čia priekiniai pirmukai), o susidėjus po mėnesio beveik tik pamačiau kad dar ir dantenų vienoj pusėj daugiau matosi negu kitoj, kažkaip viena žandikaulio pusė aukščiau kita žemiau

iki tol visą gyvenimą gyvenau ir niekada neesu to pastebėjusi
QUOTE(Natalija* @ 2010 10 26, 21:51)
Sveikos, jau rytoj einu konsultacijai del breketų, pagaliau radau prie namų optiimalų variantą
Norėjau paklausti jūsų nuomonės :
Ar galima dėtis breketus ant labai jautrių dantų?
Ar breketai pažeidžia emalį? (jį juk bružiną..
O ar galima maitinančiai mamytei dėtis brėketus ar palaukti geriau kol baigsiu maitinti? Toks ilgas gydymas, kad labai jau nesinori laukti
Dėl jautrumo nežinau, kad dėtis galima tai manau tikrai, tiesiog gali labiau skaudėti

o maitinančiom tikrai irgi galima, tiesiog gal tų vaistų teks negerti, nes vaikiukui nėra gerai visokia chemija