Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai *** 29 tema

QUOTE(ajaja @ 2010 10 21, 19:55)
aciu dar karta visoms uz komplimentus mano dantusikam smile.gif
sunshine, jau du meetai buvo jeigu ka, bet pirmaji as praleidau, o antraji tu smile.gif dabar nauja merginu karta, nauji meetai turbut smile.gif

galesim gal susijungti visos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 10 21, 20:19)
galesim gal susijungti visos 4u.gif

As ir visai noreciau 4u.gif maciau kelias jus pas Agne, bet normaliai galetume pabendraut ir daugiau mergaiciu smile.gif
-------------
Uz tema galit nedekoti, sakiau, kad jau nekursiu, bet mano gerumui ribu nera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 21, 21:35)
As ir visai noreciau  4u.gif  maciau kelias jus pas Agne, bet normaliai galetume pabendraut ir daugiau mergaiciu smile.gif
-------------
Uz tema galit nedekoti, sakiau, kad jau nekursiu, bet mano gerumui ribu nera biggrin.gif

Atsimenu atsimenu tokia kuda mergaite ,kuri greitai pabego nuo musu tongue.gif
o kai antra karta darem meeta tai kiek gerbeju radom . ir japoncika kuris noriai mus fotografavo ir "rimtu" berniuku radom biggrin.gif
Atsakyti
tai saunu thumbup.gif
DAROM 2010! biggrin.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(TacTic @ 2010 10 21, 22:30)
tai saunu  thumbup.gif
DAROM 2010!  biggrin.gif  clap.gif

As ir uz thumbup.gif
Atsakyti
Ojėj... Dvi savaites nebuvau čia prisijungus ir šakės.. Nauja tema ir pamparam. ;o nu ką, matau savo dantukų progresą, kitą savaitę keliauju pas Damušienę, laukiu nesulaukiu. :wub tik nejaučiu, kad tas iltinukas ruoštųsi dygt, tai nerimauju šiek tiek... ;/
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 10 21, 22:14)
Atsimenu atsimenu tokia kuda mergaite ,kuri greitai  pabego nuo musu  tongue.gif

su svajaa palyginus ne tokia ir kūda lotuliukas.gif
Nu bet priimu kaip komplimentą, ačiū biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 21 spalio 2010 - 23:19
QUOTE(Mildutė @ 2010 10 21, 19:52)
Tau ir apacia ir virsu drasko?

Ne, man dar tik viršus sudėtas, tai tik viršų drasko, tiksliau tai net ne lūpą, o vidinę žando pusę prie lūpų. Nu bet su vatos gabaliukais manau dabar užsigydysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 22, 00:13)
su svajaa palyginus ne tokia ir kūda  lotuliukas.gif
Nu bet priimu kaip komplimentą, ačiū  biggrin.gif

bis.gif
Atsakyti
Sveiki, gal galite ką nors pasakyti apie ortodontę Ingą Jančiauskaitę ? g.gif dirba " Sveiki dantys"
Atsakyti
QUOTE(pupuliukas2 @ 2010 10 22, 07:26)
Ne, man dar tik viršus sudėtas, tai tik viršų drasko, tiksliau tai net ne lūpą, o vidinę žando pusę prie lūpų. Nu bet su vatos gabaliukais manau dabar užsigydysiu smile.gif

Oj, atleisk pamirsau blush2.gif
Greitai jau praeis mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal kas galit pasakyt kaip persikelt savo dantuku albuma i "musu foto"? Ar cia jau neimanoma taip? blush2.gif
Atsakyti