QUOTE(angeluxx @ 2010 11 06, 15:52)
Skaitynėju,skaitynėju jau beveik pasiryžau pradėt ilgą kelionę link gražesnių dantukų.

Norėčiau paklaust ar einant į konsultaciją pas ortodontą jau reikia atsinešti savo panoraminę nuotraukėlę ar ji daroma vietoje?Jei gerai supratau pasidarau nuotraukėlę, užsirašau konsultacijai minimum pas 2 ortodontus.Tada renkuosi pas ką labiau patiko,o tada raut dantų (kas greičiausiai bus neišvengiama mano atveju,nes jau baisiai susigrūdę)Oi nežinau,atsiprašau su durnais klausymais,bet šiame reikale aš dar tik žengiu pirmuosiu žingsnius.Dar jei kas mesteltų nuorodėlę link jūsų dantukų-būtų šaunu,Kažkaip atrodo,kad tik mano atveju viskas taip siaubinga ir baisesnių nebūna,o taip trūksta optimizmo..
Labas. Smagu, kad pasiryzai

kai as ejau i pirma savo konsultacija, nuotraukos neturejau. Ortodonte tik siaip paziurejo, pakalbejo, kas butu imanoma ir t.t., bet tam, kad galetu konkreciau pasakyti, kas ir kaip, liepe nueiti pasidaryti nuotrauka ir tada vel ateiti. Tada as metus laiko niekur nejau

po metu nuejau pas kita, irgi be panoramines, tai jinai irgi tik paziurejo ir padare (toj pacioj klinikoj) nuotrauka, o jau tada pakomentavo konkreciau. Paskui jau pas kitas ejau su nuotrauka, visom jos reikejo, nes isoriskai ne viskas matosi. Taigi, geriau gal butu ta nuotrauka jau tureti pries einant, tada konkretesnis pokalbis buna

O siaip ne kiekviena klinika turi ta galinga aparata, kur panoramines daro

tai gali vietoj ir nepadaryti.