Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai *** 29 tema

QUOTE(vertejaxxx @ 2010 11 05, 18:19)
Mano situacija lygiai tokia pati. Viena drauge beprote mane isvadino, kad sutikau 4 (kol kas tik 2 neturiu) sveikus dantis raut. Bet visu pirma, tai tas rovimas yra juoku darbas, kaip man paaiskejo (nors bijojau mirtinai) thumbup.gif , o antra, kas neturi kreivu dantu ir nezino, kaip jie gadina gyvenima, tai tie ir nesupras.

Aš irgi siaubingai bijojau.. Pasirodo, kad nei traukiant skauda, nei po to, nors kai paskutinį dantį išrovė tai ir nuo skausmo tabletėlę išgėriau, gėlė baisiai g.gif
Nesakyk, mano draugė turi kreivus dantis (situacija tokia, kad priekinio danties vieno nėra, o antrukas to priekinio vieton atsistojęs, o ir kiti dantys nėr tokie jau lygūs) ir kai pasakiau kiek gydymas kainuos tai ji pasakė, kad geriau jau mašiną pirktų ir nesvarbūs tie kreivi dantys, atseit vistiek senatvėj iškris doh.gif Nu ką aš žinau. Vistik tiesius dantis turėsim iki tos senatvės, o iki jos ne taip jau ir mažai dar liko, tad visą gyvenimą kompleksuot nenoriu... Na, žinoma, gal ir yra tokių, kurie nekompleksuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Waddiwasi @ 2010 11 05, 19:33)
Aš irgi siaubingai bijojau.. Pasirodo, kad nei traukiant skauda, nei po to, nors kai paskutinį dantį išrovė tai ir nuo skausmo tabletėlę išgėriau, gėlė baisiai g.gif
Nesakyk, mano draugė turi kreivus dantis (situacija tokia, kad priekinio danties vieno nėra, o antrukas to priekinio vieton atsistojęs, o ir kiti dantys nėr tokie jau lygūs) ir kai pasakiau kiek gydymas kainuos tai ji pasakė, kad geriau jau mašiną pirktų ir nesvarbūs tie kreivi dantys, atseit vistiek senatvėj iškris doh.gif Nu ką aš žinau. Vistik tiesius dantis turėsim iki tos senatvės, o iki jos ne taip jau ir mažai dar liko, tad visą gyvenimą kompleksuot nenoriu... Na, žinoma, gal ir yra tokių, kurie nekompleksuoja smile.gif

TAi man ta pati drauge geriau pasiule i kelione isvaryt, pailset,o nesvaigt ir tokias sumas i burna sukist. Bet kai kieviena karta pries issisiepiant pagalvoju, kad gal geriau nesisiepsiu, nes dantys matysis, tai man tos sumos tada tokios juokingos atrodo, palyginus su pilnaverciu gyvenimu.... I savo vestuvines foto ziuret negaliu, nes visur veido israiska tokia, kad atrodo tuoj vemsiu, vos lupas sulaikau suspaudus, nu tai cia normalu? O tokia israiska vien del to, kad stengiausi santuriai sypsotis, kad tik dantys nesimatytu. Siaubas kazkoks!
Atsakyti
QUOTE(vertejaxxx @ 2010 11 05, 18:49)
TAi man ta pati drauge geriau pasiule i kelione isvaryt, pailset,o nesvaigt ir tokias sumas i burna sukist. Bet kai kieviena karta pries issisiepiant pagalvoju, kad gal geriau nesisiepsiu, nes dantys matysis, tai man tos sumos tada tokios juokingos atrodo, palyginus su pilnaverciu gyvenimu.... I savo vestuvines foto ziuret negaliu, nes visur veido israiska tokia, kad atrodo tuoj vemsiu, vos lupas sulaikau suspaudus, nu tai cia normalu? O tokia israiska vien del to, kad stengiausi santuriai sypsotis, kad tik dantys nesimatytu. Siaubas kazkoks!

Tai vat, ne visi pagalvoja apie tokias situacijas:) Man ir šiaip betkur išėjus nemalonu šypsotis būdavo, atrodo visi į mano kreivus dantis žiūri biggrin.gif Dabar metaline burna išsišiepus varau ir visai nesvarbu kad kol kas net baisiau atrodo;D
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2010 11 05, 15:07)
Aš šiandien pas Jurgą Liatukienę nusivarius buvau, gydytoja super faina wink.gif labai patiko, labai įkvėpė optimizmo ir išvis išėjau tokia patenkinta iš jos. Tik kaina, 6000 - 7000 Lt gydymas, nešiot apie porą metų ir traukt kažkiek dantų. Tai va sėdžiu ir galvoju. smile.gif Galvoju kur čia dar Klaipėdoj nueit, pažiūrėt ką pasakys, bet labai norisi pas ją eiti. Padarė gerą įspūdį smile.gif

Brangokai manau wink.gif
Papildyta:
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 11 05, 16:08)
Aš prieš breketus šią pastą naudojau, bet deja, kai susidėjau ortodontė patarė pakeisti, dėl to, kad joje mažai fluoro, o būnant su breketais svarbu naudoti priemones, kuriose yra daug fluoro  smile.gif (aišku nebent jei fluorozę kokią turit, tada aišku negalima...) ir šeip jausdavau, kad man ji prastai išvalo, kai su breketais jau buvau..  schmoll.gif

O kokia turi to fluoro daugiau? Ar rašo ant pastų? g.gif
Papildyta:
QUOTE(TacTic @ 2010 11 05, 16:57)
, kad "FLUORAS GRAUZIA EMALI"!
mano draugei dantiste paskyre net pasta ir tik be fluoro, nes pas ja dantys silpi.

Tokio dalyko negirdėjau kažkaip. Atsimenu mama sakė, kad net sesei 2 metukų dantistė sakė, jog reikia naudoti pastą su fluoru kartą per savaitę, nes ji stiprina dantis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 05, 19:21)
O kokia turi to fluoro daugiau? Ar rašo ant pastų?  g.gif
Papildyta:
Tokio dalyko negirdėjau kažkaip. Atsimenu mama sakė, kad net sesei 2 metukų dantistė sakė, jog reikia naudoti pastą su fluoru kartą per savaitę, nes ji stiprina dantis  smile.gif

Šeip rašo, jis būna pažymėtas raidelėm pp, ar ppm.. Ir turi būt daugiau nei 1000, Glisterin pasta iš Amway turi tik 500.. schmoll.gif O aš naudoju Sensodyne žalią, Fluoride vadinasi. Šeip nežinau koks jos ten poveikis, bet ji emalio tikrai negraužia, nes man po dantų šlifavimo ortodontė liepė užsitept kasdien pastos su fluoru ant dantų, tam kad greičiau atsistatytų emalis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Waddiwasi @ 2010 11 05, 17:03)
Aš balinančią naudoju.. Iš firmos forever ar kaip ten su fluoru ir bėdos nematau.

user posted image
tu tokia naudoji?
Atsakyti
Siandien visai netycia aptikau foto kompe, kur as be breketu dar, tai imeciau i albumeli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 11 05, 22:04)
Siandien visai netycia aptikau foto kompe, kur as be breketu dar, tai imeciau i albumeli  biggrin.gif

Einu pacekavinsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2010 11 05, 23:27)
Einu pacekavinsiu  lotuliukas.gif

Eik eik lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 11 05, 22:41)

o as ikeliau foto kaip be breketu atrodau:)

beje foto albume as justyte** smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *sunshine*: 05 lapkričio 2010 - 22:15
QUOTE(*sunshine* @ 2010 11 06, 00:14)
o as ikeliau foto kaip be breketu atrodau:)

beje foto albume as justyte** smile.gif

Kokie grazus dantukai 4u.gif O tu plokstele nesioji ar pas tave vielutes uzklijuotos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 11 06, 00:01)
Kokie grazus dantukai  4u.gif  O tu plokstele nesioji ar pas tave vielutes uzklijuotos? smile.gif

aciu smile.gif vielutes ir virsuje ir apacioje, ir plius naktimis kapa virsuje:) bet kapa tureciau jau ne kas nakti detis, bet kadangi i pirma apziura ateisiu nuo nuemimo po puses metu, tai kas nakti nesioju:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *sunshine*: 05 lapkričio 2010 - 23:07