QUOTE(ifauru @ 2010 11 27, 22:39)
.GABIJA. vis dar klinikose. Kai anądien neprisiprašiau, o ketvirtadienį užsiverčiau darbeliais, nepasiskambinau, tai šiandien man jau pati skambtelėjo.
Vis dar nėra labai gerai - ir tempertūra, ir paprakaituoja.
Ryt pamatysiu - užsiprašė sriubytės be druskos....
ifauru, tai kada
GABIJA zada grizti namo ir kada jau cia rasys? Labai laukiam.
Papildyta:
QUOTE(NBA @ 2010 11 26, 22:03)
Bandžiau tave pasivyti, bet niekaip neišėjo

Man tą pačią dieną po sulašinimo taip pat visko būdavo: kartais šaltis krėsdavo, kartais skrandis streikuodavo, kartais žarnynas... Ne vandenėlį lašina. Klausyk, Patricija, tau išviso į portą nepataikė, įdūrė pro šoną į odą ar kaip? Man kartais būdavo, kad į portą įduria, bet sunkiai atitraukia kraują su švirkštu kažkaip. Gal porą kartų buvo ir man, kad dūrė antrą kartą. Aš dar turiu vieną adatą portui, tai tau atiduosiu, nes man ji dabar nereikalinga ir klausimas ar iš viso dar bus reikalinga.
Apie Gabiją ir aš vis pamastau, tikrai įdomu, kaip jos savijauta
NBA, kad as tokia siek tiek aptirpusi vaziavau rodos visai negreitai, dar vis pasiziuredavau per veidrodeli, gal TU is paskos, bet budavo vis kelios galvutes masinyteje.

, o ir kokia spalva tavo masinytes juk rodos net nepaklausiau, sakau, kad tokia po sulasinimo jauciaus apgirtusi ir labai salta buvo.
Kazkur tai idure lyg ir i porta, gal tik ne i silikonini viduriuka, bet tik svirkstu neistrauke kraujo. Trecia karta atsivede Rimute, toji labai lengvai ir neskaudziai idure. Gera jos ranka.
Porto adatu jau man reikes, nes tik dvi teturiu, skambinsiuos i ta pacia firma UAB Optifarma", kur porta pirkau, gal pristatys i Marijampole. Tu juk kazkada rasei, kad vadybininkas parvezdavo. Adatele tavoji gal ir tiks, mielai priimsiu, nors mano portas toks mazas, tiesiog vaikiskas, adateles irgi trumputes...sesuciu reikes klausti, tiksliau Rimutes.