Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių Neligoniukų pavėsinė -2

QUOTE(SVETA K. @ 2010 12 16, 11:16)
Paskambino arune,temperatura nukrito,kosulys sumazejo irgi,tai isleidzia namo  thumbup.gif Gal vakare jau pati trumpam prises prie kompo,tai parasys smile.gif

thumbup.gif super naujienos wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
ateinu su dideliu prašymu.
Vienai supermamytei ir jos neįgaliai dukrelei labai reikalinga pagalba. Vakar gavau žinutę, kad Kalėdų senelio dovanų Miglutė nesulauks šiemet. Jai beveik šešeri metukai, nejuda, nesėdi, nekalba, bet šypsosi mamai kai ja gera. Mergytei nuo gimimo deagnozuota VCP (vaikų cerebrinis paralyžius), sunki forma. Jai kiaurą parą reikalinga nuolatinė priežiūra, todėl mama negali dirbti.
Žodžiu, padėtis apgailėtina, trūksta pinigėlių net būtiniausiems dalykams, vaistams, jau nekalbant apie pilnavertį maistą, vitaminus. Mama stengiasi kiek išgali, bet to neužtenka.

Ištieskit pagalbos ranką, kurios galit ir norit, juk net nepajusite keleto litų trūkumo, kai atrėjant šventėms tiek jų išleidžiama. Mums gi tik pora litų, o jei nors keletas mamų pervestų pinigėlių, susidarytų jau didesnė sumelė. Pagelbėtume joms abiems labai labai.
Dedu nuorodą su mamos duomenimis pagalba
Iš anksto dėkoju visoms.
Papildyta:
labai džiaugiuosi dėl Arūnės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2010 12 16, 13:16)
Paskambino arune,temperatura nukrito,kosulys sumazejo irgi,tai isleidzia namo  thumbup.gif Gal vakare jau pati trumpam prises prie kompo,tai parasys smile.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2010 12 16, 13:16)

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergytės user posted image

Ačiū, Sveta, už lankymą oro_buckis.gif

Ačiū jums begalinis už palaikymą aciuks.gif

Kiek daug sutilpo į tą vieną savaitę - tiek skausmo - savo ir svetimo... Bet kai jau pradėjau atsikasinėt iš to užgriuvusio liūno, nebenoriu prisimint, ir žvelgt noriu tik į priekį... tikėt, kad viskas bus gerai smile.gif , bus kalėdos, bus kalėdų Senelis, bus dukriukas ir katinukas šalia, daugiau man nieko ir nereikia.

Vakar grįžus namo manęs laukė: pasipuošęs katinas hihihi.gif ir mano dukriukas... padariusi 5 wub.gif dovanas wub.gif ... Tarp jų laiškelis: "Mamyte, šitos Kalėdos man brangiausios, nes supratau, kad Kalėdos yra ne tada, kai ateina Kalėdų Senelis, o tada, kai aš esu su tavimi..." cray.gif Beskaitant vidury sakinio "užlūžo" balsas, ašaros užspaudė gerklę... Pasilindom vakar po kaldra, ir plepėjom visą vakarą...

----------------------

Pirmam kartui tiek, ... sveikatytės visoms, kantrybės, nors po mažą žingsnelį, po milimetrą - į priekį, 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(arune @ 2010 12 17, 09:32)
Sveikos mergytės  [url=http://smiles.lc-pasaulis.com/smile.120148.html][img]Vakar grįžus namo manęs laukė:  pasipuošęs katinas  hihihi.gif  ir mano dukriukas... padariusi 5  wub.gif  dovanas  wub.gif ... Tarp jų laiškelis: "Mamyte, šitos Kalėdos man brangiausios, nes supratau, kad Kalėdos yra ne tada, kai ateina Kalėdų Senelis, o tada, kai aš esu su tavimi..."  cray.gif  Beskaitant vidury sakinio "užlūžo" balsas, ašaros užspaudė gerklę...  Pasilindom vakar po kaldra, ir plepėjom visą vakarą...

Arune, sveika pargrįžus...Tik labai lakoniškai SVETA parašė, ką turėjai praeiti, bet įsvaizduoju, kaip buvo pačiai...Bet ju jau esi namie!!!!!!!!!!!!!!!
O aš kažkada rašiau - mūsų vaikai tikrai protingesni ir labaiu suaugę, nei mes galvojam. Dukriukas tai jau parodė.

Aš irgi nosinę turėjau pasiimt, nes paskutinėm dienom labai jaučiuosi pasimetus, nes Kūčių vakarienę teks tvarkyti mums su sese - o aš nemoku....Nemoku tradicinių, šeimos dalykų - kviečių paruošt (nugrūsti kviečiai išverdami, pridedama aguonų, užpilama miešimu ir valgoma), kūčiukų kept. Viską rasdavom padaryta...Tik pegelbėdavom kai kada. Teks mokytis.
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2010 12 17, 09:58)
Aš irgi nosinę turėjau pasiimt, nes paskutinėm dienom labai jaučiuosi pasimetus, nes Kūčių vakarienę teks tvarkyti mums su sese - o aš nemoku....Nemoku tradicinių, šeimos dalykų - kviečių paruošt (nugrūsti kviečiai išverdami, pridedama aguonų, užpilama miešimu ir valgoma), kūčiukų kept. Viską rasdavom padaryta...Tik pegelbėdavom kai kada. Teks mokytis.

Ifauru, vakar "Žmonėse" skaičiau interviu su aktore E. Gabrėnaite, ji sakė, kad po mamos išėjimo Kalėdų nebešvenčia jau daug metų, nes to, kas buvo su mama, nebepakartosi. Gal šiais metais darykite "savaip", o Kalėdas kaip pas mamą darysite vėliau? Nežinau...

Atsakyti
QUOTE(arune @ 2010 12 17, 10:24)
Ifauru, vakar "Žmonėse" skaičiau interviu su aktore E. Gabrėnaite, ji sakė, kad po mamos išėjimo Kalėdų nebešvenčia jau daug metų, nes to, kas buvo su mama, nebepakartosi. Gal šiais metais darykite "savaip",  o Kalėdas kaip pas mamą darysite vėliau?  Nežinau...

Aišku, kad taip nebebus, bet mes turime pasistengi dėl Tėčio g.gif
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2010 12 17, 09:32)
Vakar grįžus namo manęs laukė:  pasipuošęs katinas  hihihi.gif  ir mano dukriukas... padariusi 5  wub.gif  dovanas  wub.gif ... Tarp jų laiškelis: "Mamyte, šitos Kalėdos man brangiausios, nes supratau, kad Kalėdos yra ne tada, kai ateina Kalėdų Senelis, o tada, kai aš esu su tavimi..."   cray.gif  Beskaitant vidury sakinio "užlūžo" balsas, ašaros užspaudė gerklę...  Pasilindom vakar po kaldra, ir plepėjom visą vakarą...

Sveika sugrįžusi Arune.Kokia nuostabi tavo dukrytė.Tokia vidinė stiprybė ir nepaprasta širdies išmintis.Tu tikrai privalai pasveiksi budama šalia jos .

user posted image

O čia puokštė jums abiems.

Saulėlydi tu talentų talentas.O su tokiais skanėstais prašau negraudinti mano skranduko, kuris dar ir druskelės negauna.Jau antras mėnuo tausoju inkstą.Užbarsau tris druskos grūdelis.

Ifauru, nesinervuok, kad bus kiti valgiai, nei mama padarydavo.Ką padarysit panašiai kaip mama, ką sukursir savo.Svarbiausia namų šiluma.

Vakar pagaliau susileidau Carbo platiną, Paclitaxel, ir dar suvalgiau 80 tablečių.Per du kartus po 40.Antra užkandėlė buvo 4-ą val nakties.Lašino 4,5 val, tai pragulėjau lovoje.Šiandien blogumo nejaučiu, tik silpnesnė.Jaučiu , kad tingėsiu visą dieną.Didžiausias darbas bus pietus padaryti.

O su vaistų kainomis koks cirkas.Skaitėte apie naują įstatymą sulyginti kompensuojamų vaistų nuolaidas? Pernai tik 2 cnt sumokėjau Camelijoje, o Klinikų vaistinėje permokėjau apie 40 Lt., nes nežinojau apie Camelijos nuolaidas.Vakar einu į Cameliją, o ten vien už Carbo platiną paprašė primokėti 80 Lt, o kitų neturėjo ir nebuvo recepto tabletėms.Jas reiktų pirkti nekompensuojamai, o kur dar priemoka vaistams , kuriuos turėjo atvežti ryte?
Pasisikambinau gydytojai, tai pasakė eiti į Klinikų vaistinę, ten tabletės įeis į komlektą už dyką. Ir ką galvojate už viską sumokėjau 2 cnt. thumbup.gif Camelijoje bučiau praradusi gal virš 100 Lt.
Taigi bus darbo kojoms , kad nusipirkti pigiau.
Iki 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 17 gruodžio 2010 - 12:09
QUOTE(arune @ 2010 12 17, 10:32)
Vakar grįžus namo manęs laukė:  pasipuošęs katinas  hihihi.gif  ir mano dukriukas... padariusi 5  wub.gif  dovanas  wub.gif ... Tarp jų laiškelis: "Mamyte, šitos Kalėdos man brangiausios, nes supratau, kad Kalėdos yra ne tada, kai ateina Kalėdų Senelis, o tada, kai aš esu su tavimi..."  cray.gif  Beskaitant vidury sakinio "užlūžo" balsas, ašaros užspaudė gerklę...  Pasilindom vakar po kaldra, ir plepėjom visą vakarą...

Tavo dukryte tikrai nuostabi,saunuole thumbup.gif wub.gif wub.gif O tu stiprek dabar,iki svenciu laiko dar yra mirksiukas.gif

GABIJA 4u.gif Kad to blogumo ir nepajustum labai 4u.gif Lepink save dabar daugiau smile.gif

Ifauru ,manau tu jau tikrai ismoksi ir padarysi viska,gal ne kaip mama,bet ne blogiau 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Arūniuk mieliausioji - sveika pargrįžusi... wub.gif wub.gif wub.gif
Ilsėkis, džiaukis nuostabiausia savo šeima. Net apsiašarojau, kaip tave pasitiko mylimiausi tavo...
Papildyta:
QUOTE(ifauru @ 2010 12 17, 11:27)
Aišku, kad taip nebebus, bet mes turime pasistengi dėl Tėčio  g.gif

Būtent - dabar dėl tėčio...
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2010 12 17, 10:58)

Brangute console.gif Nesikrimsk taip, kad nemoki. Atrasi kitų valgių. O tai, ką darė mamytė - tepalieka šviesus gražus prisiminimas ir tepalieka tik jos mokėjimu. Pasidarykit savo Kūčių stalą ir prisiminkit kaip mamytė darydavo... wub.gif O kitiems metams kai ką ir išmoksi...
Bet juk tu irgi mamytė ir kuri savo tradicijas šeimoje, kurias tavo vaikiukai prisimins.... Tai yra gyvenimas - su savo spalvomis - kiekvieno mūsų spalvomis - ir kai kurios tiesiog nepakartojamos. Tuo mes vienas nuo kito ir skiriamės.
Gražių , ramių ir šviesių jums Kalėdinių atradimų. Tikiu, kad mūsų mamytės mus mato, kai tik to nori. Na, man atrodo, kad žinau.... ax.gif wub.gif Pasistenkime daugiau pabūti laimingais ir ramiais... Juk kiek yra žmonių, kurie neturėjo ir neturi mamyčių , o mes buvome apdovanotos tokia nuostabia dovana - mus nešiojo, mylėjo, čiūčiavo, mokė ir barė, patarė ir guodė....... Tiesiog gal dabar jos laimingiausios ilsisi..... tik mes to nežinom, nes mums yra kiti žemiški rūpestėliai...
Apsikabinkim... group.gif

GREK 4u.gif - tavo paveiksliukas nuostabus... Pagalvojau, kad ir man laikas kailiuką keisti.... rolleyes.gif

Gabija 4u.gif -sveikatėlės tau ir jėgelių... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 17 gruodžio 2010 - 22:38