QUOTE(arune @ 2010 12 17, 09:32)
Vakar grįžus namo manęs laukė: pasipuošęs katinas

ir mano dukriukas... padariusi 5

dovanas

... Tarp jų laiškelis: "Mamyte, šitos Kalėdos man brangiausios, nes supratau, kad Kalėdos yra ne tada, kai ateina Kalėdų Senelis, o tada, kai aš esu su tavimi..."

Beskaitant vidury sakinio "užlūžo" balsas, ašaros užspaudė gerklę... Pasilindom vakar po kaldra, ir plepėjom visą vakarą...
Sveika sugrįžusi Arune.Kokia nuostabi tavo dukrytė.Tokia vidinė stiprybė ir nepaprasta širdies išmintis.Tu tikrai privalai pasveiksi budama šalia jos .
O čia puokštė jums abiems.
Saulėlydi tu talentų talentas.O su tokiais skanėstais prašau negraudinti mano skranduko, kuris dar ir druskelės negauna.Jau antras mėnuo tausoju inkstą.Užbarsau tris druskos grūdelis.
Ifauru, nesinervuok, kad bus kiti valgiai, nei mama padarydavo.Ką padarysit panašiai kaip mama, ką sukursir savo.Svarbiausia namų šiluma.
Vakar pagaliau susileidau Carbo platiną, Paclitaxel, ir dar suvalgiau 80 tablečių.Per du kartus po 40.Antra užkandėlė buvo 4-ą val nakties.Lašino 4,5 val, tai pragulėjau lovoje.Šiandien blogumo nejaučiu, tik silpnesnė.Jaučiu , kad tingėsiu visą dieną.Didžiausias darbas bus pietus padaryti.
O su vaistų kainomis koks cirkas.Skaitėte apie naują įstatymą sulyginti kompensuojamų vaistų nuolaidas? Pernai tik 2 cnt sumokėjau Camelijoje, o Klinikų vaistinėje permokėjau apie 40 Lt., nes nežinojau apie Camelijos nuolaidas.Vakar einu į Cameliją, o ten vien už Carbo platiną paprašė primokėti 80 Lt, o kitų neturėjo ir nebuvo recepto tabletėms.Jas reiktų pirkti nekompensuojamai, o kur dar priemoka vaistams , kuriuos turėjo atvežti ryte?
Pasisikambinau gydytojai, tai pasakė eiti į Klinikų vaistinę, ten tabletės įeis į komlektą už dyką. Ir ką galvojate už viską sumokėjau 2 cnt.

Camelijoje bučiau praradusi gal virš 100 Lt.
Taigi bus darbo kojoms , kad nusipirkti pigiau.
Iki