Štai ir sugrįžinėja mergytės...
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 12 22, 23:00)
Šiandien jau mažiau jaučiasi bjaurastis burnoje.Tik spaudimas viršutinis vos per 100, tai traukia į šoną.Į vakarą atgavau stabilumą, tai vyro paprašiau į mišką nuvežti.Bet užteko 5 min , pradėjo šalti kojas.Toks grožis , o neteko pasivaikščioti.
Dabar susiradau kur urmo bazėje kur veltinius parduoda.Pirksiu sibirinius veltinius, nes negaliu laukan išeiti.Jau nerūpi grožis , o tik viena svajonė, kas kojos nešaltų.Ryt važiuoju kraujo priduoti.Neramu dėl inksto.
Tai ir ilsėkis, mieliausioji. Gaila, kad negalėjai akelių paganyti į nuostabius vaizdus. O tokie veltiniai

dalykas, labai šilti, bet man atrodo, kad jie nepigūs turėtų būti (labai įdomu būtų sužinoti). Pas mus žemaitijoje juos tūbais vadindavo, kai maža buvau. Kaime pas močiutę visi turėjome. Kai susirinkdavome į trobą, tai išrikiuota būdavo visokių dydžių priemenėj. Gražiausi buvo mano pusbrolio - mažulyčiai, mažulyčiai.. . Kur ten miške madų demostravimai. Šiluma svarbiausia...
O inkstukas nepraeina - vis duoda žinoti, kaip suprantu. Tai gal smėliukas juda - visai ne nuo maisto, o dar jei kojeles atšalei. Kartais ir trupučio pakanka.
Papildyta:
QUOTE(Patriccija @ 2010 12 22, 22:54)
... sekėsi normaliai, nes nesitikėjau džiuginančių atsakymų. Tik tiek, kad dar neužsilenksiu, nes tarpuplautyje nestebimi limfmazgiai, tik skysčio yra. Pleurodezės antrą kartą nedaro....
O kaip
arunė laikos

???
Neužsilenksi, neužsilenksi...Dar parodysi visiems iš kur margučiai randasi...

Gaila tik kad gydytojo nesutikai... Skystį gal galima vėl nupunktuoti?
Eik ilsėtis - šiandien jau daug ir taip nuveikei.
Nežinau ar galiu pasipliotkavoti....

... bet
Arūnei mūsų viskas neblogai

.... Ji kai galės tikriausiai pati parašys ...Atsiprašau ,
Arūniuk...
tavo žinutės persipildė ir nebepriima mano žinutės