QUOTE(SVETA K. @ 2011 01 05, 00:57)
Jo,rytoj svesiu,nors tas skaicius man nelabai patinka

40
Myliu jus visas labai
Linkiu linksmo gimtadienio ir daug sveikatėlės, kad tų skaičiukų su nuliukais būtų dar daugiau.
Prasidėjo nauji metai, o reikalai tie patys.Bent pats sutikimas ir laukimas man iki ašarų buvo depresyvūs.Niekur nevažiavome - su vyru, mama ir didžiuoju anūku sutikome.Jis per langą pamatė fejerverkus, nes kaip tyčia negalėjome užmigdyti.Labai patiko.Lauke gal garso būtų bijojęs.
Aš šiandien pakeičiau įvaizdį.Reikėjo bent savaite anksčiau, nes šiandien be kepurės jau nebegalėjau pasirodyti.Per tris dienas pusė plaukų pabėgo.Klinikose bent 10 perukų išmatavo.Tikrai gera pardavėja.Nusipirkau nugaroje tamsesnis fonas , priekyje šviesenių sruogų .Kainavo 230 Lt, nes 30 Lt padarė nuolaidą.Ten pat ir kirpykla, tai kol kraujo tyrimą padarė viską pasidariau, o po to pas gydytoją , o ten stebūklingai tik vienas žmogus belaukė.
Šiandien jau geriu 40 tablečių, o penktą ryte dar tiek pat.Vyras gripuoja, tai neramu, kad tabletes išgėrus ir aš apsirgsiu, nes jos imunitetą mažina.Ar įsikalbu, bet rodos nori gerklę skaudėti.Ryt chemo lašina.Oi kaip negerai gali būti.
Tiesa nusipirkau veltinius -130 Lt.Grožio tai ne stebūklai, bet jei su jais kojos šals , tai jau man galas

.Priklijuotos gėlytės, bet jau iš karto reikia perklijuoti.
Štai tiek įvykių.