Įkraunama...
Įkraunama...

Ausyčių, nosytės valymas. Kaip ir kada?

kas tas Rhinomer,gal galit nupasakot,kad taip jau giriat,kaip jis nosi valo g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 03 10, 21:00)
kas tas Rhinomer,gal galit nupasakot,kad taip jau giriat,kaip jis nosi valo  g.gif  4u.gif

Rhinomer yra aspiratorius, liaudiškai snargliatraukis, bet ne pompytė. Vaistinėj pasiteiraukit, bet ne visose būna smile.gif
Tikrai nesigailėsite thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 03 10, 01:05)
Isigijau burna traukiama toki nosies valytuva,kaip cia lietuviskiau pasakius blush2.gif
tai jis man daug geriau isvalo nei pompute spaudoma ranka.bet ar su tuo ar su anuo vistiek rekia,klykia ir sukineja galva.Nemegsta ir viskas.Nieko negaliu padaryt su ja  schmoll.gif  biggrin.gif

Mani gydytoja kategoriškai uždradė tokį naudoti, nes vaikas gali sinusitu susirgti. Kuo daugiau ištrauki, tuo daugiau gaminasi, dėl to gali ir sinusitas atsirasti blink.gif
Atsakyti
as tai visad valau su ausu krapstukais,,bet kiek triuksmo tada buna doh.gif
Atsakyti
Kai maziui buvo 1men uzpuole slogyte. tai naudojom ,,Humer" arba ,,Pinasol"" vandeneli, ir teruakem su pompyte. O kai viskas gerai tai su ausu krapstuku isvalau.
Atsakyti
Naudojam "Humer" ir tą snargliatraukį kartu (taip geriau išsitraukia) thumbup.gif Pratinu nuo pirmų dienų, kad po to karo nebūtų valant nosytę user posted image
O su ausų krapštuku tik kokį matomą bubiką paimt gali user posted image
Atsakyti
Man tai su tuo snargliatraukiu nieko neiseidavo.Purskiu Humeri ir su klizmute istraukiu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
as visaip ir su hummer purskaliuku ,ir su vatos krapstuku,ir snargliatraukiu bet jis silpnai traukia jei kartais pridziusta koks po miegiukos snargiux tai tada ir naguciu atsargiai pakrapstai(tik ne giliai aisku).
Atsakyti
Aš kiekviena dieną valau snargliukus su ausų krapštukais karts nuo karto pravalydama jūros vandeniuku. Susirgus slogai - didžiausias pagalbininkas snargliatraukis.
Atsakyti
Gydytojai nelabai pataria su ausu krapstuku valyti, juk vaikas sukinejasi, tai galima tikrai suzeisti nosyte, beto pati isitikinau, kad neisvalo, nes krapstukas per didelis, o tik dar labiau sustumia i vidu. As visad valau su standziai susuktu vatos gabaleliu, Tikrai gerai issivalo, o susizeisti neimanoma. O su snargliatraukiu tai man nieko nesigauna doh.gif
Atsakyti
Jei sloguoja, t.y. nosyteje yra skysto sekreto, arba jei uzsikimus nosis, tada juros vanduo + Rynomer istraukejas, o jei siaip kasdiena pavalyt, tai arba krapstukas, arba susukta vatyte. To istraukejo irgi nebemegsta - paaugo, suprato, kas ir kaip, o ankstyvoj kudikysteje buvo labai paprasta su juo baubus traukti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievaz @ 2007 03 06, 12:35)
aš tai viską bandžiau ir pompylės ir visokia -ytes  doh.gif , bet niekas taip gerai neišvalo kaip vatytė...dar gimdymo namuose parodė kaip su ja valyti, tai geriausiai ir išsivalo... smile.gif mažylis, aišku, pyksta, bet ką padarysi...  mirksiukas.gif

Mes irgi tik su vatyte thumbup.gif Nors kartais buna tokiu padziuvusiu zaliu "baubu",tai neissitraukia su vatyte, laukiam kol patys islys biggrin.gif O su pompyte tai as neisivaizduoju ka kasdien daryt, negi tiek snargliuku buna blink.gif Tik be reikalo kankinat vaikus. Aisku,nekalbu apie tai,kai buna sloga...
Atsakyti