Įkraunama...
Įkraunama...

Ausyčių, nosytės valymas. Kaip ir kada?

Mūsų ir maža pyko ir dabar pyksta. doh.gif Viena nesugebu išvalyti, visada valom dviese.
Atsakyti
Nosyte valau kasdien, higieniniais pagaliukais su burbuliuku, kad per giliai netycia neistumciau. Jei labai uzdziuna, ilasinu Humer vandenuko ir sukamu judesiu istraukiu nereikalinga turini. Nenaudoju jokiu siurbliuku ar pompyciu, nes manau jos reikalingos tik kai didele sloga. Mazius nesipriesina, kai atlieku sia procedura, viska padarom greit ir neskausmingai.
Atsakyti
O mums nerodė ligoninėje kaip su vatyte valyti, tai mes valomės su ausų krapštuku, papurkštu jūros vandenėliu. Kaip ir daugumai vaikų ir jai aišku ta procedūra nepatinka, bet na ką jau padarysi, reikia tai reikia, todėl stengiamės labai greitai tą darbelį atlikti. Kol nesloguojam tai greit ir išeina. biggrin.gif
Atsakyti
oj, kaip mažius pyksta, kai reikia atlikti šią procedūrą. Ginasi viskuo, ką turi.
Atsakyti
Mano mazoji irgi pyksta kai valomes nosyte ja valom susukta vatyte kartai ipurskiam Humer juros vandens kai labai sausa buna, bet dazniausiai tik vatytes uztenka smile.gif
Atsakyti
maniškė irgi nemėgėja, kad jai po nosytę kažkas krapštytųsi, bet ką padarysi. su ta pompyte bandau, bet nieko man ten padoriai ištraukti nepavyksta, o rinomero vaistinėj patarė nepirkti. tai įpurškiu tik druskos vandenėlio ir pavalau su krapštuku, nors apie krapštukus daktarė vaikų irgi nekokios nuomonės.
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2007 08 24, 19:31)
maniškė irgi nemėgėja, kad jai po nosytę kažkas krapštytųsi, bet ką padarysi. su ta pompyte bandau, bet nieko man ten padoriai ištraukti nepavyksta, o rinomero vaistinėj patarė nepirkti. tai įpurškiu tik druskos vandenėlio ir pavalau su krapštuku, nors apie krapštukus daktarė vaikų irgi nekokios nuomonės.

O kodel Rhinomer blogai? Man jis labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(adirgni @ 2007 08 25, 19:16)
O kodel Rhinomer blogai? Man jis labai patinka.

man tai gydytoja, kai gulejom ligoninej, patare nusipirkti rinomer slangute, as net nezinojau, kad tokia yra. is pradziu kankinomes su krapstukais ir pompytem, o kai nusipirkom ta slangute, tai tiesiog isgelbetoja. isipurskiam i nosyte juros vandens ir issivalom nosyte smile.gif tai darom kiekviena ryta 4u.gif
Atsakyti
Man tai idomu kaip tu ipurski,astai tik suvilgau...juros vandeniu.
Atsakyti
Valau su vata, susukta i plona kokoniuka - kaip sesele gimdimo namuose patare smile.gif o siap leidzia valyti nosyte, matyt jai po to pagereja smile.gif

Papildyta:
is tikruju kodel Rhinomer blogai? vakar nupirkome, ir niekas vaistineje nepasake kad tai blogai? g.gif
Atsakyti
Aš naudoju jūros vandenuką, ipurškiu ir su krapštuku išvalau ir nieko jau priprato, anksčiau būdavo daug klykimo
Atsakyti
mes tai visada valomes nosyte pries maitinima, nes irgi maniske nelabai megsta. Tai kol valau truputuka pyksta, kartais verkia, bet paskui iskart duodu valgyt ir nurimsta smile.gif
Atsakyti