Įkraunama...
Įkraunama...

Ausyčių, nosytės valymas. Kaip ir kada?

Mes nuo gimimo naudojam Rhinomer "nosies valytuvą" ir hummer juros vandeni kasdien ryte ir vakare, kolkas viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2007 12 08, 00:17)
Ir aš girdėjau, kad mamos pienas pirma pagalba sloguojančiam leliukui  biggrin.gif

ir as girdejau,tik kad mp nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(goduke @ 2007 12 07, 11:04)
sveikos mamos, o as tai toki liaudiska buda zinau - mamytes pienelis thumbup.gif  isbandziau as ir ant akytes kai traiskanojo ir ant nosytes kai pasigavom nedidelia slogyte, tai tikiuosi kad cia nesutapimas - tai padejo  tongue.gif . aisku ka daryti kai to pienuko nera g.gif

ir as papurskiu iskart kai atsiranda slogyte. gal ir sutapimas bet padeda. o kai jau nebus pienuko tada ziuresim
Atsakyti
nosytei valyti naudoju aspiratori "4little1". nemegsta jis sio proceso schmoll.gif na bet kai reikia tai reikia. laikau galva ir siurbiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabred @ 2007 12 25, 18:02)

aš irgi taip darau drinks_cheers.gif tikrai geras daikčiukastas nosytės atsiurbėjas thumbup.gif įsigijom ir esam labai patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(XXXXXX @ 2007 12 29, 23:38)
ir as girdejau,tik kad mp nera verysad.gif

na del to motinos pieno i nosiuka daug prisakoma.Vieni sako gerai,o kiti sake mums,kad nuo motinos pieno,kaip tik viskas sulimpa nositei ir sunku prakvepuot...nzn kiek kur tiesos....
Atsakyti
Hummer vanduo ir Rhinomer aspiratorius. Naudojame, kai matau bubį nosyje arba girdžiu, kad jau negražiai kvėpuoja. Nakčiai šiek tiek vandenėlio įpurškiu, kad sudrėkintų nosytę ir ji nebūtų perdžiūvusi.
Atsakyti
mes irgi Rhinomer aspiratoriu ir Humer vandenuka naudojam thumbup.gif super dalykas... Mazyle nestipriai pasimuisto kai traukiu bubius... matyt jai geriau. kad po to kvepuoti gali...As kartais ir mieganciai istraukiu - tai ji net nepabunda (o bubius tai didelius istraukiu) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sherla @ 2008 01 06, 13:22)
mes irgi Rhinomer aspiratoriu ir Humer vandenuka naudojam  thumbup.gif  super dalykas... Mazyle nestipriai pasimuisto kai traukiu bubius... matyt jai geriau. kad po to kvepuoti gali...As kartais ir mieganciai istraukiu - tai ji net nepabunda (o bubius tai didelius istraukiu)  doh.gif

Mes irgi lygiai taip pat valomes nosyte,anksciau valydavau su pompyte,tai vaje vaje kiek triuksmo budavo doh.gif ,tik pamaciusi pompa rekdavo iki pamelynavimo doh.gif ,dabar zymei geriau,dukryte net nesupranta kai as jai jau bunu isvaliusi snargliukus thumbup.gif musiske istysai snargliuojasi,nes dygsta dantukai smile.gif
Atsakyti
kiekviena vakara nosyte pravalau su ausu krapstuku vonoj...nei pykciu nei riksmu demesys visas i vandeni bigsmile.gif a slpgytes atveju naudojam Rhinomer...bet tetukas palaiko maziuko ant rankuciu tai mamai ir lengviau isvalyti ir sirenos nesuveikia blush2.gif
Atsakyti
Na manau ir man reikės įsigyti Rhinomer aspiratorių, jei tokie geri astiliepimai apie jį smile.gif Mano mažiukas kažkai šnarpščia, pirma to negirdėjau schmoll.gif Maniau, kad sloga, bet jam "nosis nebėga" unsure.gif tad gal čia tik nosytė užsikišusi? Anksčiau valydavau krapštukais arba vata, bet nei tas, nei tas jam nepatinka, klyksmas, galvos sukimas ir nosies dengimasis rankomis g.gif Tad dabar yra šnarpštukas, tai plaunu jūros vandeniu ir traukiu su gumine pompele. Pirma nesileido, bet dabar su ja pirma pažaidžiam, paskui jau leidžia įkišti į nosytę, bet tik kokį porą kartų doh.gif Bet nieko daug neištraukiu, gal todėl, kad su tuo balionėliu ir neišsitraukia? Tai ir galvoju, kad gal reikia aspiratorių įsigyti...
Atsakyti
QUOTE(aukaja @ 2008 01 07, 18:31)
Na manau ir man reikės įsigyti Rhinomer aspiratorių, jei tokie geri astiliepimai apie jį smile.gif Mano mažiukas kažkai šnarpščia, pirma to negirdėjau schmoll.gif Maniau, kad sloga, bet jam "nosis nebėga" unsure.gif tad gal čia tik nosytė užsikišusi? Anksčiau valydavau krapštukais arba vata, bet nei tas, nei tas jam nepatinka, klyksmas, galvos sukimas ir nosies dengimasis rankomis g.gif Tad dabar yra šnarpštukas, tai plaunu jūros vandeniu ir traukiu su gumine pompele. Pirma nesileido, bet dabar su ja pirma pažaidžiam, paskui jau leidžia įkišti į nosytę, bet tik kokį porą kartų doh.gif Bet nieko daug neištraukiu, gal todėl, kad su tuo balionėliu ir neišsitraukia? Tai ir galvoju, kad gal reikia aspiratorių įsigyti...

mano maziukui panasiai-tik as su tuo aspiratorium traukiu sekreta pries tai papurskusi juros vandeniu.nosyte kaip ir pilna, bet niekas nebega ir ner kaip isvalyti, net ir vienas aspiratorius be juros vandens nepadeda.tai gydytoja patare homopatiniu vaistuku ir kremuka-gali buti, kad issausejo gleivine nosies nuo per sauso oro.
Atsakyti