Įkraunama...
Įkraunama...

Ausyčių, nosytės valymas. Kaip ir kada?

Aš irgi naudoju Rhinomerą. Prieš traukiant snargliukus, visada jūros vandens įpurškiu. Pyksta, bet ką padarysi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2008 01 07, 19:56)
Aš irgi naudoju Rhinomerą. Prieš traukiant snargliukus, visada jūros vandens įpurškiu. Pyksta, bet ką padarysi  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif pas mus tas pats...
Atsakyti
QUOTE(Irinka mandarinka @ 2008 01 07, 19:34)
drinks_cheers.gif  pas mus tas pats...

oi kaip rauda buna.na bet greitai greitai...
Atsakyti
Aš prieš tai irgi įpurškiu jūros vandens, baisūs dalykai pas mus vyksta kai noriu tai padaryti... doh.gif
Atsakyti
mano mazius prie nosytes leidzia prisiliesti tik tada jei noriu ja pabuciuoti visais kitais atvejais gasdinu kaimynus
Atsakyti
QUOTE(gritte @ 2006 03 29, 15:11)
Labai geras dalykas yra "snargliatraukis"  smile.gif  "Rhinomer". Labai patogu išvalyti nosytę.

user posted image

p.s. nerandu lietuviško aprašymo, bet matosi paveiksliuke ką veikti su tuo daiktu  4u.gif

Uzduosiu kvaila klausima,bet... blush2.gif kur galima nusipikrti ta Rhinomer??vaistinej?prekybos tinkle?
aciu uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzulkaa @ 2008 01 10, 21:52)
Uzduosiu kvaila klausima,bet...  blush2.gif  kur galima nusipikrti ta Rhinomer??vaistinej?prekybos tinkle?
aciu uz atsakyma smile.gif

as pirkau euro vaistineje mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif

mes tai juros vandeni Physiomer naudojam, kazkaip nuo pat gimimo jis mums pagelbedavo.ispradziu monodozemis pirkdavau, veliau puskala, kas man patinka, kad ji pasildyt galima, vaikeliui zymiai maloniau manau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2008 01 11, 13:55)
as pirkau euro vaistineje mirksiukas.gif

jau ir mes nusipirkom,bandysim valyt,bet kad jau ir maziau snarpscia biggrin.gif lasinom furacilina su adrenalinu tai jei pades tai visad anytos prasysiu kad pagamintu nes ji gamina vaistukus vaistinej,tai visad sviezi buna thumbup.gif

Atsakyti
Nezinau mums tai kol kas uztekdavo vatos pagaliuku.Gal del to,kad dar nebuvom pasigave rimtesnes slogos g.gif .Siaip profilaktiskai lasinam i nosyte juros vandens.
Atsakyti
Nusipirkau as chicco pompyte, tai man su ja nieko nesigauna, nors vyras sako, kad jam visai gerai. Tada pabandziau Rhinomer, tai pasirode geresnis daiktas. Nors dazniausiai valau su paprasciausia susukta ir sudrekina vata. Ligoninej nuo sesuciu nusiziurejau, pats geriausias reikalas. Tik visais atvejais pries tai juros vandens ipurskiu
Atsakyti
dazniausiai valau su susukta vata ir sudrekinta vyrintame vandenuke thumbup.gif ir kartais jei reikia istraukiu su pompyte. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti