Įkraunama...
Įkraunama...

Ausyčių, nosytės valymas. Kaip ir kada?

As tai savo leliuko snargliukus nuo pat pirmuju dienu valydavau su pacia paprasciausia senovine ( "tarybiniu laiku") biggrin.gif kriausyte (gal reiktu sakyt pompyte), geresnio daikto man uz ja tikrai nera (isbandziau kitus naujoviskus aspiratorius ir tikrai nieko gero). Be abejo, pries tai visada sudrekinu nosytes gleivine juros vandenuku, nes kitaip gleivine butu sudirginama. Naudoju Mar plius juros vandens purskaliuka (labai svelnus) thumbup.gif . Siaip tas juros vandenukas man tikras atradimas, mes juo sekmingai be jokiu kitu vaistu gydomes sloga.
Atsakyti
as tai valau su ausu krapstuku, pries tai suvilgyntu mano pieneliu, irgi kazkaip gerai issitraukia snargliukai, o tada dar ilasinu po lasiuka pienuko i nosyte, labai gerai slogyte isgydo 4u.gif
Atsakyti
as prie vaiko nosytes be butiniausio reikalo nelendu. per 11 men toks reikalas buvo tik viena karta - tada slogyte tikrai trukde vaikui kvepuoti. purskiau euphorbium (homeopatinis purskalas slogai gydyti) ir isvaliau su susukta vatyte. procedura kartojau gal pora kartu.

manau, kad visokie profilaktiniai nosies krapstymai tik be reikalo dirgina gleivine.
Atsakyti
Reiks ir man pabandyti su dregna vatyte isvalyti nes as tai valau su atsiurbėju prieš tai ipurskiu juros druskos tai cypimo namie girdi net kaimynai neleidžia net prisiliesti jau pamato ta atsiurbėja ir pradeda rauktis verkti verysad.gif
Atsakyti
Jau dukart turėjom slogą, tai valiau su "Rhinomer", papurškus "Humer". Vajej vajej... Ne tas žodis, kaip pyksta... doh.gif Ir pasprukt visaip bando, tai jau užsisėst tenka verysad.gif Gaila vaiko, bet ką darysi... schmoll.gif
Atsakyti
As irgi valau su paprasta dregna susukta vatyte smile.gif Is pradziu vargdavau, krapstydavau visa valanda, ir tai ne visada pavykdavo istraukti, bet dabar, kai pagavau sistema, tai vienas du ir nosyte svarute thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidoose: 30 sausio 2008 - 15:30
QUOTE(Crazy Daisy @ 2008 01 22, 17:59)
Jau dukart turėjom slogą, tai valiau su "Rhinomer", papurškus "Humer". Vajej vajej... Ne tas žodis, kaip pyksta...  doh.gif  Ir pasprukt visaip bando, tai jau užsisėst tenka  verysad.gif  Gaila vaiko, bet ką darysi...  schmoll.gif

Mes irgi triukšmaujam, kai reikia slogas krapštyti doh.gif Bet kito kelio kaip ir nematau, nes jeigu sloga, tai mažius pienuko patraukti nebegali unsure.gif Tik mes naudojam vandenuką iš ampulių, ne purškiamą.
Atsakyti
as tai ipurskiu juros vandens palaukiu truputi o paskui traukiu spec traukikliu kur su burna traukiasi. Nepatinka labai mano ergaitei verkia bet ka daryt reikia isvalyti kad k smile.gif vepuoti butu lengviau smile.gif
Atsakyti
mes visada isvalim su nosies traulkikliu, pries tai ilasine juros vendeniuko, kad atmirktu snargliukai... tada mergyte visai nepyksta kai valau, labai patogus ir greitas budas ... o krapstuku nekisu!!! galima pazeisti...
Atsakyti
QUOTE(lienusia @ 2008 01 20, 17:12)
as tai valau su ausu krapstuku, pries tai suvilgyntu mano pieneliu, irgi kazkaip gerai issitraukia snargliukai, o tada dar ilasinu po lasiuka pienuko i nosyte, labai gerai slogyte isgydo 4u.gif

Gydytojai labai kritikuoja pieno lasinima i nosi ( ir i ausis, ir i akis. anksciau taip darydavo). Viena is didziausiu terpiu veistis bakterijoms. Manau, kad jie teisus. Pienukas ir rugima duoda. Sako, kad sio senovinio metodo senai atsisakyta. Man atrodo, kad slogyte ir siaip tavo vaikiukui praeina...
Dar musu gydytoja sake, kad panasiai kaip piena, jei nepadedavo, naudodavo ir leliuko sysiuka... Siulau negrizti i tuos laikus... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Daisy @ 2008 01 22, 16:59)
Jau dukart turėjom slogą, tai valiau su "Rhinomer", papurškus "Humer". Vajej vajej... Ne tas žodis, kaip pyksta...  doh.gif  Ir pasprukt visaip bando, tai jau užsisėst tenka  verysad.gif  Gaila vaiko, bet ką darysi...  schmoll.gif

Mes taip pat kariaujame su siomis proceduromis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Daisy @ 2008 01 22, 17:59)

Sveikos mamytes... Kalbejau su gera pediatre, ji patare nekankinti vaiku su tais purskiamais vandenukais. Daug sveikiau yra tie patys, tik lasiukai. Efektas tas pats ir nepadauginama ir vaikuciams smagiau. Nebent mamai patogiau..
O kai ta pati pasakiau seserei, tai jos pediatre irgi sake, kad lasiukai geriau, nes mamos daznai per daug ipurskia ( vaikas nesiduoda ar srove didele), tai per nosiarykle jis ir ausytes pasiekia. Mamos to nemato ir jei vejukas atsiradna ( uztenka, kad duris kas nors atvertu), ausu uzdegimu vaikas gali susirgti... unsure.gif
Atsakyti