Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(ssandraM @ 2010 10 22, 08:32)
na aciu  mirksiukas.gif tikiuos tas grozis duos derliaus  biggrin.gif  o va del punktyrines nzn,nes ir praeita cikla buvo punktyrine,nors grafikelis tikrai buvo neblogas  g.gif,net gal grazesnis uz sy,zvilgtelk  mirksiukas.gif

O gal tu nezymejai nei isskyru, nei OT? Tai FF taip apsidraudzia?
Atsakyti
QUOTE(Meri87 @ 2010 10 22, 09:37)

nu nea blush2.gif nezinojau,jog butina biggrin.gif svarbu vistiek zinau,jog O buvo,o kad punktyrine tai ne problema man irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
labas rytas

djd uz naujus namucius 4u.gif

aukse nu va tik dabar ryskek ir ryskek 4u.gif 4u.gif

neirida gerai varai thumbup.gif

na mano pabaiga aiski sad.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif as ir visas sveikinu sulaukus 5dieniu clap.gif
Aukse noriu ir as tyliai pasveikinti wub.gif bet butinai lauksime tavo NT nuotraukyciu bigsmile.gif
Neirida thumbup.gif Tu mano viltis, nebandyk nusileisti 4u.gif
O man FF dar perkele linija doh.gif tai kaip man jaustis, jei dar perkels tai susinervinsiu is vis, nes namu darbuku jau bus trukumas lotuliukas.gif stai mano grafikas http://www.fertility...com/home/3059e2

riberte mano akimis 36,9 nera zema temperatura g.gif kol nera tu nelabuju, tol negausi ir balioniuko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AUDRA86: 22 spalio 2010 - 08:29
labutis 4u.gif
QUOTE(*Aukse* @ 2010 10 22, 08:55)
labas rytas  4u.gif ,

Prisiduodu. BT baigia istampyti man nervus  doh.gif  Turiu NT vaiduokli. Plika akimi yra matomas ir uz metro, net MB patvirtino,kad antra juostele yra. Tik as kazkaip i tai atsargiai ziuriu dar siandien. Nors praeitas NT buvo baltas kaip nuskalbtas toje vietoje kur turetu buti testine juostele, siandien nusvito viltis mazyte  wub.gif  Kartosiu testa rytoj, bet pirksiu kitos firmos. Nezinau ar cia gerai, jei mano NT 10 jautrumo o 14 DPO dar tik grazu vaiduokli rodo  g.gif  Tokiu metu jau turetu ryskesne buti ar ne? NT grynai toks, kaip vakar panteriux no 1 imete palyginimui. Negaliu nufotkinti, nes anyta fotika issiveze  doh.gif  Sakau pabandysiu rytoj gal kitos firmos, bet ten jie mazesnio jautrumo, tai is viso nieko nematysiu  g.gif  Vyras prase pakenteti ir darytis pakartotinai NT sekmadieni, kad paskui nesvaigciau cia puse ryto  ta NT vaiduokli beziuredama-ryskesnis sekmadieni gal bus  g.gif

jetus kaip faina...lauksim pas birzelinukus taves...tyliai tyliai sveikinu.

Neirida, ir is taves laukiam + NT mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AUDRA86 @ 2010 10 22, 09:26)

Neirida  thumbup.gif Tu mano viltis, nebandyk nusileisti  4u.gif
O man FF dar perkele linija  doh.gif tai kaip man jaustis, jei dar perkels tai susinervinsiu is vis, nes namu darbuku jau bus trukumas  lotuliukas.gif stai mano grafikas http://www.fertility...com/home/3059e2

blush2.gif
o tau manau nebeperkels, tik nesileisk mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(*Aukse* @ 2010 10 22, 05:55)

Prisiduodu. BT baigia istampyti man nervus  doh.gif  Turiu NT vaiduokli. Plika akimi yra matomas ir uz metro, net MB patvirtino,kad antra juostele yra. Tik as kazkaip i tai atsargiai ziuriu dar siandien. Nors praeitas NT buvo baltas kaip nuskalbtas toje vietoje kur turetu buti testine juostele, siandien nusvito viltis mazyte

Nu va, ne be reikalo itariau tavo ta 'persalima' ax.gif Nu faina wub.gif
Siaip, kiek ziuriu FF testuku nuotrauku, patys geriausi ir tiksliausi yra elektroniniai- parodo, kol dar kiti net nevaiduokliuoja ax.gif Nors is kitos puses, cia jau aisku, kad nestuke.gif , tik kad stipriai ir gerai isitvirtintu 4u.gif

QUOTE(Žydinti @ 2010 10 22, 06:07)
labas rytas smile.gif Aukse kaip smagu  bigsmile.gif dar nesveikinsiu, bet labai džiugu, vaiduoklių šiaipsau nebūna  smile.gif

o aš pagaliau sulaukiau O smile.gif šiaip ir OT ryškiausias buvo būtent dieną prieš ir vakar apie vidurdienį jaučiau skausmelius, tai BT tik patvirtino smile.gif

thumbup.gif

QUOTE(diukute @ 2010 10 22, 06:21)

o as kai butu gaila ir graudu leidziuosi is padangiu i zemiska realybe
http://www.babyplan.ru/profile/89970

37 gal dar nepavadinciau leidimusi g.gif Laukiam rytojaus 4u.gif

Idomu kaip Wiki g.gif
Atsakyti
Ka, mergaites, galvojate apie tuos one step rapid testukus. Eurovaistinej jie nera brangus. Patikimi?
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2010 10 22, 09:49)
Ka, mergaites, galvojate apie tuos one step rapid testukus. Eurovaistinej jie nera brangus. Patikimi?

Labas rytas:)
As savaiteles begyje laukiu O smile.gifsmile.gifo kolkas nieko naujo.

Del testuko - nepamenu bet jei tai tas uz ~ 4lt. juostelinis, tai kai isdziusta, beveik visada rodo vaiduokli schmoll.gif yra mane gerokai tie eurovaistines testai apgave.

Geriausia pirk koki kasetini, "comfort" tikrai geras, toks pailgas su melyna gele:) , o tie pigus, kad netektu nusivilti.

Linkiu , kad kitas testas rodytu juostele ryskia thumbup.gif

Visom geros dieneles:)
Atsakyti
labas rytas,pasirodau.
aukse linkiu kad NT butu ryskesnis ir tikiu kad mmm tikrai nepasirodys.
o jau mano suoliai tai doh.gif
Papildyta:
be to skaiciau vakar kad nakvisu aliejus letina ovuliacija,idomu kaip BT reaguos g.gif jau pradejau gerti
Atsakyti
QUOTE(panteriux no1 @ 2010 10 22, 09:37)
Labas rytas  4u.gif
Nu va, ne be reikalo itariau tavo ta 'persalima'  ax.gif Nu faina  wub.gif
Siaip, kiek ziuriu FF testuku nuotrauku, patys geriausi ir tiksliausi yra elektroniniai- parodo, kol dar kiti net nevaiduokliuoja  ax.gif  Nors is kitos puses, cia jau aisku, kad  nestuke.gif , tik kad stipriai ir gerai isitvirtintu  4u.gif
thumbup.gif

na ta tavo teorija del mano persalimo super buvo bigsmile.gif

Nemaciau niekur to elektroninio testuko g.gif

QUOTE(*Silver* @ 2010 10 22, 09:53)
Labas rytas:)
As savaiteles begyje laukiu O smile.gifsmile.gifo kolkas nieko naujo.

Del testuko - nepamenu bet jei tai tas uz ~ 4lt. juostelinis, tai kai isdziusta, beveik visada rodo vaiduokli  schmoll.gif  yra mane gerokai tie eurovaistines testai apgave.

Rytinis buvo pirktas is forumietes vienos thumbup.gif . Kadangi jis kai neigiamas tai buna baltas baltas, tai siandien mane suintrigavo thumbup.gif

Dar viena pasidariau po triju valandu, bet kitos firmos, tai dar slapias grazu vaiduokli rode, o dabar va padziuves toks grazuolis vaiduokliukas wub.gif Nusipirkau dar viena "sustresni" kazkoki, tai ta gadinsiu jau kuria kita diena ax.gif
Greiciau tau O sulaukti linkiu mirksiukas.gif
QUOTE(angel08 @ 2010 10 22, 09:56)
labas rytas,pasirodau.

Zemai puolus-aukstai kilsi bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2010 10 22, 08:55)
labas rytas  4u.gif ,

Prisiduodu. BT baigia istampyti man nervus  doh.gif  Turiu NT vaiduokli. Plika akimi yra matomas ir uz metro, net MB patvirtino,kad antra juostele yra. Tik as kazkaip i tai atsargiai ziuriu dar siandien. Nors praeitas NT buvo baltas kaip nuskalbtas toje vietoje kur turetu buti testine juostele, siandien nusvito viltis mazyte  wub.gif  Kartosiu testa rytoj, bet pirksiu kitos firmos. Nezinau ar cia gerai, jei mano NT 10 jautrumo o 14 DPO dar tik grazu vaiduokli rodo  g.gif  Tokiu metu jau turetu ryskesne buti ar ne? NT grynai toks, kaip vakar panteriux no 1 imete palyginimui. Negaliu nufotkinti, nes anyta fotika issiveze  doh.gif  Sakau pabandysiu rytoj gal kitos firmos, bet ten jie mazesnio jautrumo, tai is viso nieko nematysiu  g.gif  Vyras prase pakenteti ir darytis pakartotinai NT sekmadieni, kad paskui nesvaigciau cia puse ryto  ta NT vaiduokli beziuredama-ryskesnis sekmadieni gal bus  g.gif

aukse, sakiau jauciu kazka gero wub.gif
Papildyta:
[quote=neirida,2010 10 22, 09:22]
Laba ryta biggrin.gif
neirida stovi vietoj hihihi.gif

nu laikykis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(riberte @ 2010 10 22, 10:25)
labas rytas

djd  uz naujus namucius  4u.gif

aukse nu va tik dabar ryskek ir ryskek  4u.gif  4u.gif

neirida  gerai varai  thumbup.gif

na mano pabaiga aiski  sad.gif

uj mazute, im balioncika ir kilk 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ssandraM @ 2010 10 22, 09:39)
nu nea blush2.gif  nezinojau,jog butina  biggrin.gif  svarbu vistiek zinau,jog O buvo,o kad punktyrine tai ne problema man  irnesakyk.gif  hihihi.gif

uztikrinta tiesioji 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Meri87 @ 2010 10 22, 09:37)

ir tau balioncikas, kad kiltum 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(diukute @ 2010 10 22, 09:21)
labas rytas...
mano nuojauta pasitvirtina, Aukse, sveikint dar nesveikinu, bet lb lb laikau kumstukus uz tave mergyt wub.gif
o as kai butu gaila ir graudu leidziuosi is padangiu i zemiska realybe verysad.gif
http://www.babyplan.ru/profile/89970

ir tau balioncikas, kad pakiltum 4u.gif
Atsakyti