Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Labas rytas, merginos wink.gif

QUOTE(*Aukse* @ 2010 10 22, 07:55)
labas rytas  4u.gif ,

Prisiduodu. BT baigia istampyti man nervus  doh.gif  Turiu NT vaiduokli. Plika akimi yra matomas ir uz metro, net MB patvirtino,kad antra juostele yra. Tik as kazkaip i tai atsargiai ziuriu dar siandien. Nors praeitas NT buvo baltas kaip nuskalbtas toje vietoje kur turetu buti testine juostele, siandien nusvito viltis mazyte  wub.gif  Kartosiu testa rytoj, bet pirksiu kitos firmos. Nezinau ar cia gerai, jei mano NT 10 jautrumo o 14 DPO dar tik grazu vaiduokli rodo  g.gif  Tokiu metu jau turetu ryskesne buti ar ne? NT grynai toks, kaip vakar panteriux no 1 imete palyginimui. Negaliu nufotkinti, nes anyta fotika issiveze  doh.gif  Sakau pabandysiu rytoj gal kitos firmos, bet ten jie mazesnio jautrumo, tai is viso nieko nematysiu  g.gif  Vyras prase pakenteti ir darytis pakartotinai NT sekmadieni, kad paskui nesvaigciau cia puse ryto  ta NT vaiduokli beziuredama-ryskesnis sekmadieni gal bus  g.gif

Laikau kumstelius... smile.gif

QUOTE(riberte @ 2010 10 22, 09:25)
  na mano pabaiga aiski  sad.gif

dar ne pabaiga, nenusimink wink.gif

QUOTE(AUDRA86 @ 2010 10 22, 09:26)
O man FF dar perkele linija  doh.gif tai kaip man jaustis, jei dar perkels tai susinervinsiu is vis, nes namu darbuku jau bus trukumas  lotuliukas.gif stai mano grafikas http://www.fertility...com/home/3059e2

Zinau ka reskia, kai perkelia linija... man ir taip buvo, tai susinervinau del tu paciu namu darbuku trukumo...

O as si ryta biskut pakilau... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svajoklele: 22 spalio 2010 - 09:19
QUOTE(agiute @ 2010 10 22, 10:14)
ir tau balioncikas, kad kiltum 4u.gif

Aciu! clap.gif ciumpu balioneli - labai noriu kilstelti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svajoklele @ 2010 10 22, 11:18)
Labas rytas, merginos wink.gif
Laikau kumstelius...  smile.gif
dar ne pabaiga, nenusimink wink.gif
Zinau ka reskia, kai perkelia linija... man ir taip buvo, tai susinervinau del tu paciu namu darbuku trukumo...

O as si ryta biskut pakilau...  smile.gif

taip ir laikykis 4u.gif
Atsakyti
[quote=agiute,2010 10 22, 10:14]
uj mazute, im balioncika ir kilk 4u.gif

aciu mirksiukas.gif imu imu nenoriu krist
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 10 22, 09:22)
Laba ryta biggrin.gif 
neirida stovi vietoj hihihi.gif

Aistuzele  thumbup.gif  BP atargenis veliau nubrez linija mirksiukas.gif  o eip jau tu tirai po O

Aukse thumbup.gif kad tik rysketu

labai graziai laikaisi,nemegink leistis ,nes laukiu teigiamo NT smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2010 10 22, 10:29)
taip ir laikykis 4u.gif

Stengsiuos is visu jegu... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svajoklele: 22 spalio 2010 - 09:31
QUOTE(svajoklele @ 2010 10 22, 11:31)
Stengsiuos is visu jegu... smile.gif

ir tu ,mergyt puikiai laikaisi,kvepia + NT
Atsakyti
Labas rytas,

Ačiū už temelę, registruojuosi 4u.gif .
Dėl NT tai aš turiu patirtį, kad jie ganėtinai vėlai parodo nėštumą. Aš du kartus buvau nėščia, o NT teigiamas buvo tik kažkur 19 DPO. Beveik savaitė praėjo, kai turėjo prasidėti mm. Ir jokių vaiduoklių nebuvo.

Aš jau baigiu savo puskes iš Krasnodaro išlydėti lotuliukas.gif , tai kibsim į darbus ax.gif .
Tikiuosi šis ciklas bus ne tik man paskutinis drinks_cheers.gif .
Atsakyti
sveikos mergickos,

na va mane bacila uzpuole, angina sukilo doh.gif sianakt taip skaudejo gerkle kad nei seiliu ryt nei kvepuot negalejau doh.gif todel ir BT siandien neblogai soktelejo doh.gif ech.... gaila kad ne del kitos priezasties ax.gif . einu paskaitinet jusu naujienas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 10 22, 10:33)
ir tu ,mergyt puikiai laikaisi,kvepia + NT

O, kad tavo zodis Dievui i ausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teta Anna @ 2010 10 22, 10:35)
Labas rytas,

Ačiū už temelę, registruojuosi  4u.gif .
Dėl NT tai aš turiu patirtį, kad jie ganėtinai vėlai parodo nėštumą. Aš du kartus buvau nėščia, o NT teigiamas buvo tik kažkur 19 DPO. Beveik savaitė praėjo, kai turėjo prasidėti mm. Ir jokių vaiduoklių nebuvo.

Aš jau baigiu savo puskes iš Krasnodaro išlydėti  lotuliukas.gif , tai kibsim į darbus  ax.gif .
Tikiuosi šis ciklas bus ne tik man paskutinis  drinks_cheers.gif .

Sekmingo tau naujo cikliuko wub.gif Tikiuosi tos tavo puskes daugiau nesugalvos pasisveciuoti mirksiukas.gif
Turiu viltele maza,kad du testukai negali meluoti rodydami grazius vaduokliukus wub.gif
Papildyta:
QUOTE(svajoklele @ 2010 10 22, 10:39)
O, kad tavo zodis Dievui i ausi  smile.gif

Noreciau paskui issivesti kuo daugiau busimu birzelinukiu i nestukiu tema bigsmile.gif Aisku, jei tik pati ten iszygiuosiu....blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(*Aukse* @ 2010 10 22, 07:55)
labas rytas  4u.gif ,
Prisiduodu. BT baigia istampyti man nervus  doh.gif  Turiu NT vaiduokli. Plika akimi yra matomas ir uz metro, net MB patvirtino,kad antra juostele yra. Tik as kazkaip i tai atsargiai ziuriu dar siandien. Nors praeitas NT buvo baltas kaip nuskalbtas toje vietoje kur turetu buti testine juostele, siandien nusvito viltis mazyte  wub.gif  Kartosiu testa rytoj, bet pirksiu kitos firmos. Nezinau ar cia gerai, jei mano NT 10 jautrumo o 14 DPO dar tik grazu vaiduokli rodo  g.gif  Tokiu metu jau turetu ryskesne buti ar ne?

Kai tiek merginu uz tave kumstukus laiko,tai TURI buti viskas gerai,ir ne kitaip! thumbup.gif linkiu,kad rysketu wub.gif

ziuriu ir NEIRIDA laikosi :mirksiukas drinks_cheers.gif,o jau gasdino visas savo mm doh.gif laikykis!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westi: 22 spalio 2010 - 09:52