Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(*Aukse* @ 2010 10 22, 10:43)
Noreciau paskui issivesti kuo daugiau busimu birzelinukiu i nestukiu tema bigsmile.gif Aisku, jei tik pati ten iszygiuosiu....blush2.gif

O, tai but smagumelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 10 22, 08:22)
Laba ryta biggrin.gif 
neirida stovi vietoj hihihi.gif

Laikau kumstukus, l.jau graziai ten stovi, kad tik pabaiga butu II mirksiukas.gif

QUOTE(*Aukse* @ 2010 10 22, 09:49)
Ka, mergaites, galvojate apie tuos one step rapid testukus. Eurovaistinej jie nera brangus. Patikimi?

Jetau kaip faina, bet as taip ir jauciau, kad NT bus teigiamas...Vaiduokliai be reikalo nesivaidena.Tyliai tyliai sveikunu thumbup.gif Linkiu, kad tik rysketu..Jei nori pamatyt l.rysku vaiduokli-pirk Easy Cup, bent jau man su pirmu parode l.rysku. Juostele buvo kaip pas tave, o puodukas zymiai ryskesnis lotuliukas.gif

Kitoms linkiu kilti ir kilti... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(riberte @ 2010 10 22, 08:25)
labas rytas

djd  uz naujus namucius  4u.gif

aukse nu va tik dabar ryskek ir ryskek  4u.gif  4u.gif

neirida  gerai varai  thumbup.gif

na mano pabaiga aiski  sad.gif

kada NT biggrin.gif
QUOTE(AUDRA86 @ 2010 10 22, 08:26)
Labas rytas  mirksiukas.gif as ir visas sveikinu sulaukus 5dieniu  clap.gif
[

QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 10 22, 09:39)
sveikos mergickos,

na va mane bacila uzpuole, angina sukilo  doh.gif  sianakt taip skaudejo gerkle kad nei seiliu ryt nei kvepuot negalejau  doh.gif  todel ir BT siandien neblogai soktelejo  doh.gif ech.... gaila kad ne del kitos priezasties  ax.gif . einu paskaitinet jusu naujienas  bigsmile.gif

koks grazus suolis smile.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites smile.gif

Neirida, saunu,kad taip laikaisi ir nepasiduodi, taip ir toliau.

Aukse, jei vaiduokliauja tai neveltui!!! bigsmile.gif lauksim ryskesniu vaiduokliu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2010 10 22, 05:55)
labas rytas  4u.gif ,

Prisiduodu. BT baigia istampyti man nervus  doh.gif  Turiu NT vaiduokli. Plika akimi yra matomas ir uz metro, net MB patvirtino,kad antra juostele yra. Tik as kazkaip i tai atsargiai ziuriu dar

laikau kumstukus kad tik viskas butu gerai bigsmile.gif
QUOTE(Žydinti @ 2010 10 22, 06:07)

o aš pagaliau sulaukiau O smile.gif šiaip ir OT ryškiausias buvo būtent dieną prieš ir vakar apie vidurdienį jaučiau skausmelius, tai BT tik patvirtino smile.gif

su tuo ir sveikinu smile.gif
QUOTE(neirida @ 2010 10 22, 06:22)
Laba ryta biggrin.gif 

thumbup.gif

QUOTE(riberte @ 2010 10 22, 07:25)
labas rytas

na mano pabaiga aiski  sad.gif

4u.gif
labas rytas
Zemaiciuke grazus suolis mirksiukas.gif
Nas irgi jau gavau is FF O linija tik as gal labiau buciau linkus tiketi kad O buvo 14CD g.gif kaip jus manot g.gif BT parasiuke
Atsakyti
mergaites o kaip jus padaret kad FF grafike matosi kada smileysex.gif darete blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 10 22, 11:39)
mergaites o kaip jus padaret kad FF grafike matosi  kada  smileysex.gif darete   blush2.gif

pazymi Intercourse/Insemination: - ar + . arba PM jei vyko vakare, arba AM jei ryte, arba BOTH, jei pora karteliu darbavotes smile.gif Kai kas diena vedi tempa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aukse*: 22 spalio 2010 - 10:55
QUOTE(*Aukse* @ 2010 10 22, 12:55)
pazymi Intercourse/Insemination: - ar + . arba PM jei vyko vakare, arba AM jei ryte, arba BOTH, jei pora karteliu darbavotes smile.gif Kai kas diena vedi tempa.

as taip ir darau,bet ai idedu cia grafikeli jau nerodo .matau tik as kai ieinu i ff
Atsakyti
dar mm neatejo mastau.gif bet kai pamaudzia vis pamanau kad jau jau ir lekiu i wc ziuret doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 10 22, 12:34)
dar mm neatejo mastau.gif bet kai pamaudzia vis pamanau kad jau jau ir lekiu i wc ziuret doh.gif

baik lakstyti, nieko ten nepamatysi tongue.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

QUOTE(pjurgitukas @ 2010 10 21, 18:21)
na va ir as dar cia uzsuku nes vis dar matuoju BT.

o ir stai sian darytas mano NT

Dabar jau drąsiai galima sveikinti, aiškiai matoma antra juostelė wub.gif

QUOTE(*Aukse* @ 2010 10 22, 07:55)
labas rytas  4u.gif ,

Prisiduodu. BT baigia istampyti man nervus  doh.gif  Turiu NT vaiduokli.

Tyliai sveikinu ir linkiu, kad ryškėtų wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(diukute @ 2010 10 22, 08:21)
labas rytas...
o as kai butu gaila ir graudu leidziuosi is padangiu i zemiska realybe verysad.gif
http://www.babyplan.ru/profile/89970

37 dar labai gerai, gal NT pabandyk mirksiukas.gif

QUOTE(neirida @ 2010 10 22, 08:22)
Laba ryta biggrin.gif 

Man tavo grafikas labai jau į trifazį panašus g.gif

QUOTE(svajoklele @ 2010 10 22, 10:18)

O as si ryta biskut pakilau...  smile.gif

Gražu, kada NT bigsmile.gif

QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 10 22, 10:39)
sveikos mergickos,

na va mane bacila uzpuole, angina sukilo  doh.gif  sianakt taip skaudejo gerkle kad nei seiliu ryt nei kvepuot negalejau  doh.gif  todel ir BT siandien neblogai soktelejo  doh.gif ech.... gaila kad ne del kitos priezasties  ax.gif . einu paskaitinet jusu naujienas  bigsmile.gif

Puikus šuolis, bet visgi manau įtakotas peršalimo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2010 10 22, 12:38)
Puikus šuolis, bet visgi manau įtakotas peršalimo  unsure.gif

drinks_cheers.gif as taip ir galvoju 4u.gif o kaip tu laikaisi? kas naujo tavo fronte? bigsmile.gif
Atsakyti