Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip vadinat vaiko "tą" vietelę

pimpaliuku.
Atsakyti
mes irgi peliuku vadinam, o pats mazylis kartais dar rodo ir sako bamba biggrin.gif
Atsakyti
aš tai negalėčiau gyvūnu kažkokiu vadint, man tai kažkaip schmoll.gif `
Atsakyti
mes tai tiesiai sviesiai pimpaliuku vadinam
Atsakyti
QUOTE(mamuse @ 2010 11 09, 17:25)
4u.gif
sūnus kai buvo mažas pats pavadino savo "daiktą" sraige, taip ir liko ...  g.gif

sraige lotuliukas.gif
Atsakyti
jo mes irgi vadinam pimpis arba pimpaliukas,nes tai mano berniukas,jam tik 1m ir 9men,na ir dar turiu du vyrus 7metis,ir tetis. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuse @ 2010 11 09, 16:25)
4u.gif
sūnus kai buvo mažas pats pavadino savo "daiktą" sraige, taip ir liko ...  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Musu dar neklausia,bet manau sakysim,kad ten pimpaliukas biggrin.gif
Atsakyti
Turiu dukryte smile.gif Pas mus kazkaip gavosi "uodega" biggrin.gif Bet cia toks bendras zodis ir priekiui, ir uzpakaliui... Kai pasedi vaikas ant puodo, tai po to sakau "duok uodega - nuvalysiu". Pati kol kas netyrinejo ir neklause "kas cia?", bet jau pati jauciu, kad laikas atskirti. Manau, bus uzpakalis ir makstis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fixi: 17 lapkričio 2010 - 16:01
QUOTE(fixi @ 2010 11 17, 18:00)
Turiu dukryte smile.gif Pas mus kazkaip gavosi "uodega" biggrin.gif Bet cia toks bendras zodis ir priekiui, ir uzpakaliui... Kai pasedi vaikas ant puodo, tai po to sakau "duok uodega - nuvalysiu". Pati kol kas netyrinejo ir neklause "kas cia?", bet jau pati jauciu, kad laikas atskirti. Manau, bus uzpakalis ir makstis  mirksiukas.gif

makstis unsure.gif kazkaip nevaikiskai skamba..grubokai
Atsakyti
Turiu berniuka, savo "daikciuka" vadina pimpaniu, neistaria pimpaliukas.
Atsakyti
Aš sakau kaip yra - pimpaliukas, pats vadina "pimpa" biggrin.gif
Atsakyti
Mes vadinam pelyte nzn kodel net bet taip mum geriau ir graziau.
Atsakyti