Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU

QUOTE(sofija84 @ 2010 11 02, 09:50)
Sveikos, o is tiesu, is kokiu parduotuviu perkate Emu batus? Nusiuziurejau is amazone.com puslapio, bet kaip zinoti, ar ten originalai?

labas 4u.gif

žinau, kad dar iš endless.com perka mergaitės mirksiukas.gif amazone.com tai tikrai originalais prekiauja. ir šiaip, skaičiau, kad neoriginalių EMU nebūna 4u.gif

tiesa, dar 6pm.com esu mačius normaliom kainom mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryte.b: 02 lapkričio 2010 - 10:58
QUOTE(sofija84 @ 2010 11 02, 11:54)
Sveikos, o is tiesu, is kokiu parduotuviu perkate Emu batus? Nusiuziurejau is amazone.com puslapio, bet kaip zinoti, ar ten originalai?
Papildyta:

Kiek skaiciausi forume, tai jei neklystu, zodis "Premium" ir reiskia, kad batai su kailiu... g.gif

Aš jau du kartus pirkau emu iš 6pm,kai buvo nuolaidos geros. Emu ir aš kiek žinau tik orginalūs 4u.gif
Atsakyti
Aš svarstau Salamanderyje tuos batus pamatuot. Ir žinosiu dydį
Atsakyti
QUOTE(smitolka @ 2010 11 02, 21:16)

Gal didelio grožio ir nėra juose bet užtat šilta ir patogu mirksiukas.gif Man seniau nelabai irgi jie patiko,bet dabar visai gražūs smile.gif
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif tingisi skaityt visa tema, tai gal kuri galit trumpai paminet kuriose lt pardese buna uzveztu original UGG? Anksciau kiek zinau danija berdos turedavo bet snd uzmeciau aki tai nemaciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ekona @ 2010 11 02, 22:10)
Sveikos  biggrin.gif tingisi skaityt visa tema, tai gal kuri galit trumpai paminet kuriose lt pardese buna uzveztu original UGG? Anksciau kiek zinau danija berdos turedavo bet snd uzmeciau aki tai nemaciau rolleyes.gif

Kiek zinau,Lietuvoje neprekiauja orginaliais ugg.Jei klystu,tai mane pataisys kitos merginos ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LiLady @ 2010 11 02, 21:22)
Kiek zinau,Lietuvoje neprekiauja orginaliais ugg.Jei klystu,tai mane pataisys kitos merginos ax.gif  4u.gif

Tiksliai doh.gif dabar radau info forume, kad lt neprekiauja
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Skubiai reikia patarimo help.gif Noriu uzsakyti Bailey Button wub.gif , bet nesu tikra del dydzio - US9 ar US10, jei avi EU40?
Atsakyti
QUOTE(Agniulyte @ 2010 11 03, 00:00)
Sveikos 4u.gif

Skubiai reikia patarimo help.gif  Noriu uzsakyti Bailey Button wub.gif , bet nesu tikra del dydzio - US9 ar US10, jei avi EU40?

9 4u.gif
Atsakyti
Gal galit atsakyti, ar UGG Mayfair modeliuko tvirtas kietas uzkulnis? Ir siaip gal kokiu minusu galit pasakyt sio modeliuko, nes galvoju pirkti, bet noriu nuomoniu isgirsti, gal persigalvosiu smile.gif
Is anksto dekoju.
Atsakyti
Ziurekit, koki laiska is EMU gavau, pasirodo, kad ir jie padirbinejami.

"Hi,

I’m sorry to let you know that yes, there are in fact fake EMU boots in the market.

These boots are not made from 100% Australian sheepskin and do not have our new water resistant technology.

If you think you have seen fake or non-genuine EMU product, then please let me know and I will have our legal team follow it up.

To avoid receiving non-genuine product, we recommend that you purchase from our official online store (http://www.emuaustralia.com/shop-women.asp) to ensure you get genuine EMU Australia products."

Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 11 03, 09:33)
Ziurekit, koki laiska is EMU gavau, pasirodo, kad ir jie padirbinejami.

oho blink.gif nors realiai reikėjo to tikėtis.. šiais laikais turbūt viskas padirbinėjama doh.gif blink.gif
Atsakyti