Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU

QUOTE(micefee @ 2010 11 03, 10:33)
Ziurekit, koki laiska is EMU gavau, pasirodo, kad ir jie padirbinejami.

"Hi,

I’m sorry to let you know that yes, there are in fact fake EMU boots in the market.

Čia jie gal turėjo omeny be EMU ženkliukų. Ir tas parašymas kad pirkit tik iš emuaustralia.com tai irgi gan juokingas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2010 11 03, 09:47)
Čia jie gal turėjo omeny be EMU ženkliukų. Ir tas parašymas kad pirkit tik iš emuaustralia.com tai irgi gan juokingas  biggrin.gif

skamba kaip savireklama biggrin.gif
Atsakyti
Gal uzsisakinejot kuri is cia?
http://public.fotki....ashion/desktop/
Ydomu orginalus? g.gif pasirinkimas tai labai didelis smile.gif
Atsakyti
As noriu pasidziaugti Emu Bush Ranger Lo Sheepskin batais biggrin.gif Vakar su dukryte papuolem i liuti, o dar ir ne viena bala mazoji aplanke natycia,bet parejo namo su sausom kojytem thumbup.gif As buvau su grubiais, gerais odiniais batais,bet kojos vistiek siek tiek permirko doh.gif Zodziu,nebebaisi mums ziema bus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(wife @ 2010 11 03, 12:19)
Ydomu orginalus?  g.gif pasirinkimas tai labai didelis  smile.gif

As nepasitikeciau g.gif O jei tikrai domina,paprasykit kad atsiustu tikru batuku foto,kad butu pado nuotrauka is arti,kailis, deze su logu ir pan smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2010 11 03, 10:19)
Ydomu orginalus?  g.gif pasirinkimas tai labai didelis  smile.gif

aš manyčiau, kad bus neoriginalai, nes pavyzdžiui, UGG Kensington už 360Lt tikrai nenusipirksi (jie visur apie 200$ kainuoja), o ir akcijų jiems nemačiau, nes naujas modelis... tikrai reikėtų prašyti realių foto...
Atsakyti
QUOTE(ausryte.b @ 2010 11 03, 11:12)
skamba kaip savireklama biggrin.gif

Nu jei jie patys yra gamintojai, kaip kitaip jie gali uzgarantuoti klientui originaluma?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 11 03, 11:35)
Nu jei jie patys yra gamintojai, kaip kitaip jie gali uzgarantuoti klientui originaluma?

na taip blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
gavau Uggus Adirondack Boot II pagaliau, is jav iki lietuvos per 4 dienas. is pasto per muitine per 2 dienas.

mokesciu visgi priskaiciavo, muitas tai dar dzin 5 proc. 26 lt. isejo, pripliusavo muita prie prekes vertes su transportu priskaiciavo pvm 21.
ir dar pastas pasieme 14 lt.

vienzo.. yra kaip yra. Batus atidariau darbe, nes miargos prase smile.gif. sake good. ant saskaitos dar linkejimai ranka parasyta.
Atsakyti
Sveikos, reik ir man patarimo 4u.gif noriu užsisakyti UGG Bailey Button Triplet wub.gif gal kas turite? žinote kaip su dydžiais ? ax.gif jei aviu 38 dydžio batus, tai reik man 7US ar 8US? busiu labai dėkinga už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ragvel @ 2010 11 03, 13:18)
gavau Uggus Adirondack Boot II pagaliau, is jav iki lietuvos per 4 dienas. is pasto per muitine per 2 dienas.

mokesciu visgi priskaiciavo, muitas tai dar dzin 5 proc. 26 lt. isejo, pripliusavo muita prie prekes vertes su transportu priskaiciavo pvm 21.
ir dar pastas pasieme 14 lt.

vienzo.. yra kaip yra. Batus atidariau darbe, nes miargos prase smile.gif. sake good. ant saskaitos dar linkejimai ranka parasyta.

Per kur užsakinėjai?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 11 03, 12:35)

Taip kaip UGG užgarantuoja. Bent jau oficialių online pardavėjų sąrašu
Papildyta:
QUOTE(drauguze5 @ 2010 11 03, 13:18)
Sveikos, reik ir man patarimo  4u.gif noriu užsisakyti UGG Bailey Button Triplet  wub.gif gal kas turite? žinote kaip su dydžiais ? ax.gif jei aviu 38 dydžio batus, tai reik man 7US ar 8US? busiu labai dėkinga už atsakymą 4u.gif

7
Atsakyti
migliux

per /www.shoe-store.net

P.S. ten perkant dar gavau 20 dolcu nuolaidu kupona
Atsakyti