Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU

Sveiki,
Gal kas turite UGG Classic Mini?Įdomu kaip ten su auliuko aukščiu?Ar neprisirinksiu žiemą sniego į batus?Ar visdėlto geriau Cassic Short? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidin: 03 lapkričio 2010 - 17:35
QUOTE(-Gyte- @ 2010 11 03, 11:47)
Čia jie gal turėjo omeny be EMU ženkliukų.

Nemanau, kad ant tiek nesuprantingi būtų. Aš klausiau, ar padirbinėjami jų batai, tai taip ir atrašė, ko klausiau.

QUOTE(-Gyte- @ 2010 11 03, 14:53)
Taip kaip UGG užgarantuoja. Bent jau oficialių online pardavėjų sąrašu

Tai UGG gal kiek kitokią politiką vykdo paskirstydama batus tik į tam tikras parduotuves ir gali sau tą leisti, nes ir kaina batų ko ne dvigubai didesnė nei kitų avikailinių.
Atsakyti
Merginos ar sita parduotuve originaliais prekiauja? bloomingdales.com
Uzsisakiau batus per tarpininke is victoriasecret parduotuves,bet man parase,kad gausis pigesnis siuntimas ir ta pati modeliuka uzsake is sitos parduotuves,bet niekur nerandu ar oficialiais ugg batais prekiauja ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurikee @ 2010 11 03, 18:59)

Bloomingdales originaliais prekiauja, tą patvirtina ir oficialus UGG Australija saitas mirksiukas.gif
Kuriuos užsisakėte?Niekaip negaliu pati išsirinkti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidin: 03 lapkričio 2010 - 18:05
Uzsisakiau kenly modeliuka,cia bus mano pirmi UGG smile.gif Labai noriu anabella modeliuko,bet bijojau nepataikyti su dydziu,todel kai tik gausiu kenly,uzsisakysiu anabella smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Noriu dukrai nupirkti EMU batukus, renkuosi is dvieju:

1. Lined with EMU’s 100% Australian merino wool
Soft suede outer and moulded rubber sole for indoor and outdoor use
Reinforced, dual stitched upper and heel counter for added comfort and strength
Natural fibres providing insulation, breathability and odour-resistance
Please Note: These boots are not sheepskin boots. Bronte's are made from a cow suede outer with 100% Australian merino wool inner. The lining in all Bronte boots are white.

2. Made from the finest Australian sheepskin.
Superior double stitched seams for added strength.
Quality EVA for comfort and support.

O tai koks skirtumas karves odos ir avikailio? Jie atsparus vandeniui? Mes gyvename UK, tai sniego cia mazai buna. O ir lietus daznai ateina, niekada nezinai kada prades lyti. Bet silumos norisi, tai ir dairausi siltesniu. Bet jeigu vandeni praleidzia, kad ir nebraidant po balas, tai turbut teks ieskoti kito varianto? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ragvel @ 2010 11 03, 14:18)
gavau Uggus Adirondack Boot II pagaliau, is jav iki lietuvos per 4 dienas. is pasto per muitine per 2 dienas.

mokesciu visgi priskaiciavo, muitas tai dar dzin 5 proc. 26 lt. isejo, pripliusavo muita prie prekes vertes su transportu priskaiciavo pvm 21.
ir dar pastas pasieme 14 lt.

vienzo.. yra kaip yra. Batus atidariau darbe, nes miargos prase smile.gif. sake good. ant saskaitos dar linkejimai ranka parasyta.

o kokie modeli is adirondack pirkai?? gal gali nuotraukyte imesti? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(laurikee @ 2010 11 03, 19:55)
Uzsisakiau kenly modeliuka,cia bus mano pirmi UGG smile.gif Labai noriu anabella modeliuko,bet bijojau nepataikyti su dydziu,todel kai tik gausiu kenly,uzsisakysiu anabella smile.gif 4u.gif

hmm jus cia taip gerites tuo anabella modeliu... o man tai ten nieko ypatingo is viso.. kas jame "tokio tokio"? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dianita: 04 lapkričio 2010 - 12:43
pasiemiau katik Emu youth4, mano peda 23,5cm, nesioju 36dydzio batus. Sie EMU man kaip tik, be kojines gal biski platoki, su kojine pats tas. Gerai, kad mazesnio dydzio neemiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veterane: 04 lapkričio 2010 - 14:00
QUOTE(veterane @ 2010 11 04, 14:00)
pasiemiau katik Emu youth4, mano peda 23,5cm, nesioju 36dydzio batus. Sie EMU man kaip tik, be kojines gal biski platoki, su kojine pats tas. Gerai, kad mazesnio dydzio neemiau
karsta.gif
o aš jau paskaičiusi Heaven Sent atsiliepimo, kad jai, nešiojančiai 37,5-38 – youth4 kaip tik, pagalvojau, kad apsišoviau.
Ryt poryt turėčiau sulaukt savo EMU.
Atsakyti
QUOTE(Jicky @ 2010 11 04, 17:52)
karsta.gif
o aš jau paskaičiusi Heaven Sent atsiliepimo, kad jai, nešiojančiai 37,5-38 – youth4 kaip tik, pagalvojau, kad apsišoviau.
Ryt poryt turėčiau sulaukt savo EMU.

as to ir nesuprantu kaip taip yra blink.gif vienai su 38 koja jie geri, man jie su 36 kaip tik. Tai as irgi galvojau, kad bus labai dideli ir galejau imt 3, bet tikrai nereikia mazesniu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veterane: 04 lapkričio 2010 - 16:18
QUOTE(veterane @ 2010 11 04, 16:17)
as to ir nesuprantu kaip taip yra  blink.gif  vienai su 38 koja jie geri, man jie su 36 kaip tik.  Tai as irgi galvojau, kad bus labai dideli ir galejau imt 3, bet tikrai nereikia mazesniu  schmoll.gif

Susigules vilna, ziurek, kad nepradetu klapseti.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 11 04, 18:25)
Susigules vilna, ziurek, kad nepradetu klapseti.

matavas su nestora kojine, tai pasirode, kad net remias, tai kai susigules, su stora kojine manau bus pats tas
Atsakyti