Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU

QUOTE(kysa000 @ 2010 11 09, 11:08)
Galvoju isigyti Uggs arba Emu batukus. Kaip zinoti kad amazon.com arba 6pm.com pardavineja orginalus? Kainos smarkiai skiriasi nuo internetiniu parduotuviu, kurios paminetos uggs puslapyje.

6pm.com tikrai originalai, nes 6pm yra zappos.com isparduotuve. Is amazon irgi nebijociau pirkt, tik pasiskaityciau atsiliepimus.
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2010 11 08, 19:51)
As sunui su 21.5 cm peda uzsakiau 2 ir 3 dydi, tai abudu geri  doh.gif .Kai jau koki 10 karta paprasiau siandien pasimatuoti, tai pasake, kad jam 3 laisvesni, nors ir visvien geri. Cia frume rase, kad susiguli vilna emukuose, tai ir nezinau iki sil koki cia dydi pasilikti  doh.gif

Įdomu ar sulyginus padukus skirtumas yra? Nors aš tai užsakinėjau 3, nes pamaniau, kadangi turim atsarginius ecco, tai šiuos nešios kai kai bus šalta ir sausa, ir dar kitiems metams liks
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2010 11 09, 07:33)
As uzsisakiau is 6pm.com savo emukus, vaikiska dydi 3 youth, nu viskas super...  thumbup.gif  Atrodo silti tokie ir siaip daug grazesni negu galvojau  biggrin.gif  ir dydis puikiai kolkas kaip tik, nes nesioju 35-36. O jus nesiojat juos va tokiu oru? Ar nera per karsta dabar su jais? Nes tokie siltuciai atrodo  rolleyes.gif O taip jau norisi isbandyti juos  wub.gif

Jus su 35-36 EUR tinka Emu 3 yuth??
Ir nespaudzia net?
Papildyta:
QUOTE(migliux @ 2010 11 09, 15:12)
Įdomu ar sulyginus padukus skirtumas yra? Nors aš tai užsakinėjau 3, nes pamaniau, kadangi turim atsarginius  ecco, tai šiuos nešios kai kai bus šalta ir sausa, ir dar kitiems metams liks

Isorinius padukus sulyginus? Yra skirtumas, zinoma yra 4u.gif . Ir tik dabar pati pastebejau, kad etiketeje raso, jog 2 dydis tai 33 EUR, o 3- net 35 EUR.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriaka: 09 lapkričio 2010 - 15:42
mergytes,noriu patarimo,nusipirkau EMU US 9 su 39 koja,aisku skestu turbut net su stora kojine dideli butu 4u.gif tai dabar galvoju imti US 7,kaip manote-tilps kojyte?
Atsakyti
QUOTE(ligituka @ 2010 11 09, 16:51)
mergytes,noriu patarimo,nusipirkau EMU US 9 su 39 koja,aisku skestu  turbut net su  stora kojine dideli butu 4u.gif  tai dabar galvoju imti US 7,kaip manote-tilps kojyte?

nueikit step top ar kita parduotuve ir pasimatuokit wink.gif as nuejau, pasimatavau, ir tie modeliai, kuriuos norejau pirkt, visiskai nebepatinka smile.gif
Atsakyti
Kriaka nu zinok kaip tik, jokio spaudimo, tiesiog idealiai guli ant kojos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ligituka @ 2010 11 09, 16:51)
mergytes,noriu patarimo,nusipirkau EMU US 9 su 39 koja,aisku skestu  turbut net su  stora kojine dideli butu 4u.gif  tai dabar galvoju imti US 7,kaip manote-tilps kojyte?

Manau,kad jums būtų us 7 geras g.gif Nes aš gavau emu us 7,ir mano 38 kojai tikrai per dideli ax.gif Gali būti kad būtų tik tik,bet panešiojus manau užtektų to dydžio. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiLady: 09 lapkričio 2010 - 17:08
Merginos jei nesioju as realiai 40 dydi, tai man reikia UGG W9??
Ar gerai suprantu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2010 11 09, 16:09)
Merginos jei nesioju as realiai 40 dydi, tai man reikia UGG W9??
Ar gerai suprantu?  4u.gif

taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2010 11 09, 17:01)
Kriaka nu zinok kaip tik, jokio spaudimo, tiesiog idealiai guli ant kojos  bigsmile.gif

O kiek cm tavo peda?
Negaliu apsispresti koki dydi vaikui palikti, o koki parduoti.
Papildyta:
QUOTE(LiLady @ 2010 11 09, 17:07)
Manau,kad jums būtų us 7 geras  g.gif Nes aš gavau emu us 7,ir mano 38 kojai tikrai per dideli ax.gif Gali būti kad būtų tik tik,bet panešiojus manau užtektų to dydžio.  g.gif

Ir as gavau Emu 7 ir mano koja 38 EUR ir kad butu per dideli tikrai nepasakysiu (Gal jusu peda labai siaura) schmoll.gif , na gal ir prasinesios avint, bet jau as gal geriau vidpadi isidesiu, nei kad 6 dydi nusipirkus remsis pirstas g.gif ax.gif
Na nebent Emu tikrai labai jau prasitampo, ziemos pabaigoje galesiu pasakyti.
Atsakyti
Kriaka nu zinok nezinau, pasake merginos, kad 35-36 kojai reikia 3, tai ir imiau g.gif ir viskas ciki piki
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2010 11 09, 15:52)
bet kaina tai didele buvo, dabar su nuolaida. 4u.gif

Čia toks triukas pritraukt pirkėjus, nemanau kad kadanors jie buvo be tos "nuolaidos"
Atsakyti