Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU

QUOTE(-Gyte- @ 2010 11 08, 10:44)
Tik dabar gavau EMU'kus. 2YOUTH dydžio vidpaduko ilgis 21,5-22cm  smile.gif
Dar gavau ir 4YOUTH, tai man su 38 koja gerokai remiasi pirštas, išsišoka. Vidpadis jų 24cm, sakyčiau tinka kojai iki 37 dydžio  smile.gif

o iki kokio dydzio youth buna? bet su tais dydziais keistai,as pvz batus nesioju 38-38,5,kedukus pvz us 7,5 raso,peda matuoju apie 24-25 cm gaunasi g.gif turbut be sansu nusipirkt batus nesimatavus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2010 11 08, 11:17)
o iki kokio dydzio youth buna? bet su tais dydziais keistai,as pvz batus nesioju 38-38,5,kedukus pvz us 7,5 raso,peda matuoju apie 24-25 cm gaunasi g.gif  turbut be sansu nusipirkt batus nesimatavus doh.gif

Emu Youth iki 4 dydzio buna, jums jau reiketu US7.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 11 08, 11:52)
Emu Youth iki 4 dydzio buna, jums jau reiketu US7.

turiu us 7 man didoki...ir vakar matavaus,taip pat devetus us 7 dydzio kitokio ,nei mano,modelio emu,taip pat dideli...manau us 6 butu kaip tik g.gif o sakykit ugg tada us 6 man imti reiketu?cardy classic modeli?
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2010 11 08, 13:42)
turiu us 7 man didoki...ir vakar matavaus,taip pat devetus us 7 dydzio kitokio ,nei mano,modelio emu,taip pat dideli...manau us 6 butu kaip tik g.gif  o sakykit ugg tada us 6 man imti reiketu?cardy classic modeli?

Tikrai US7. Jie nėra taip didinti kaip avikailiniai UGG
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2010 11 08, 14:03)
Tikrai US7. Jie nėra taip didinti kaip avikailiniai UGG

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2010 11 06, 10:49)
Sveikutes,
Gal kuri buvote susidurus su BEARPAW ugsais.
Kokia Jusu nuomone?
Juos pardavineja parduotuves ESTE IR DANIJA.

Soriukas jei jau buvo kalbeta apie tai  4u.gif

Sveika,
As irgi neseniai Bearpaw batus uzmaciau vienoj musu parduotuviu (prekiauja jie ir UGG). Pasiteiravau pardavejos nuomones, ji sake, kad su kolegom ne karta diskutave apie UGG ir situos, ir jinai asmeniskai parekomendavo Bearpaw del lankstaus (turbut guminio) pado, nes Ugg (tu klasikiniu modeliuku) padas nelankstus, toks labiau plastmasinis. Be to, Bearpaw bato priekis gal siek tiek dailesnis. Bet cia kiekvieno skonio reikalas aisku
Tik reik siustis is USA, iseina vos ne dvigubai pigiau...
Atsakyti
Labutis merginos,siaubas tik neuzsipulkite as jau nuo ryto temas apie UGG vartau,mane domina,ka raso originaliu UGG viduje kur isiutas cedeliukas na,kaip ji pavadinti,manau suprantate apie ka as?Ka raso,kas gamintojas?Dekoju kas nepatinges atsakyti.
Atsakyti
QUOTE(setute @ 2010 11 08, 14:48)
Labutis merginos,siaubas tik neuzsipulkite as jau nuo ryto temas apie UGG vartau,mane domina,ka raso originaliu UGG viduje kur isiutas cedeliukas na,kaip ji pavadinti,manau suprantate apie ka as?Ka raso,kas gamintojas?Dekoju kas nepatinges atsakyti.

Made in china, ir užklijuota holograma ant etiketės
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2010 11 08, 17:13)
Made in china, ir užklijuota holograma ant etiketės

Aciu,nes esu Anglijoje ir ruosiuosi pirkti,tai cia parduotuvese kiek matavausi visi is China,tai truputi suabejojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2010 11 08, 10:44)
Tik dabar gavau EMU'kus. 2YOUTH dydžio vidpaduko ilgis 21,5-22cm  smile.gif

Dukros koja 21,5 cm. Užsakiau 3YOUTH dydį. Jaučiu bus didoki. Nors čia LT matavau tai atrodė geri g.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2010 11 08, 17:38)
Dukros koja 21,5 cm. Užsakiau 3YOUTH dydį. Jaučiu bus didoki. Nors čia LT matavau tai atrodė geri  g.gif

Aš pirkau mergaitei su 21cm koja, tai kaip tik. Dar prasinešios truputį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arktika @ 2010 11 08, 14:37)
Sveika,
As irgi neseniai Bearpaw batus uzmaciau vienoj musu parduotuviu (prekiauja jie ir UGG). Pasiteiravau pardavejos nuomones, ji sake, kad su kolegom ne karta diskutave apie UGG ir situos, ir jinai asmeniskai parekomendavo Bearpaw del lankstaus (turbut guminio) pado, nes Ugg (tu klasikiniu modeliuku) padas nelankstus, toks labiau plastmasinis. Be to, Bearpaw bato priekis gal siek tiek dailesnis. Bet cia kiekvieno skonio reikalas aisku
Tik reik siustis is USA, iseina vos ne dvigubai pigiau...

As turiu Bearpaw batus.Pirkau Danijos parduotuvej. Tikrai labai patogus ir faini,gerai nesiojasi. Tik reikia pirkti mazesnius,nes kiek panesiojus, susiplake kailiukas ir kiek didoki pasidare.
Atsakyti