Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU

QUOTE(migliux @ 2010 11 08, 17:38)
Dukros koja 21,5 cm. Užsakiau 3YOUTH dydį. Jaučiu bus didoki. Nors čia LT matavau tai atrodė geri  g.gif

As sunui su 21.5 cm peda uzsakiau 2 ir 3 dydi, tai abudu geri doh.gif .Kai jau koki 10 karta paprasiau siandien pasimatuoti, tai pasake, kad jam 3 laisvesni, nors ir visvien geri. Cia frume rase, kad susiguli vilna emukuose, tai ir nezinau iki sil koki cia dydi pasilikti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2010 11 08, 19:51)
As sunui su 21.5 cm peda uzsakiau 2 ir 3 dydi, tai abudu geri  doh.gif .Kai jau koki 10 karta paprasiau siandien pasimatuoti, tai pasake, kad jam 3 laisvesni, nors ir visvien geri. Cia frume rase, kad susiguli vilna emukuose, tai ir nezinau iki sil koki cia dydi pasilikti  doh.gif

Abu lotuliukas.gif

Nors beveik galiu garantuot, kad kitą žiemą su tais pačiais 2 dydžio EMUkais eis... doh.gif Jie tikrai gerokai "paauga" nešiojant doh.gif
Atsakyti
Aš laukiu emu 4 youth pėda mano 24 cm,tikiuosi kaip nors įkišiu doh.gif biggrin.gif Ir panešiojus jie paaugs biggrin.gif Nes parsisiunčiau usa 7 dydį tai man per beveik 1 cm vietos yra,o jei dar panešiojus prasitampys tai eisiu kaip su kaliošais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(organzza @ 2010 11 08, 19:35)
As turiu Bearpaw batus.Pirkau Danijos parduotuvej. Tikrai labai patogus ir faini,gerai nesiojasi. Tik reikia pirkti mazesnius,nes kiek panesiojus, susiplake kailiukas ir kiek didoki pasidare.

O kiek LT jie kainuoja? Ar apsimoka siustis?
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif .

Noriu paklausti gal kuri turite UGG Wallingford Wellies ? Domina ju dydis, ar atitinka?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(LiLady @ 2010 11 08, 20:01)
Aš laukiu emu 4 youth pėda mano 24 cm,tikiuosi kaip nors įkišiu doh.gif  biggrin.gif Ir panešiojus jie paaugs  biggrin.gif Nes parsisiunčiau usa 7 dydį tai man per beveik 1 cm vietos yra,o jei dar panešiojus prasitampys tai eisiu kaip su kaliošais biggrin.gif

pakomentuokit butinai,kai gausit,jei tiks,siusiuos ir as tada vaikiskus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2010 11 08, 22:53)
pakomentuokit butinai,kai gausit,jei tiks,siusiuos ir as tada vaikiskus biggrin.gif

Ok.Kai tik gausiu parasysiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2010 11 06, 10:49)
Sveikutes,
Gal kuri buvote susidurus su BEARPAW ugsais.
Kokia Jusu nuomone?
Juos pardavineja parduotuves ESTE IR DANIJA.

Soriukas jei jau buvo kalbeta apie tai  4u.gif

As sios firmos baciukus jau uzsisakiau per SM tarpininkes is US. clap.gif tad beliko tik ju sulaukti kol gris i LT.
del dydzio nesioju mazdaug 38-tai emiau sau US7,nors pirstas remiasi,bet US8 jau klapsi,tad manau kailiukas susigules.
Modeliuka emiau EMMA TALL BOOT.Jie pard LT kainuoja apie 400lt.(priklauso nuo aulo ilgio).siustis gaunasi pigiau tai tikrai.
Juos emiau todel, kad tikriems original UGG gaila pinigeliu,o beto nemanau,kad jei labai prasti,nes mano drauge tai jais labai patenkinta,tad susigundziau ir as wub.gif
Atsakyti
Gal yra nesiojanciu 36 dydi Emu arba Bearpaw? Nu niekaip neatsitaikau dydzio unsure.gif Su EMU Youth prasoviau imdama 2 dydi, o dabar 3 niekur neberandu (kalbu apie 6 pm), o Bearpaw amazon.com niekad neatsiranda 5 US dydis. g.gif Kur jus, su 36 koja, perkat Emu ar Bearpaw? biggrin.gif
Atsakyti
As uzsisakiau is 6pm.com savo emukus, vaikiska dydi 3 youth, nu viskas super... thumbup.gif Atrodo silti tokie ir siaip daug grazesni negu galvojau biggrin.gif ir dydis puikiai kolkas kaip tik, nes nesioju 35-36. O jus nesiojat juos va tokiu oru? Ar nera per karsta dabar su jais? Nes tokie siltuciai atrodo rolleyes.gif O taip jau norisi isbandyti juos wub.gif
Atsakyti
Per karštą nebus, bet į liūtį geriau nepapult lotuliukas.gif
Aš saviškius pavasarį labai vėlai išleidau atostogų, dar balandžio mėnesio pabaigoj basa koja įšokdavau,skubindama į darželį ryte vaikus priduot mirksiukas.gif
Nors pažįstu žmonių, kam dar per šilta su jais. Taip kad čia labai individualu gal g.gif Man pats tas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 09 lapkričio 2010 - 09:30
Galvoju isigyti Uggs arba Emu batukus. Kaip zinoti kad amazon.com arba 6pm.com pardavineja orginalus? Kainos smarkiai skiriasi nuo internetiniu parduotuviu, kurios paminetos uggs puslapyje.
Atsakyti