Įkraunama...
Įkraunama...

Nudistai

O mes su antra puse visada i nudistu plezus lekiame vasara blush2.gif . Tai gera be jokiu skuduru degintis ir maudytis. Labiausiai megstam neringos atokius papludimius, kur mazai zmoniu wub.gif . Super! Laukiau kitos vasareles ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srx: 12 lapkričio 2008 - 11:22
tai gyvenimo būdas cool.gif
Atsakyti
na man jie netrukdo ax.gif
Atsakyti
Kaip gyvenimo būdas man tai nelabai suprantama, bet vietoje ir laiku tikrai nemaišo blush2.gif
Va praeitą savaitę sėdėjom Čili ir jų leidinuke "Cukrus" kaip tik buvo skelbimas, kad šaštadieniais nuo 10 iki 14 h. jie kažkur renkasi, tai pasijuokėm iš to ir tiek, jei jiems patinka ir randa bendraminčių - prašom 4u.gif
Atsakyti
nieko nera maloniau uz saules vonias.todel jei nera draugiu, einu viena ir tikk i moteru pliaza, tada taip gtaziai ir lygiai nudegu smile.gif

ir nesuprantu tu kurios bijo pro kopas is toli ziurincius...... negi is tiek daug krutyniu issirinks butent tavo?smile.gif 4u.gif

laukiu nesulaukiu vasaros smile.gif
thumbup.gif
Atsakyti
Aš už nudistų pliažus smile.gif Kur lygiau, sveikiau ir gražiau įdegsi, nei juose? smile.gif
Pati esu buvusi Šventosios ir Palangos nudistų pliažuose. Vienintėlis dalykas, kuris mane ten šiek tiek trikdo- visokie iškrypėliai, stebintys nuogas moteris iš už krūmo...
Kartą mačiau kaip tokios apkūnokos moteriškės vieną tokį pasigavo ir šiek tiek atitalžė. Skaniai pasijuokėm su drauge biggrin.gif
Atsakyti
As tai nei pries nei uz, ne mano reikalas, bet as tai ten neiciau schmoll.gif , nemegstu kai mane kas apziurineja, o jeigu dar nuoga. doh.gif
Atsakyti
Svarbu kad ta nudizma savo demonstruotu tinkamoje vietoje ir laiku, ir liks tai asmeniniu kiekvieno reikalu. Zodziu nudistu papludimius- nudistams! smile.gif
Atsakyti
pati nepropoguoju, bet man nudistai netrukdo.
Atsakyti
aš visada tik moterų pliaže deginuos, su antra puse eisiu tik i nudistų smile.gif) o visokie pro šalį keliaujantys vyrai, ar iš tolo besižvalgantys jau seniai netrikdo, kad ir pro pat praeina smile.gif) o degintis ir maudytis nuogai tai super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 04 19, 14:06)
Kur lygiau, sveikiau ir gražiau įdegsi, nei juose? smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Aisku...dabar supratau... biggrin.gif Reiks eiti tik i nudistu plezus,nes ten saule be UV-idegti galima sveikai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ,o vat bendruose plezuose saule jau su UV ,jau sveikai neidegsi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Oiii vištelėbiggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 21 balandžio 2009 - 10:23
su vyru visada einam į nudistus. Labai mėgstam Neringą, nes ten žmonių praktišksi nebūna. Ir nelieka jokių baltų šleikų ant kūno thumbup.gif
Atsakyti