O mes su antra puse visada i nudistu plezus lekiame vasara
. Tai gera be jokiu skuduru degintis ir maudytis. Labiausiai megstam neringos atokius papludimius, kur mazai zmoniu
. Super! Laukiau kitos vasareles
na man jie netrukdo
Kaip gyvenimo būdas man tai nelabai suprantama, bet vietoje ir laiku tikrai nemaišo
Va praeitą savaitę sėdėjom Čili ir jų leidinuke "Cukrus" kaip tik buvo skelbimas, kad šaštadieniais nuo 10 iki 14 h. jie kažkur renkasi, tai pasijuokėm iš to ir tiek, jei jiems patinka ir randa bendraminčių - prašom
Va praeitą savaitę sėdėjom Čili ir jų leidinuke "Cukrus" kaip tik buvo skelbimas, kad šaštadieniais nuo 10 iki 14 h. jie kažkur renkasi, tai pasijuokėm iš to ir tiek, jei jiems patinka ir randa bendraminčių - prašom
nieko nera maloniau uz saules vonias.todel jei nera draugiu, einu viena ir tikk i moteru pliaza, tada taip gtaziai ir lygiai nudegu 
ir nesuprantu tu kurios bijo pro kopas is toli ziurincius...... negi is tiek daug krutyniu issirinks butent tavo?
laukiu nesulaukiu vasaros
ir nesuprantu tu kurios bijo pro kopas is toli ziurincius...... negi is tiek daug krutyniu issirinks butent tavo?
laukiu nesulaukiu vasaros
Aš už nudistų pliažus
Kur lygiau, sveikiau ir gražiau įdegsi, nei juose? 
Pati esu buvusi Šventosios ir Palangos nudistų pliažuose. Vienintėlis dalykas, kuris mane ten šiek tiek trikdo- visokie iškrypėliai, stebintys nuogas moteris iš už krūmo...
Kartą mačiau kaip tokios apkūnokos moteriškės vieną tokį pasigavo ir šiek tiek atitalžė. Skaniai pasijuokėm su drauge
Pati esu buvusi Šventosios ir Palangos nudistų pliažuose. Vienintėlis dalykas, kuris mane ten šiek tiek trikdo- visokie iškrypėliai, stebintys nuogas moteris iš už krūmo...
Kartą mačiau kaip tokios apkūnokos moteriškės vieną tokį pasigavo ir šiek tiek atitalžė. Skaniai pasijuokėm su drauge
As tai nei pries nei uz, ne mano reikalas, bet as tai ten neiciau
, nemegstu kai mane kas apziurineja, o jeigu dar nuoga.
pati nepropoguoju, bet man nudistai netrukdo.
aš visada tik moterų pliaže deginuos, su antra puse eisiu tik i nudistų
) o visokie pro šalį keliaujantys vyrai, ar iš tolo besižvalgantys jau seniai netrikdo, kad ir pro pat praeina
) o degintis ir maudytis nuogai tai super
QUOTE(Jammin1 @ 2009 04 19, 14:06)
su vyru visada einam į nudistus. Labai mėgstam Neringą, nes ten žmonių praktišksi nebūna. Ir nelieka jokių baltų šleikų ant kūno