O mes su antra puse visada i nudistu plezus lekiame vasara . Tai gera be jokiu skuduru degintis ir maudytis. Labiausiai megstam neringos atokius papludimius, kur mazai zmoniu . Super! Laukiau kitos vasareles
Kaip gyvenimo būdas man tai nelabai suprantama, bet vietoje ir laiku tikrai nemaišo Va praeitą savaitę sėdėjom Čili ir jų leidinuke "Cukrus" kaip tik buvo skelbimas, kad šaštadieniais nuo 10 iki 14 h. jie kažkur renkasi, tai pasijuokėm iš to ir tiek, jei jiems patinka ir randa bendraminčių - prašom
Aš už nudistų pliažus Kur lygiau, sveikiau ir gražiau įdegsi, nei juose? Pati esu buvusi Šventosios ir Palangos nudistų pliažuose. Vienintėlis dalykas, kuris mane ten šiek tiek trikdo- visokie iškrypėliai, stebintys nuogas moteris iš už krūmo... Kartą mačiau kaip tokios apkūnokos moteriškės vieną tokį pasigavo ir šiek tiek atitalžė. Skaniai pasijuokėm su drauge
aš visada tik moterų pliaže deginuos, su antra puse eisiu tik i nudistų ) o visokie pro šalį keliaujantys vyrai, ar iš tolo besižvalgantys jau seniai netrikdo, kad ir pro pat praeina ) o degintis ir maudytis nuogai tai super
Aisku...dabar supratau... Reiks eiti tik i nudistu plezus,nes ten saule be UV-idegti galima sveikai ,o vat bendruose plezuose saule jau su UV ,jau sveikai neidegsi Oiii vištelė ...