Įkraunama...
Įkraunama...

Nudistai

biggrin.gif o ka cia manyti..jie juk ir zmones..ko cia gedytis savo kuno..juk nuo seno nuogas kunas vaizduojamas meno kuriniuose..as tik uz tai,kai yra galimybe visada vaziuoju i nudistu pliaza... 4u.gif
Atsakyti
Neturiu nieko pries juos smile.gif Pati esu ne karta buvusi moteru papludimy, kol kas bendram nudistu dar neteko lankytis, bet jei abu su vyru vaziuotume, tai nematau nieko blogo thumbup.gif
Atsakyti
saugu ir be vyro ten.. 4u.gif
Atsakyti
Man jie netrukdo, bet pati į nudistų pliažus neičiau.
Atsakyti
nieko ir as pries juos neturiu 4u.gif
Atsakyti
Na, mes su vyru kol buvome visai jauni, tai megdavom pasilepinti saules spinduliais nuogi, bet tiesiog nuosalesnej vietelej. Smagu, kai vejas kutena kuna, saulute pasildo, vanduo atgaivina. Pojuciai tikrai kitokie, nei su visokiais maudomukais ar "plafkem". Net ir vaikams gimus, eidavom i atokiasnes vieteles, kad nusirengt butu galima. Bet nudistu pleze nebuve, nors pirtyse su sava kompanija visada tik nuogi visi bunam. Bet kazkaip pirty ileki, atsisedi ir nieko nematyt. O pleze - nezinau. As tai nuziurineciau kiekviena vyra. O jei dar grazus kunas, tai ir sekiociau akimis biggrin.gif Ir beje turim draugus, kurie eina tik i nudistu pleza ir siulo mums sia vasara tai isbandyt.
Atsakyti
biggrin.gif tai naturalu,kad nuziuretum,juk taip sutverti esame skirtingom lytim,kad traukia priesingas kunas,taciau ten kazkaip naturaliai gaunasi,niekas neziurineja,kazkoks atsipalaidavimas
Atsakyti
pasisakysiu ir aš, tiesa, kiek kitu kampu, bet esmė juk ta pati...
nuo mažumės nemėgau tų didelių, bendrų pirčių, klykdavau, kai buvau vaikas, o ir vėliau jokio džiugesio man tai neteikdavo... kai užaugau ir jau ne mama spręsdavo man pirtyse praustis nuogai ar su maudymuku, tai žinoma, kad nesiprausiau nuoga... aišku, net nebeinu į tokias pirtis, na tiesiog pirtis, kur nėra baseino, bet gi būna vasarą vandens profilaktika ir kartais tenka nueiti, nes namuose tik šaltas vanduo, tai vat puikiai tuomet juočiausi su maudymuku, nes bent jau toje pirtyje, kur aš lankausi, tai labai daug senų moterų... nežinau, gal tik man taip atrodo, gal perdedu, bet tiesiog nemalonu, kai jos spokso, apžiūrinėja... toks vaizdas, kad pavydi jaunystės ar dar ko... na bet kokiu atveju man to nereikia, apsirengi sau maudymuką ir ramu smile.gif
taigi - nemėgstu tokių nuogalių vietų, nemanau, kad visi ten labai jau natūraliai elgtųsi ax.gif įsivaizduoju, kad atsirastų dalis labai spoksančių, tai nesuteikinėju jiems tokių malonumų tongue.gif
Atsakyti
Tinka ir patinka thumbup.gif ir jokių ten "kiš miš" krūmuose nebūna mirksiukas.gif visokie "dročiukai" prie bobulyčių pliažų renkasi, o išgėręs jaunimėlis jūroj ar visiškai atsipalaidavę nuo alkoholio tiesiog vietoj "čiulpuojasi" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 04 23, 09:09)
pasisakysiu ir aš, tiesa, kiek kitu kampu, bet esmė juk ta pati...
nuo mažumės nemėgau tų didelių, bendrų pirčių, klykdavau, kai buvau vaikas, o ir vėliau jokio džiugesio man tai neteikdavo... kai užaugau ir jau ne mama spręsdavo man pirtyse praustis nuogai ar su maudymuku, tai žinoma, kad nesiprausiau nuoga... aišku, net nebeinu į tokias pirtis, na tiesiog pirtis, kur nėra baseino, bet gi būna vasarą vandens profilaktika ir kartais tenka nueiti, nes namuose tik šaltas vanduo, tai vat puikiai tuomet juočiausi su maudymuku, nes bent jau toje pirtyje, kur aš lankausi, tai labai daug senų moterų... nežinau, gal tik man taip atrodo, gal perdedu, bet tiesiog nemalonu, kai jos spokso, apžiūrinėja... toks vaizdas, kad pavydi jaunystės ar dar ko... na bet kokiu atveju man to nereikia, apsirengi sau maudymuką ir ramu smile.gif
taigi - nemėgstu tokių nuogalių vietų, nemanau, kad visi ten labai jau natūraliai elgtųsi ax.gif įsivaizduoju, kad atsirastų dalis labai spoksančių, tai nesuteikinėju jiems tokių malonumų tongue.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Visiskai nieko pries biggrin.gif
Atsakyti
O kodėl gi ne thumbup.gif
Atsakyti