Įkraunama...
Įkraunama...

Nudistai

Aj man tai ne kažkaip. Na dar viskas ok, su tais nudistų pliažais kol viskas su saiku. Buvo man tokia situacija. Žodžiu Vokietijoje nežinau mada ten tokia ar kas, bet tų nuogalių visur yra, bendruose pliažuose, prie ežerų, ten jau ir jūros jeims nereik. Žodžiu aš nejaučiu jokio malonumo kaip kažkokie diedai, ar moteriškės man aplink akis su nuogom savo "grožybėm" sukinėjasi. O jei ateini dar ir su vaikais. Todėl į nudistų pliažus neinu aš, prisižiūrėjau bendruose.
Papildyta:
Ir šiaip įsivaizduokit savo savijautą, jei ten susitinkate savo viršininką. Ar į akis jam tada žiūrėtumėt? smile.gif
Atsakyti
O man tai nelabai tie nudistu plaizai unsure.gif Aisku cia kiekvieno reikalas, bet man asmeniskai tai tam tikros zmogaus vietos turi likti pridengtos, o ir siaip ne nuogas kunas daug grazesnis ax.gif wub.gif
Atsakyti
Yra tai yra, man netrukdo tie nudistai, kai yra savo vietoj, bet kai bendram pliaže pro nosį pratabaluoja, tai nervuoja. Arba būna su maudymosi kostiumėliu bendram pliaže, bet kai lieka du žingsniai iki vandens - nusimeta ir tabaluoja ten vandeny, kažkaip savaime norisi akis nusukti, o kodėl negaliu bendram paplūdimy grožėtis vaizdais, o ne...
Atsakyti
Man atrodo, kad ju mastymas ir supratimas yra kitoks. Kas mums tabu, jiems tai naturalu. Kroatijoj yra nudistu poilsine gyvenviete. Jie net miestelyj nuogi vaiksto. Mano dukte birzelio men ten vaziuos. Tiesiog nori pabut ir pajust ta ju dvasia. Kai gris galesiu papasakoti, jei jums bus idomu. blush2.gif
Atsakyti
neisdrisciau ax.gif gal ir smagu nuogam degintis bei maudytis, bet mane atgraso ta mintis, jog kiti vyrai i mano nuogybes ziures...na jau ne... schmoll.gif
Atsakyti
jei nudistu plezia, tai viskas ok. bet jei bendram, pleze tai ne. kam demonstruotis?
Atsakyti
nebuvau nudistu pliaze ir man tai nepriimtina,nes manau matyti tai gali tik tavo antroji puse,kuriuo pasitiki ir gali laisvai elgtis be jokiu tabu
Atsakyti
QUOTE(tacia @ 2009 06 02, 16:04)
nebuvau nudistu pliaze ir man tai nepriimtina,nes manau matyti tai gali tik tavo antroji puse,kuriuo pasitiki ir gali laisvai elgtis be jokiu tabu

Visiskai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Fainulka1 @ 2009 06 03, 15:06)
Visiskai pritariu  drinks_cheers.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif radau bendarminte ,valio g.gif
Atsakyti
na man jie netrukdo, jei jie buna nudistu pleze, bet jei koks nuogas vyriokas ar moteriske atsigultu netoliese, kai as deginuosi, tai speju paprasyciau ju pasitraukti toliau. nejaukiai pasijausciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jjurgitas: 03 birželio 2009 - 18:31
Aš tai nieko prieš. Gal pati kada nueisiu thumbup.gif
Atsakyti
Aš jau ruošiuosi, laukiam gerų dienų... ax.gif
Atsakyti