QUOTE(ajuka @ 2005 03 15, 19:48)
Bedrame pliaze visada deginuosi be virsutines dalies, tik eidama maudytis uzidedu, o jei yra galimybiu, traukiu i nudistu pliaza, man labai patinka,as myliu savo kuna, man del jo negeda ir ko cia gedytis, juk puse pasaulio ta pati turi?
Gaila tik kad LT dar nera papuliarus nudizmas, pasitaiko daug perejunu paspoksot atejusiu, bet manes ir tai netrikdo, tik juokinga.
tu juokinga....
savo papus demonstruok nudistu plezuose ... Galesi ten ir kita "negeda" demonstruoti. Ir nesigedyti.
Viena karta per klaida buvau atsidurusi nudistu pleze, nu sakes, klaikesnio vaizdelio nemaciau...
Zinai, as irgi myliu savo kuna ir tikrai neturiu ko gedytis, bet, kad bendrame pleze...
Maciau cia toki vaizdeli, nu sakes... Atejo i bendra pleza dvi panos ir bachuras (viena pora ir panos drauge) Pora kaip zmones - su maudymosi atributika, o ta drauge tik svyst liemenele .... ir atsisedo tiesiai pries drauges bachura, tas vargsas neturejo kur detis... Vaikai aplink lakste - visi pradejo rodyti pirstais... nenoreciau, kad mano pvz. 5 sunus susidurtu su tokiais vaizdais bendrame pleze...