Įkraunama...
Įkraunama...

Nudistai

QUOTE(dinis @ 2005 07 05, 23:07)
O ko čia kavotis ką divas davė, tas yra. Su trim papais juk nei vienos nėra biggrin.gif

nu zinai, bet zaidziantys futbola nuogi vyrai su tamaluojanciais tarp koju, tai jau irgi sorry... Ypac kai tai - bendras plezas.
Atsakyti
QUOTE(Lali @ 2005 07 06, 09:51)
tu juokinga....
savo papus demonstruok nudistu plezuose ... Galesi ten ir kita "negeda" demonstruoti. Ir nesigedyti.
Viena karta per klaida buvau atsidurusi nudistu pleze, nu sakes, klaikesnio vaizdelio nemaciau...
Zinai, as irgi myliu savo kuna ir tikrai neturiu ko gedytis, bet, kad bendrame pleze...

Maciau cia toki vaizdeli, nu sakes... Atejo i bendra pleza dvi panos ir bachuras (viena pora ir panos drauge) Pora kaip zmones - su maudymosi atributika, o ta drauge tik svyst liemenele .... ir atsisedo tiesiai pries drauges bachura, tas vargsas neturejo kur detis... Vaikai aplink lakste - visi pradejo rodyti pirstais... nenoreciau, kad mano pvz. 5 sunus susidurtu su tokiais vaizdais bendrame pleze...

Tai vat reikia auklėti taip vaikus , kad jie pirštais nebadytu ,kaip kokie laukiniai reik jiem paaiškinti, kad nieko čia juokingo nėra.Pavyzdžiui aš namie persirenginėju prie vaikų drasiai iš pat pradžių jiem kilo juokas, bet dabar tai normalus dalykas .Manau ,kad taip ir turi būti. Mano 5 metu mergaitė puikiai žino , kam kas reikalinga, kad krūtunė skirta vaikučio maitinimui ir visai čia nejuokinga
Atsakyti
Labai gerbiu visus nebijančius parodyti kūno žmones...Ir pati stengiuosi pas nuogalius nueit pliaže, nes įdegis gražus gaunasi thumbup.gif Na žinoma, gal ir nelabai "sterilu" kai išsirengia negražūs žmonės, bet ką jiems daryt? slėptis? g.gif nemanau....ir kai vaikiuką pati turėsiu jį pratinsiu, kad nebadytų piršteliais. Mes su vyru visada už 4u.gif
Atsakyti
na, kad gerbčiau - tai tikrai. nematau čia didelio žygdarbio pliku užpakaliu lakstyt cool.gif bet jokio priešiskumo nejaučiu. tieiog nepatinka intymia aplinka dalintis su nepažystamais. žinoma moterų pliaže tenka pagulinėti, bet pirmai progai pasitaikius sprunku i kopas.

nu ne prie širdies man nudizmas..... nors tu ką.... blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Nesu UZ nudistu pliazus ir nesuprantu ju politikos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(leja30 @ 2005 12 14, 11:18)
Nesu UZ nudistu pliazus ir nesuprantu ju politikos schmoll.gif

politikos čia jokios nėra. Tik noras gražiai ir lygiai nudegti 4u.gif Nepateisinu tų, kurie nuogi vaikšto bendrame pliaže, nes yra tokių, kuriems nepatinka nuogas kūnas....
Atsakyti
Nudistu pliazas yra jega, nuo 18 metu kiekviena vasara su savo vaikinu tik ten ir degindavomes, maudytis nuogai tai nerealus jausmas, nekalbant apie deginimasi..o kaip smagu po tokios dienele su vyru lovoje nakti...kaip jis sake, kad nuogi kunai labai gerai veikia potencija (tai nereiskia kad pliaze jam kazkas nelaiku kazkur atsikiso), visai ne, bet atostogos budavo super ir man ir jam..o kiek aistros..nu vn zd, nieko blogo nudistu pliaze nematau, taip! nepateisinu issirengusiu bendrame pliaze, kiekvienas zmogus turi galimybe pasirinkti, kur nori degintis, ar bendram ar nudistu, jei jau pasirinkai nudistu tai buk geras, buk be drabuziu..nes tai tas pats kas bendrame pliaze buti nuogam..nu vn zd, o pvz bobishkus pliazhus, (butent BOBIShKUS) siulyciiau uzdaryti, nes tokios parodijos tai nepateisnu, ypac kai nekalta vyrukas paprasciausiai nori praeiti pro sali pro si pliaza (na taip jau yra sventojoje), tai kaip nesveikos nuogos storos bobelkos ne karta ji buvo uzpuolusios...nu nesveikos, garbes zodis schmoll.gif
Atsakyti
Jei žmonės išsibarstę retai ir vieni kitiems netrukdo- visai šaunu. Bet pabuvau prieš porą metų Nidos nuogalių pleže. Stebino viena jauna graži moteris. Ji palei krantą plūduriavo ant čiužinio ir rankytėmis ir kojytėmis pasukdavo tą čiužinį taip, kad jos kojos būtų atsuktos į pro šalį einančius vyrus. Kūnas jos tikrai labai gražus- visas depiliuotas-jokių paslapčių. Jos elgesys buvo provokuojantis, o jos vyras siuto ant jos, lakstė, bet nepriekaištavo, nes matyt pats ją čia ir atitempė.
Žodžiu, reikia daugiau erdvės, kad žmogus nebūtų pernelyg arti kito- na, bent penki metrai nuo kito kilimėlio ant smėlio.
Atsakyti
Jaučiu tik čia pas mus Marijos žemėj tiek kompleksuotų žmonių yra. Užsieny nereikia net nudistų pliažo ieškot, gali bet kur nuogas gulėti. Super 4u.gif Kartais gailiuosi, kad Lietuvoj gimiau.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DjeVu @ 2005 12 21, 13:08)
Jaučiu tik čia pas mus Marijos žemėj tiek kompleksuotų žmonių yra. Užsieny nereikia net nudistų pliažo ieškot, gali bet kur nuogas gulėti. Super 4u.gif Kartais gailiuosi, kad Lietuvoj gimiau.... ax.gif

bet pripazinkit kad senus diedulius ir mociutes pliaze matyti irgi nemalonu.... verysad.gif ar tik man cia taip??? nenoriu buti labai pikta, bet kartais tikrai kai kurie vaizdeliai gali lengvai supykinti.
uzsienyje zinoma kad laisviau ypac del virsutines dalie, ir smagiausia kad niekas niekam nerupi
.... bet vis tik seneliams nelabai tas idegis turetu rupeti
Atsakyti
QUOTE(kotty @ 2005 12 22, 22:56)
bet pripazinkit kad senus diedulius ir mociutes pliaze matyti irgi nemalonu.... verysad.gif  ar tik man cia taip??? nenoriu buti labai pikta, bet kartais tikrai kai kurie vaizdeliai gali lengvai supykinti.
uzsienyje zinoma kad laisviau ypac del virsutines dalie, ir smagiausia kad niekas niekam nerupi
.... bet vis tik seneliams nelabai tas idegis turetu rupeti

na tai kad tie vyresnio amžiaus žmogeliukai dažniausiai dar kiek susikaustę nuo praeities laikų yra, todėl jie nuogi bet kur negula mirksiukas.gif

bet jei kūnas gražus, tai nėra čia ko slėptis manau... drinks_cheers.gif gi malonu kai ir svetimi vyrai akį užmeta (o jų "netobulos" žmonos tai pastebėjusios akivaizdžiai užsiraukia... g.gif )
Atsakyti
as taip pat uz nudistu plezus kiekviena vasara nuoga issitiesiu pleze ir nusimaudau tai nuostabu o kas nori tegu ziuri ne gaila
Atsakyti