QUOTE(Lali @ 2005 07 06, 09:51)
tu juokinga....
savo papus demonstruok nudistu plezuose ... Galesi ten ir kita "negeda" demonstruoti. Ir nesigedyti.
Viena karta per klaida buvau atsidurusi nudistu pleze, nu sakes, klaikesnio vaizdelio nemaciau...
Zinai, as irgi myliu savo kuna ir tikrai neturiu ko gedytis, bet, kad bendrame pleze...
Maciau cia toki vaizdeli, nu sakes... Atejo i bendra pleza dvi panos ir bachuras (viena pora ir panos drauge) Pora kaip zmones - su maudymosi atributika, o ta drauge tik svyst liemenele .... ir atsisedo tiesiai pries drauges bachura, tas vargsas neturejo kur detis... Vaikai aplink lakste - visi pradejo rodyti pirstais... nenoreciau, kad mano pvz. 5 sunus susidurtu su tokiais vaizdais bendrame pleze...
Tai vat reikia auklėti taip vaikus , kad jie pirštais nebadytu ,kaip kokie laukiniai reik jiem paaiškinti, kad nieko čia juokingo nėra.Pavyzdžiui aš namie persirenginėju prie vaikų drasiai iš pat pradžių jiem kilo juokas, bet dabar tai normalus dalykas .Manau ,kad taip ir turi būti. Mano 5 metu mergaitė puikiai žino , kam kas reikalinga, kad krūtunė skirta vaikučio maitinimui ir visai čia nejuokinga