Įkraunama...
Įkraunama...

Avinas ir Žuvys

Ar kas gyvenate tokiame modelyje? biggrin.gif Aš Avinas ir, kaip bebūtų keista, mano vyras vienintelis, kuris išmoko su manimi bendrauti, o ne tik kėsintis mano ragus nulaužti blush2.gif Kiek anksčiau buvau susidūrusi su Žuvimis vyrais, maniau, tekėsiu už ko norit, tik ne už Žuvies laugh.gif Ir še tau kad nori doh.gif
Atsakyti
Na, kaip pastebejau, tokių porų tikrai ne per daugiausiai g.gif ax.gif Kazin kas cia kaltas?? Nesutramdomas avino uzsispyreliskumas ir kietakaktiskumas ar zuvyciu jaurtumas?? Mano draugas - zuvys, o as tipiskiausias avinas [tikrai ne avele] biggrin.gif Bet sutariam thumbup.gif Ir mum kartu gera, ir as savo ragelius aplauziau, ir jis savo principus pamyne. Meile, matyt, visagale biggrin.gif
Atsakyti
As - zuvele, o mano draugas - avinelis smile.gif na tai patikekit, kokie spalvingi musu santykiai biggrin.gif nors visur raso, kad is zuvies ir avino nekokia pora ir jiems nelemta buti seima, na bet mums kazkaip pavyksta, nors kartais buna labai sunku, jau toks idomus tas jo charakteris, bet kazkaip sutariam ax.gif
Atsakyti
Nenusiminkit, mano mama avinas, o tėtis žuvir ir patikėkit jau 33m kartu thumbup.gif
kartais net gražu žiūrėt kaip bendrauja thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,
As esu Avinas tikras avinas, o mano busimas vyras yra Zuvinas, ir berods kiek turejau tiek buvo zuvinai, ir siaip tikrai neblogai sutariam, o daug kur raso kad nebloga pora iseina nezinau kur skaitet bet neraso kad siem zenklam geriau nesituokti:). O as kitokio zenklo ir nenoreciau man labai patinka zuvytes:)
Atsakyti
na i as esu tikru tikriausias avinas bigsmile.gif ,o vyras zuvys biggrin.gif,nu ka as zinau,esam abu labai panasus,uzsidegam au labai greit,bet greit ir susitaikom,aisku jo iniciatyva,nes man per sunku pirmai lotuliukas.gif . Galiu pasakyt kad esam labai laimingi,tikrai vienas kita labai mylim,bet labai ir sunku doh.gif ,na gal dadeda tai kad mes skiriames dar tuom,kad vyras auges pedantu seimoj,o as normalioj laugh.gif
Atsakyti
As- Avinas, mano vyras - Zuvis ! ir kol kas sutariam, as atrodau rami is salies paziurejus, tik kai labiau pabendrauju su zmonem..taip sakant atsiskleidziu.. angel_not.gif o mano vyras kazkaip moka mane nuramint, kai reikia as ji nuraminu ir musm kartu gerai...aisku, gyvenimo vingiu nesupaisysi, bet kol kas mes sutinkam abu.... mirksiukas.gif pykstames daznai, bet trumpai ..nors ir karsti pykciai buna, bet dar karstesni susitaikymai ax.gif
Atsakyti
xixixi, o aš žuvytė, mano draugas avinėlis. bet manyčiau nesu tipiška žuvis, o jis ne toks tipiškas avinėlis. bet kartais ragelius parodo biggrin.gif kol kas tfu tfu tfu, neįsivaizduoju kito žmogeliuko šalia 4u.gif manyčiau avinėliai su žuvytėmis gali ir sugyvena puikiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė Pagnė @ 2006 07 30, 11:04)
xixixi, o aš žuvytė, mano draugas avinėlis. bet manyčiau nesu tipiška žuvis, o jis ne toks tipiškas avinėlis. bet kartais ragelius parodo biggrin.gif kol kas tfu tfu tfu, neįsivaizduoju kito žmogeliuko šalia 4u.gif manyčiau avinėliai su žuvytėmis gali ir sugyvena puikiai lotuliukas.gif

jo... sugyvena puikiai lotuliukas.gif mano tėvų toks derinys doh.gif doh.gif doh.gif nors... dar vis kartu ir vienas kitą vis dar kenčia lotuliukas.gif bet kai aš juos abu gerai pažįstu ir žinau kas darosi šeimoje, tai galiu pasakyti tik tiek: "mirtis alyvose", "šauk tu briedį", "tragikomedija" ar dar kažkas panašiai lotuliukas.gif aš jau pripratau ir žiūriu į tai su jumoru, džiaugiuosi, kad neišsiskyrė ir vis dar kartu, nors yra NEREALIAI skirtingi rolleyes.gif nors... iš kitos pusės pažiūrėjus, tai jų barniai tai pagrinde smulkmės, gal dėl smulkmių ir nesiskiriama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2006 08 21, 19:22)
jo... sugyvena puikiai lotuliukas.gif mano tėvų toks derinys doh.gif  doh.gif  doh.gif nors... dar vis kartu ir vienas kitą vis dar kenčia lotuliukas.gif bet kai aš juos abu gerai pažįstu ir žinau kas darosi šeimoje, tai galiu pasakyti tik tiek: "mirtis alyvose", "šauk tu briedį", "tragikomedija" ar dar kažkas panašiai lotuliukas.gif aš jau pripratau ir žiūriu į tai su jumoru, džiaugiuosi, kad neišsiskyrė ir vis dar kartu, nors yra NEREALIAI skirtingi rolleyes.gif nors... iš kitos pusės pažiūrėjus, tai jų barniai tai pagrinde smulkmės, gal dėl smulkmių ir nesiskiriama biggrin.gif

toks vaizdas kad pasakojai apie musu seima doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
mes ir su vyru tik del smulkmenu barames,bet ir negaim vienas b lotuliukas.gif kito wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

o kam pyktis dėl svarbių dalykų? be pykčių būtų neįdomu gyventi, tai jau geriau "užsikakoti" dėl smulkmenų biggrin.gif
Atsakyti
as zuvele, mano vyras avinas. kol draugavom apie 2.5 metu is vis nesipykom, kai gyvenam kartu truputi pasipykstam, bet kaip jau minejo del smulkmenu, dazniausiai del tvarkos, jis pedantas, o mane kartais aplanko tinginys, nemegstu kai man priekaistauja, tai ir supykstu, po to priverciu ji pasijusti kaltu ir nieko jam vargsui nelieka, kaip tik atsiprasyti.
Atsakyti