Įkraunama...
Įkraunama...

Avinas ir Žuvys

nezinau kaip del aveles ir zuvino, bet zuvele ir avinas manu kad bveveik ideali seima: audringa, idomi, bet avinas duoda zuvytei to, be ko ji gyventi negali - mokejima gerbti, kartais netgi garbinti. uz tai visus trukumus galima tleisti.
zodziu man tai patiko, pasiilgstu tokiu santykiu...
Atsakyti
Aš tikra žuvis (gimusi ženklo ciklo vidury), o vyras avinas. Kartu esam jau 15 metų. Tie kurie domisi horoskopais, stebisi tokiu deriniu, bet aš manau, kad tai vienas iš stipresnių ryšių. Beje, žinot, kodėl avinai šalia žuvų nurimsta? Avinas - ugnies ženklas, o žuvis - vandens, o kaip žinia, vanduo gesina ugnį.
Atsakyti
na as taip pat tikru tikriausias avinas esu, omano vaikinas zuvis. nu zinokit kazkaip sugyvename kol kas. rolleyes.gif aisku pykstames daznokai, bet nieko susitaikom. kaip tik draugu tarpe irgi yra tokia pati zodiako zenklu pora. ir jiems atrodo neblogai sekasi. yra aisku visokiu peripetiju, bet manau visur ju buna. g.gif
Atsakyti
As zuvyte, jis- avinas...Spalvingi musu tie santykiai 4u.gif Jei kada susipykstam, tai max 20min.....negalim ilgai but atskirai.... As prieraisi, sunkiai bunu atskirai nuo jo, nemegstu gaminti valgio...Jis taip pat seimos zmogus, megsta suktis virtuveje.... Mano charakteris-valdingas, o jis leidziasi buti valdomas thumbup.gif nors pagl zenkla turetu but atvirksciai :lotuliukas:Manau kad vienintelis dalykas del ko mes kartu- esame dideles priesingybes smile.gif zinoma yra nemazai dalyku kas sutampa.... bet manau, kad tai kas pas mus nesutampa, padeda mums gyventi idomiau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nomadica: 04 kovo 2007 - 21:23
Sveikos smile.gif
papasakokite, kaip jums sekasi tramdyti avinukus:)as zuvyte, o vaikinas avinas:)kartais norisi, bet neiseina buti valdingai 4u.gif avinukas paima virsu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neringaccc @ 2007 03 15, 14:16)
Sveikos smile.gif
papasakokite, kaip jums sekasi tramdyti avinukus:)as zuvyte, o vaikinas avinas:)kartais norisi, bet neiseina buti valdingai 4u.gif avinukas paima virsu  mirksiukas.gif

oi su avinais sunku doh.gif as pati avinas ir zinau, kad ju nesutramdysi, nebent jie patys noretu buti sutramdomi. tada gali bandyti, kitu atveju tik kelsi pykti, o rezultato jokio. mano nuomone tokia. 4u.gif
Atsakyti
Mes su vyru irgi šio kirpimo pora: žuvytė ir avinas. Skaičiau daug visko apie šį derinį..., bet galiu pasakyti tik tiek, kad abu džiaugiamės, jog sutikome vienas kitą. wub.gif
Mes kartu 12 metų.
Atsakyti
Skaitau jusu visu pasisakymus irstebiuosi, nes toks vaizdas kad apie musu t.y. mano ir mano vyro snatykius pasakojate. mat as zuvyte o jis avinas. jei pykstames tai tik del smulkemenu tongue.gif ilgiau nei 10min negalime nekalbeti, nes as visada susileidziu ir labai greit atleidziu. noreciau buti tokia uzsispyrusi kaip ir mano vyras avinas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amliv99 @ 2007 04 28, 20:42)
Skaitau jusu visu pasisakymus irstebiuosi, nes toks vaizdas kad apie musu t.y. mano ir mano vyro snatykius pasakojate. mat as zuvyte o jis avinas. jei pykstames tai tik del smulkemenu  tongue.gif  ilgiau nei 10min negalime nekalbeti, nes as visada susileidziu ir labai greit atleidziu. noreciau buti tokia uzsispyrusi kaip ir mano vyras avinas biggrin.gif

oi nenorek geriau. daug bedu del to uzsispyrimo. verysad.gif pati esu avinas ir savo uzsispyrimo labai nemegstu schmoll.gif
Atsakyti
As zuvyte mano brangusis-avinas.. Ka galiu pasakyt.. Gal santykiai butu ramesni jei nebuciau ozkos metais gimus tongue.gif Siaip kas mus mato visi sako,kad nuostabi pora,nors ir stebisi,kad esam priesingybes..Bet kas liecia uzsispyrima,tai galiu pasakyti as paimu virsu tongue.gif kazkaip maniskis nusileidzia wub.gif ir galiu pasakyt,kad avinas kaip niekas kitas gali atsiduoti mylimam zmogui. wub.gif Mes kartu beveik 2m. ir istiesu jei susipykstam tai del smulkmiu ir susitaikom po 10min. o kai pasitaike rimtesniu dalyku susedom ir ramiai,issamiai viska issiaiskinom.
Svarbiausia derintis vienam prie kito,kitaip nieko nebus siu zenklu atveju.Bet kai myli tai savaime slifuojasi cherakteris pagal partnerio.
Atsakyti
Aš esu avinas ir ožka, o draugas žuvis... Dažnai susipykstam, bet tik jo dėka susitaikom-nemoku pirma prieit verysad.gif Įdomu tik ar ilgai ta žuvytė tai pakęs...??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wiiddaa @ 2007 07 19, 21:07)
Aš esu avinas ir ožka, o draugas žuvis... Dažnai susipykstam, bet tik jo dėka susitaikom-nemoku pirma prieit  verysad.gif  Įdomu tik ar ilgai ta žuvytė tai pakęs...??? g.gif

mano situacija irgi buvo tokia pati. as taip pat nesugebu prieiti pirma ir atsiprasyti. sakau buvo, nes dabar panasu, kad santykiai nutruko. nemanau, kad vien tik del sios priezasties, prisidejo ir kitu savybiu, kuriomis pasizymi avinai verysad.gif
Atsakyti