Įkraunama...
Įkraunama...

Avinas ir Žuvys

QUOTE(Osvile @ 2006 01 27, 21:03)
Ar kas gyvenate tokiame modelyje? biggrin.gif Aš Avinas ir, kaip bebūtų keista, mano vyras vienintelis, kuris išmoko su manimi bendrauti, o ne tik kėsintis mano ragus nulaužti blush2.gif  Kiek anksčiau buvau susidūrusi su Žuvimis vyrais, maniau, tekėsiu už ko norit, tik ne už Žuvies laugh.gif Ir še tau kad nori doh.gif

As esu pagal horoskopa avinas o mano vyras zuvis,tai ka galiu pasakyti as greit uzsideganti,o jis ramus ir tai mane zudo,bet seip musu santykiai viens su kitu silti ir geri,jis ilgai gali sirdyje islaikyti kazkada pasakytus tavo blogus zodzius ir ilgus metus nieko nesakyti bet kai susipyksti jis gali prabilti apie tai ka laiko sirdyje.kas dar turi vyra zuvi ir kokia jusu nuomone apie tai?
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2007 08 08, 11:05)
As esu pagal horoskopa avinas o mano vyras zuvis,tai ka galiu pasakyti as greit uzsideganti,o jis ramus ir tai mane zudo,bet seip musu santykiai viens su kitu silti ir geri,jis ilgai gali sirdyje islaikyti kazkada pasakytus tavo blogus zodzius ir ilgus metus nieko nesakyti bet kai susipyksti jis gali prabilti apie tai ka laiko sirdyje.kas dar turi vyra zuvi ir kokia jusu nuomone apie tai?

mano vaikinas zuvis, o as kaip ir tu avinas.
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2007 08 08, 08:31)
mano vaikinas zuvis, o as kaip ir tu avinas.

Tai butu labai idomu suzinoti tavo nuomone kaip jus sutariate?
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2007 08 09, 21:54)
Tai butu labai idomu suzinoti tavo nuomone kaip jus sutariate?

net nezinau ka cia pasakyti. siaip dabar truputi apsipyke esm tai nenoriu kad tai itakotu mano atsakyma. blush2.gif nors kita vertus turiu daug draugu ir pazistamu zuvu, galiu pasakyti tiek, kad zuvys taikus zmones, o tai avimans labai gerai, nes zuvys sugeba jiems nusileisti. mano vaikinas irgi daznai man nusileidinedavo, bet beda ta, kad jam atsibodo tai daryti. kartais zuvims irgi issenka kantrybes taure su mumis uzsispyreliais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2007 08 09, 19:19)
net nezinau ka cia pasakyti. siaip dabar truputi apsipyke esm tai nenoriu kad tai itakotu mano atsakyma.  blush2.gif  nors kita vertus turiu daug draugu ir pazistamu zuvu, galiu pasakyti tiek, kad zuvys taikus zmones, o tai avimans labai gerai, nes zuvys sugeba jiems nusileisti. mano vaikinas irgi daznai man nusileidinedavo, bet beda ta, kad jam atsibodo tai daryti. kartais zuvims irgi issenka kantrybes taure su mumis uzsispyreliais  rolleyes.gif

Jo galiu pritarti,kad jau avinas pagal zodiaka tai labai uzsispyres zmogus ir su mumis labai sunku,pavyzdziui as nenoriu niekada likti neteisi tad kovosiu,ginsiuos iki galo o tai mano vyrui nepatinka,taip pat as niekada nenoriu pirma eiti taikytis laukiu kada mono vyras bus pirmas.Aisku kad ir mano vyrui buna kad kantrybe issenka tada jis mane pasisodina ir viska iskloja kas ant sirdies o seip jis tylus,savyje viska kaups kol neperpildysiu jo kaupimo taures biggrin.gif
Atsakyti
toks zodiaku derinys yra musu seimoje. as - zuvis, mano vyras- avinas.. nu ka galiu pasakyti.. maniskis be galo uzsispyres, darbstus, atisidaves seimai. taip pat labai megsta extrima smile.gif njekenciu jo vieno bruozo - jis niekada nepripazysta savo klaidu ir isvedzioja taip, kad galaiusiai as lieku kalta.. va to tai nekenciu. ir dar kad jis leta.. kol sumasto, as 5 kartus jau padarau biggrin.gif apie save galiu pasakyti, kad esu labai prieraisi, gal siek tiek neryztinga, impulsyvi..
kartu jau 5m. - ir mums gerai smile.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
mano draugas zuvis,o as avinas. sunkiai mums gaunasi kartu gyventi... kazkaip nemoka jis i seima ziureti rimtai,priimti sprendimu,rupintis ne tik savim,bet mumis... verysad.gif
bet jo svelnumas mane zavi ax.gif
Atsakyti
ojoj... pazistamas jausmas... smile.gif sunku jiems atsispirti, taciau, kartais verta...
jie yra dideli pazadukai, taciau mazai deda pastangu, jog tuos pazadus igyvendinti... taigi arba tenka taikstytis su nezinomybe, kas bus rytoj arba tiesiog ieskoti kazko kito,kas tave suprastu ir galetu kaip reikiant tavimi pasirupinti... smile.gif
Atsakyti
Oj, mergaitės.. smagiai prisiskaičiau thumbup.gif
Mūsų šeima: aš žuvys, o brangiausiasis - AVINAS biggrin.gif
Pagal visus zodiakus netipiška zuvis esu: vienomis savybėmis nenusileidžiu liūtui, kitomis pačiam avinui. Tai kaip mes smagiai gyvenam biggrin.gif pyktis tai mažai pykstamės, tik jau kai susipykstam, viską išsipasakojam, kas ant širdėlių guli. Anksčiau taikymaisi ilgiau trukdavo, bet dabar.. čia karšta, čia jau viskas ok thumbup.gif
Iš tiesų, tai neįsivaizduoju kito žmogeliuko šalia.. wub.gif ir tegul niekas nepasakoja, kad avinai su žuvytėm negali gyventi schmoll.gif
O kiek aistros.. mm.. mirksiukas.gif
Atsakyti
bet man atrodo labai skiriasi poru santykiai ,kai vaikinas avinas ir kai avinas yra mergina.
Atsakyti
kažkaip labai jau toloka ši tema... smile.gif nejaugi daugiau neatsirado avinukų ir žuvų? g.gif na tada aš pakeliu šią temą į viršų... ax.gif
na va... mūsų poroje aš esu avinukė, vaikinukas mano - žuvytė... smile.gif bet kažkaip charakteriai nelabai sutampa.... aš esu daugiau tokia užsispyrusi, labiau aktyvi... o va draugas yra ramesnio būdo, mėgsta pasivolioti visom dienom... 4u.gif
Atsakyti
mano ex vyras Zuvis, as avinas, prabuvom kartu 8 metus. Issiskyrem. Per daug skirtingi...tas aktyviste, jis letas, is pradziu gal ir mane tas letumas uzslopino, bet galu gale vistie tas aviniskas budas islindo. Jis skaudziai skyresi, manau dar ir dabar myli. O man gerai smile.gif
Atsakyti