Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada leisti mergaitei lakuoti nagus?

QUOTE(Moonte @ 2011 01 31, 23:46)
Tiesa pasakius visai pasimeciau, tai ka jau 4 metu mergaitems nageliai dazomi?

Kur skubat? Ar neatrodo kad taip is vaiko atimat vaikyste? Kada gi vaikui buti naturaliam jei ne dabar...

Tuomet, kada jusu manymu pradesit makiaza daryti?

mano vienas prisiminimas iš darželio -- buvo atėjus kažkokia pavaduojanti auklytė. atsinešė kažkokį tai kosmetikos rinkinį. mums, mergaitėms, pasidarė labai įdomu. paprašėm jos, kad mus padažytų. tai pasakė, kad gali padaryt tik šešėlius,nes su lūpdažiais galim išsitept. tai ir padarė tuos šešėlius -- aš paprašiau mėlynų su blizgučiais nail.gif: kai tėvukas atėjo vakare pasiimt, vos neišgriuvo. laugh.gif
Atsakyti
Viskam turi ateiti laikas! Esu pries nagu lakavimus schmoll.gif
Atsakyti
Nemanau kad gera mintis lakuoti vaikam nagus schmoll.gif as ir sau nelakuoju kai mziuke salia nes tas kvapas ne i sveikata
Atsakyti
Gal per šventes nuo koių 15-16 leisiu smile.gif Dabar jei jau labai kokia proga būna, tai užsiklijuoja porą kokių gėlyčių (7 metų) kur spec. nagams skirta.. Bet šiaip nepatinka man tokie cirkai..
Atsakyti
QUOTE(varrna @ 2011 02 01, 00:34)
Viskam turi ateiti laikas! Esu pries nagu lakavimus schmoll.gif

Visikai pritariu 4u.gif
Atsakyti
Nors šiaip esu griežta, jokių auskarų, papuošalų, dažų, bet nagų lakas vienintelė blogybė, kurią leidžiu, nes ir pati labai mėgstu. Kai atostogos, leidžiu visaip - žaliai, mėlynai, juodai, raudonai, į darželį arba niekaip , arba bespalviu. manajai 5.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iktiandrija: 23 liepos 2012 - 22:58
Aš ir buvau labai prieš tuos lakavimus vaikams, bet pas mus dabar "paauglystės" etapas tai ir aš nusileidžiu. Mano 3,5 mergina ypatingai nori būti didelė, be galo puošiasi, nori visur su suknelėm eiti, žinoma ir nagučius lakuoti. Priemu tai kaip žaidimą ir retkarčiais užmerkiu akis, lauksim kol praeis. ax.gif
Atsakyti
Maniškė 5m tai ypač nori, neleidžiu dažnai, tik kartais... Į darželį tai stengiuos kad taip neitų, kartais išsiderim tik su bespalviu.... Bet kalbėjau su psichologe, čia viskas normalu ir tokio amžiaus reikia leisti vaikams, nes dabar turi perdegti, jei ne tada paauglystėj pradės eksperimentuot ir saikingo dažymosi nebus...
Atsakyti
Maniskei 4 metau. Labai nori lakuotis nagus, o taip pat ir lupas, papuosalus. As pati retai lakuojuosi nagus, mano paaugle, taip pat retai lakuoja, o mazge kaip manijake. Gal tikrai toks etapas, kai atsiranda noras g.gif O siaip as nedraudziu. Ir i darzeli eina su lakuotais nagais. Nematau nieko baisaus tame smile.gif
Atsakyti
Leidžiu dukrai lakuotis nagus, jai tai labai patinka. ax.gif Nematau nieko baisaus nagų lakavime, nors pati nesilakuoju
Atsakyti
QUOTE(JO/NE @ 2011 02 01, 14:32)
Gal per šventes nuo koių 15-16 leisiu  smile.gif  Dabar jei jau labai kokia proga būna, tai užsiklijuoja porą kokių gėlyčių (7 metų) kur spec. nagams skirta.. Bet šiaip nepatinka man tokie cirkai..

drinks_cheers.gif
Man tikrai negražiai atrodo 4 metų mergina apdraskytais ryškiais nagais , reikia dar smėlio dėžei kapstytis tomis rankytėmis,
Atsakyti
Maniškė per šventes visada būna nulakuotais nagučiais mirksiukas.gif Po šventės iškart nuvalau blush2.gif

Į darželį, stengiuosi, kad tokia neitų. Na, bet jei visą savaitę buna gerutė, nulakuoju bespalviu ax.gif Manau reikia leisti mažosioms damoms puoštis, taip pat ir nagučius lakuoti. bigsmile.gif Juk tai nieko blogo, beto, džiaugsmo pilnos kelnės (bent jau manajai tai jo) lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lavrynka @ 2012 08 27, 19:38)
drinks_cheers.gif
Man tikrai negražiai atrodo 4 metų mergina apdraskytais ryškiais nagais , reikia dar smėlio dėžei kapstytis tomis rankytėmis,

Na taip, man taip pat negražiai atrodo. Jei lakuoti, tai tik su saiku. Pvz. aš Gabrielei lakuoju tik bespalviu, beto, kai pradeda luptis lakas, tuojau nuvalau bigsmile.gif
Atsakyti