Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada leisti mergaitei lakuoti nagus?

kuo veliau tuo geriau,spes dar visko isbandyti smile.gif
Atsakyti
5-ojo gimtadienio proga dukryte gavo vaikiskos kosmetikos rinkinuka. Tad ypatingom progom nulakuoju jai nagucius ir leidziu siek tiek pasinaudoti dovana.
Atsakyti
QUOTE(Nala24 @ 2012 11 30, 12:20)
5-ojo gimtadienio proga dukryte gavo vaikiskos kosmetikos rinkinuka. Tad ypatingom progom nulakuoju jai nagucius ir leidziu siek tiek pasinaudoti dovana.

maniske tai isbere nuo tos kosmetikos,nezymei,neprireike daktaru,bet bukit atsargus nes ten manau ziauriause chemija suvaryta...
Atsakyti
QUOTE(elingami @ 2012 11 28, 16:03)
kuo veliau tuo geriau,spes dar visko isbandyti smile.gif

thumbup.gif
Kam skubeti gyventi, vaikyste greitai baigsis, jos negrazinsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaAlgirdasSkaiste @ 2012 11 30, 15:28)
maniske tai isbere nuo tos kosmetikos,nezymei,neprireike daktaru,bet bukit atsargus nes ten manau ziauriause chemija suvaryta...

Dekui,uz patarima 4u.gif kol kas nieko nepastebejom,bet nedaug ir tenaudojom.
Atsakyti
Na tikiuosi iki mokyklos bent net šventėms neteks lakuoti dukrai nagučių. O paskui iki paauglystės nebent kelis kart į metus per kokią šventę. ax.gif
Atsakyti
Tikimes, kad kuo veliau prades tuom dometis, stengiames uzimti naudingais dalykais ir rodyti gera pvz
Atsakyti
as esu uz tai kad kuo veliau, bet va kaledoms nulakavau nagiukus blush2.gif bet cia tik tai progai...
Atsakyti
Atsimenu, kai maniškei buvo penkeri, per šventes nulakuodavau bespalviu (permatomu). Dabar kūno spalva arba švelniai rožine tik per progas nulakuoju ax.gif bigsmile.gif Džiaugsmo būna pilnos kelnės thumbup.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristulia86 @ 2012 12 30, 18:35)
as esu uz tai kad kuo veliau

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
kai pati mokės, tai ir nusilakuos biggrin.gif
Atsakyti
Ko del vaiku dziaugsmo nepadarai, smile.gif ,bet viskas turi buti su saiku.
Atsakyti
5 - metei mergaitei per šventę, jei jau prašo, tai gal ir nieko tokio. O šiaip tai man nepatinka, kai mažos mergaitės nulakuotais nagais vaikšto. Manoji žino, kad kai eis į mokyklą ir bus nebe pradinukė, tada jau leisiu blush2.gif
Atsakyti