yra yra atvirute - nepasimete

antrasis daiktelis dar iki manes nedaejo. tai nzn ar yra kokia atvirute ar ne.
ujujui. prisipazinsiu tikrai esu priekabi ir krapstalas

ujujui. prisipazinsiu tikrai esu priekabi ir krapstalas

kita mama, bent jau mūsų ratuke niekas nieko dar neįžeidė ir išvis nebuvo kažkokių rimtų apsižodžiavimų
aš persiusiu tau
tik dar pasilaikysiu daiktelį
: aišku tie pasiteisinimai niekam neįdomūs, bet vistiek pasakysiu, kodėl taip delsiu...pastebėjau, kad iki ginimo negaliu nieko net mąstyt kolkas (nors sakiau kad tuoj tuoj jau ką sugalvosiu)...net valgyt pagamint nesugebu šeimai, o po ginimo planuoju 4 paras miegot...tai žadu grįžti į gyvenimą vasario 1 dieną. Idėją jau kaip ir baigiu išgrynint, liko darbas 
tai jeigu, mano ratuko mergaitės nesupyksit, dar palaikysiu pas save ? o jeigu norit greičiau, tai irgi kišu šokoladą ir siunčiu
: pati nervuojuos, nebuvau ilgai daiktų užsilaikius pas save

tik dar pasilaikysiu daiktelį

tai jeigu, mano ratuko mergaitės nesupyksit, dar palaikysiu pas save ? o jeigu norit greičiau, tai irgi kišu šokoladą ir siunčiu

mijaka, mes kantrios-palauksim

Mijaka ,viskas ok
ir as kantrybes tikrai turiu
Lauksim kiek reiks

Lauksim kiek reiks

Mijaka, labai gerai tave suprantu. Kai būnu apsikrovus darbais, tai man net ir minčių paprastai nekyla (blogiausia buvo, kai abu su vyru šitaip arėm, tai namie nė lėkstės švarios nebuvo, vaikai šaldytais virtinukais ir košėm buvo gyvi, gerai, kad daržely juos maitina
). Kūrybiškumas atsigauna tik normaliai pailsėjus.

Tęsiant temą iš pagyrų puodo.
Apie tekstilės tapybą, tai geriausiai šilkografiniai dažai, jeigu nori nepermatomo efekto, o jeigu tinka akvareliniai efektai, tai yra labai daug galimybių- nuo natūralių iki anilinių dažų, reikia pagal audinio sudėtį žiūrėti, kas jam tinka.
Taip aš dar mokausi- diplomo pusmetis dabar, dirbu su fabrikais, projektuoju audinius, kaip tik dienoraštyje dar nespėjau sudėti dviejų kolekcijų. Iš esmės užsiimu pramoniniu dizainu, sukūriau didžiulę kolekciją dizainų etno tematika, noriu vadybininko.
Dėl meeto tai rimtai, reikia susitikti, siūlau Vilniaus teritoritorijoje, nes kol suplanuoji, kol ką ir praeina porą mėn.
Tos dėžės, tai gero pusmečio atgal projektas, bet pabaigiau tik šiom dienom, labai daug darbo nekainavo, tik kad dvi iš karto, tai šiek tiek uždusau. Sutarėm po 200lt už vieną, realiai tai mažoka kaina pagal laiką ir savikainą, bet idealiu atveju už šias norėčiau 250, tai santykis išlieka padorumo ribose.
Į Klaipėdą senokai svajojom kraustyti, tai ir kraustomės. Galvojant apie tai, ką dabar darau, jokios reikšmės neturi mano gyvenama vieta, tai kam gyventi čia, jeigu galima prie jūros
radom tikrai puikų butelį, mano bloge galima paskaityti plačiau.
Apie tekstilės tapybą, tai geriausiai šilkografiniai dažai, jeigu nori nepermatomo efekto, o jeigu tinka akvareliniai efektai, tai yra labai daug galimybių- nuo natūralių iki anilinių dažų, reikia pagal audinio sudėtį žiūrėti, kas jam tinka.
Taip aš dar mokausi- diplomo pusmetis dabar, dirbu su fabrikais, projektuoju audinius, kaip tik dienoraštyje dar nespėjau sudėti dviejų kolekcijų. Iš esmės užsiimu pramoniniu dizainu, sukūriau didžiulę kolekciją dizainų etno tematika, noriu vadybininko.
Dėl meeto tai rimtai, reikia susitikti, siūlau Vilniaus teritoritorijoje, nes kol suplanuoji, kol ką ir praeina porą mėn.
Tos dėžės, tai gero pusmečio atgal projektas, bet pabaigiau tik šiom dienom, labai daug darbo nekainavo, tik kad dvi iš karto, tai šiek tiek uždusau. Sutarėm po 200lt už vieną, realiai tai mažoka kaina pagal laiką ir savikainą, bet idealiu atveju už šias norėčiau 250, tai santykis išlieka padorumo ribose.
Į Klaipėdą senokai svajojom kraustyti, tai ir kraustomės. Galvojant apie tai, ką dabar darau, jokios reikšmės neturi mano gyvenama vieta, tai kam gyventi čia, jeigu galima prie jūros

Aciu, kad parasei, del tu dazu tai man reiks konsultacijos.
Gali duoti savo darbu kontaktus, kur ieskai vadybininko
dziuga@dziuga.com. Vyrui uzrodysiu, jis kuria rubus.
Gali duoti savo darbu kontaktus, kur ieskai vadybininko

Norėčiau susitikti gyvai, nes kol kas nenoriu dėti nieko į viešą erdvę. Susisieksime tuo klausimu. Dėl tekstilės dažų, tai man artimiausios tos technikos, kurios neprievartauja audinio elgtis nenatūraliai, viena tokių batika, šibori, audinys gyvena su tais dažais, blunka, spalvos intensyvumą keičia skirtingai. O šilkografija, iš esmės nėra labai organiškai deranti technika, bet patogi gan, nes ilgesnį laiką gali išlaikyti nepakitusį piešinį, dėvėjimas panašus į pramoniniu būdu padarytus darbus.
Tai vat, kad man negali darbai isblukti... Kolkas dirbu su tekstiliniais uzlyginamais...
Batika mokiausi 6 metus, bet juk reikia fiksuoti vasku, o tas duoda kietuma
ar imanoma po to suminkstinti audini? Jei taip - valio
nes ir kainos dazu patrauklios tada. Tenkintu toks ryskumas:

Batika mokiausi 6 metus, bet juk reikia fiksuoti vasku, o tas duoda kietuma