Įkraunama...
Įkraunama...

Išbandymai, konkursai, žaidimai dekoruojančioms

Mijaka, ar jau "ilipai i vezes"...jau kaip knieti tavo indeli paziuret smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2010 11 18, 10:59)
blush2.gif  doh.gif
Sakyciau reiktu kur nors aprasyti daikto dekoravimo etapus doh.gif  Kiek as suprantu is savo ne tokios dideles patirties kad dekoruojancias detales reiktu kai daiktas nulakuotas klijuoti, o dabar g.gif Truputi ir as nevilty, nezinau, neatejo ar muza ka daryti, o labai norisi prisideti. As tikrai nesitrauksiu, eisiu iki galo su visais ratukais jei tik visos priemones nepasens lotuliukas.gif
siaip turiu minti, gal paleidziam sekanciu ratu du daiktus, nes apsurdiska po viena daikta per metus doh.gif  ka manot? ironiska butu jei uzsitestu viskas 4-8 metus doh.gif
wub.gif  thumbup.gif as apakusi koks mijaka indelis blink.gif  fantastika thumbup.gif

Marinuoju, dar truputi pakentekit blush2.gif

As tai vos ne tavo vietoje nufotografuociau ir iskart viesai parodyciau kame reikalas, man tai maziausiai ten trys stiliai iskart sukrauti, pjaunasi tarpusavyje, nu kam cia kankintis, vis tiek nesamone doh.gif nes man si daikta pamacius irgi truko kantrybe, ypac po tiek laiko, dar kas padaryta - padaryta netvarkingai, ka ten sutvarkysi? Kampuose ten net nesuleista noramliai... zodziu, as noreciau gauti nauja normalu darba ir prisidet su kuryba o ne vien problemos sprendimu cool.gif
Atsakyti
As tai didziuojuosi savo ratuku cool.gif ...kazkaip viskas be problemu eina tfu,tfu,tfu, kad neprikalbeciau...nors prie pasiulymo, kad paleisti du darbukus iskart as visai prisijungciau, nes tikrai muzos skraido skirtingai rolleyes.gif ........Mijaka gautu antra darba is eiles...is manes lotuliukas.gif jai butu zavalas lotuliukas.gif
Atsakyti
na už kokių trijų savaičių aš laisvas paukštis su diplomu busiu (tpu tpu tpu tikiuosi) tai galėsiu ir dešimt daiktų paimt laugh.gif
šiandien atidaviau diplominį, poryt paskutinį egzą išsilaikau, dar vieną dieną pamiegu ir tada kažką darysiu daiktui. tik nežinau ką ? nulis minčių iš tikrųjų, man jis toks dabar gražus, kad bijau sugadint biggrin.gif sobieska, jei turi idėjų kuo galėčiau prisidėt - brūkštelk až ax.gif ax.gif
Atsakyti
Žinot, ką.... Braukit mane iš to ratuko lauk.....
Papildyta:
va, taip va

1.Lachesė
2. IRR
3. 88888888
4. Sobieska
5. -----------
6. mijaka
7. -
8. Campari*

Juolab, kad vis tiek Sobieska, tarsi iš anksto žinodama, mane praleido lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2011 01 10, 16:27)
sobieska, jei turi idėjų kuo galėčiau prisidėt - brūkštelk až ax.gif ax.gif

Nu neeeee, nori atimti is manes malonuma pamatyti tavo indeli cool.gif ...siaip as vizija turiu, bet ne uz ka nepasakysiu tongue.gif

Kita mama, nebrauksim...jau traukinys pajudejo, nebek nuo atsakomybes biggrin.gif ...tikiu,kad puikiai susitvarkysi mirksiukas.gif

Atsakyti
sobieska, čia buvo pagalbos šauksmas biggrin.gif na tiek to, tada galvosiu pati, ale gali užtrukt doh.gif

Kita Mama, manau mes susimaišėm, nes iš pradžių buvo kalba naujas dalyves traukt į galą sąrašo, paskui jau kitaip ax.gif vien dėl to nereikia išsibraukt unsure.gif vat aš net neįsivaizduoju kam aš turėsiu siust daiktą g.gif
Atsakyti
dziuga zinau, kad priklausom abi tam paciam rateliuj. jau pradedu bijoti ka gausiu. po pirmojo rato patyriau nusivilima.

pritariu leisti jau dabar sekancius 2 daiktus, nes juda ziauriai letai. ir noreciau pasiulyt kai ka.

1. prie keliaujancio daikto prideti kazkoky lapa, kur kiekviena nare parasytu kokiom priemonem naudojosi. nebutina ivardinti firmos ar dar ko tiesiog: akriliniai dazai-> servetele->arabiska guma... ir paaiskinsiu kodel taip siulau. pirmajam daiktuij rate buvau paskutine. nu pykit nepykit, bet kazkas nudaze ne su juodaus akriliniais dazais, o su bala zino kuom. pradejus lakuot juodi dazai pradejo tepliot ir ganetinai smarkiai. vos nesugadinau isvis daiktelio. kitas dalykas, gal but ne visos zino ir supranta is skeldejimo koks dvikomponentis panaudotas. nenoretu patirti tokio fiasko, kad viskas susiveltu uztepus akrilinio lako (pvz ant sotiles.)

2. kelti nuotraukas iskart i foruma ir parodyti kiekvienos nares padaryta indeli. kazkaip gal netgi noreciau pamatyt kokie pasikeitimai vyksta kiekvienam rate. jei metus keliauja daiktas tai ir tos nufitigrafuotos nuotraukos gali pasimesti issitrinti ir t.t.

ka manot??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 10 sausio 2011 - 21:29
Kad parasyt, tai pritarciau, bet del nuotrauku sukelimo tai niiilabaaiiii rolleyes.gif , man tai idomiau pamatyt galutini varianta, o tik po to kas, kaip ir kada smile.gif , pasirasau uz intriga iki galo cool.gif
Atsakyti
Aš irgi pritariu Sobieskai .Parašyti ką naudojom manau tikrai būtų gerai .O dėl nuotraukų -tai man irgi įdomiau pamatyti finalinį darbą .Aš net manau ,kad užtektų pirmosios ir paskutiniosios nuotraukos ,o kas kuo prisidėjo galima bendraujant forume pasigirt ,o kas nori gali įkelt nuotraukytę .Ir daiktų galim paleist daugiau ,kad tik tos mūsų mūzos neišsilakstytų ,kad tik noro būtų wub.gif
Atsakyti
na musu ratelis slubuojantis kazkoks, kaip visada smile.gif)) as irgi gavus nezinojau, ko griebtis, dar aisku yra ka daryt, bet kaip ir rase dziuga, jau padaryta tiek stiliu ir tt. kad daugiau nieko mandro nepridesi, kad nebutu kose makalose, o priderint prie esamo...na bandau, ar tiks, parasys seimininke smile.gif
kvartetas, jei esi reikli tai prisikabinsi prie to, ka dziuga isvardino, kad yra nelygumu ir pan. o is aprasymu suprantu, kad viska padare viena tik dalyve g.gif kitos praleido, dabar as, paskui kvartetas ir viskas...nu matysim, kas cia iseis biggrin.gif

as uz parasyma priemoniu naudojimo, ir pries foto rodyma eigos metu, bet UZ foto issaugojima ir paskui sukelima is eiles smile.gif nu gal supratot smile.gif nes paskui idomu, kas ka dare, bet eigoje geriau islaikyt paslapti smile.gif

galim drasiai leist po kelis daiktus, nes tikrai metus keliauja...
Atsakyti
Sveikos smile.gif

QUOTE(kvartetas @ 2011 01 10, 21:26)
1. prie keliaujancio daikto prideti kazkoky lapa, kur kiekviena nare parasytu kokiom priemonem naudojosi.

Išsiųsdama daiktą aš specialiai pirkau mažą atvirutę, kad merginos surašytų, kokias priemones naudojo ir nebūtų painiavos. Tik man dabar įdomu, ar ji vis yra ir nepasimetė?
Atsakyti