Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus 8

QUOTE(aukseklaipeda @ 2011 02 26, 17:41)

ačiū 4u.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2011 02 26, 23:26)

dar ...labai ir man paciai patinka, ypac kai vaikui sunkiau sekasi skaityti.

http://www.mokyklele...dimai/gaidelis/
Atsakyti
QUOTE(aukseklaipeda @ 2011 02 27, 15:30)
dar ...labai ir man paciai patinka, ypac kai vaikui sunkiau sekasi skaityti.

http://www.mokyklele...dimai/gaidelis/

va va tu visiškai teisi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roga: 27 vasario 2011 - 22:46
Su mazuoju dabar daug sedim prie sios nuorodos
http://pradinukai_lt/testai-lietuviu/
Nors jis ir atuntokas smile.gif
Atsakyti
Sveikos supermamos!
Labai dziaugiuosi atradusi sita foruma, cia tiek daaaug naudingos informacijos apie vaiku hiperaktyvuma ir realias situacijas patiriamas kasdienybeje. Is tikro vaiku neturiu, bet labai domiuosi vaiku hiperaktyvumu ir man reikia Jusu pagalbos, todel kreipiuosi i Jus! Rasau magistro darba apie vaiku hiperaktyvuma ir planuoju atlikti tyrima, su tevais turinciais hiperaktyvius vaikus, pedagogais, kuriems tenka mokyti hiperiukus, ar mokyklos psichologais, soc.pedagogais.. Apie hiperaktyvuma rasiau ir bakalauro darba ir tyrimo metu kalbejausi su vaiku paaugliu psichiatrais, buvo labai idomu, pasisemiau labai naudingos ir svarbios informacijos. O si kart, noriu testi savo tyrima is kitos puses, artimiausios vaikui- tai seima ir mokykla. Labai viliuosi, kad atsirastu mamu (ar aukletoju, mokyklos psichologu, soc.darbuotoju) KAUNE, kurios sutiktu sudalyvauti grupineje diskusijoje apie vaiku hiperaktyvuma. Manau galetume tureti viena saunu vakara ir pasidalinti savo patirtimi auginant, ar bendraujant su hiperaktyviu vaiku. Lauksiu prijaucianciu, rasykit a.z.
Atsakyti
QUOTE(aukseklaipeda @ 2011 02 28, 22:11)
Su mazuoju dabar daug sedim prie sios nuorodos
http://pradinukai_lt/testai-lietuviu/
Nors jis ir atuntokas smile.gif

va už šita ačiū, mms su lietuvių šiek tiek sunkiau aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(iveta_ka @ 2011 03 01, 21:56)
Sveikos supermamos!
Labai dziaugiuosi atradusi sita foruma, cia tiek daaaug naudingos informacijos apie vaiku hiperaktyvuma ir realias situacijas patiriamas kasdienybeje. Is tikro vaiku neturiu, bet labai domiuosi vaiku hiperaktyvumu ir man reikia Jusu pagalbos, todel kreipiuosi i Jus! Rasau magistro darba apie vaiku hiperaktyvuma ir planuoju atlikti tyrima, su tevais turinciais hiperaktyvius vaikus, pedagogais, kuriems tenka mokyti hiperiukus, ar mokyklos psichologais, soc.pedagogais.. Apie hiperaktyvuma rasiau ir bakalauro darba ir tyrimo metu kalbejausi su vaiku paaugliu psichiatrais, buvo labai idomu, pasisemiau labai naudingos ir svarbios informacijos. O si kart, noriu testi savo tyrima is kitos puses, artimiausios vaikui- tai seima ir mokykla. Labai viliuosi, kad atsirastu mamu (ar aukletoju, mokyklos psichologu, soc.darbuotoju) KAUNE, kurios sutiktu sudalyvauti grupineje diskusijoje apie vaiku hiperaktyvuma. Manau galetume tureti viena saunu vakara ir pasidalinti savo patirtimi auginant, ar bendraujant su hiperaktyviu vaiku. Lauksiu prijaucianciu, rasykit a.z.

Labai gaila, kad ne Klaipedoje. Sudalyvauciau.
Atsakyti
Sveikutes mamytes! Norėjau pasiteirauti mamyčių kurių vaikai gėrė ar dar geria concerta vaistukus. Ar Jūsų vaikams nepablogėjo atmintis? Nes nežinau ar sutapimas, bet po šitų vaistukų pablogėjo atmintis. Kita vertus, aš ir pati juos esu pavartojusi, kai rašiau diplominį blush2.gif . Bet vėliau irgi pradėjau jausti, kad atmintis kuo tolyn, tuo vis labiau stringa.
Atsakyti
Sveikos mamytes,ir aš atsinešų savo ašaras.mano suneliui nustatytas ivairepusis raidos vystimo sutrikimas,emociju ir elgesio sutrikimas verysad.gif sunkei susikaupe nusedi. gerem eye,dar nuo conceto vartojimo susilaikeu vis dar bijau,bet paskutiniai 2 men nebesuprantu kas darosi,visai nebesigaudo mokslose irzlus blogai mega,metosi negali ramei pavalgyti,nors visa tai ir prieš tau buvo,bet jau ne taip,rudeni vel mums tirs intelekta,nes bus jau trečiokas,gal sakau pavasarisjam taip veikia.nera pas mus panevežyje tu specealistu,nei kur pavedžioti,pradejo rašyti seubingai,net nežinau kur pagalbos ieškoti,o psihiatre siulo pradeti ta concerta vartoti,bet kaško bijau,ir tikas atsirado lupa tempia i viena puse.JAM BLOGAI,O MAN DAR BLOGEU. cry.gif
Atsakyti
QUOTE(cius @ 2011 03 12, 15:08)
Sveikos mamytes,ir aš atsinešų savo ašaras.mano suneliui nustatytas ivairepusis raidos vystimo sutrikimas,emociju ir elgesio sutrikimas verysad.gif sunkei susikaupe nusedi. gerem eye,dar nuo conceto vartojimo susilaikeu vis dar bijau,bet paskutiniai 2 men nebesuprantu kas darosi,visai nebesigaudo mokslose irzlus blogai mega,metosi negali ramei pavalgyti,nors visa tai ir prieš tau buvo,bet jau ne taip,rudeni vel mums tirs intelekta,nes bus jau trečiokas,gal sakau pavasarisjam taip veikia.nera pas mus panevežyje tu specealistu,nei kur pavedžioti,pradejo rašyti seubingai,net nežinau kur pagalbos ieškoti,o psihiatre siulo pradeti ta concerta vartoti,bet kaško bijau,ir tikas atsirado lupa tempia i viena puse.JAM BLOGAI,O MAN DAR BLOGEU. cry.gif

Iš patirties galiu pasakyti, kad tas concerta stebuklų nedaro (bent jau mūsų atveju). Mūsų atveju jisai padėjo, tik dėmesiui ir tai, tik trumpam laikui, o paskui pinigų išmetimas. Visų pirma jis brangus, sumažėja apetitas ir vaikui pradėjo pradžioj ir po pertraukų tinti,, perštėti lūpos, o dabar dar įtariu, kad kenkia ir atminčiai.
Atsakyti
seniai cia bebuvau blush2.gif taigi mano jaunimas kaip mensi eina i kita mokykla ir kol kas dziaugiuosi savo pasirinkimu juos vidury mokslo metu pervest.dziaugiasi zinoma ir vaikai.jau dabar noriai eina i mokykla,lengvai susirado naujus draugus,nezinau ar sakiau bet visoj mokykloj tik 15 mokinuku,mokytoja jais pagaliau nesiskundzia.jei nepadare namu darbu tai turi padaryt per pertrauka,jei kazko neatsinese tai patikrina kuprines abieju.na kaip mokytoja sake jiem tikrai nereik i raidos centra del palengvintos programos,nes yra vidutiniai<is 5 prmoku vienas antras pagal stipruma kitas trecias>.kogero visdelto mokslai kentejo ir del mokytojos na ir gal zinoma del judrumo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sarka @ 2011 03 12, 10:26)
Sveikutes mamytes! Norėjau pasiteirauti mamyčių kurių vaikai gėrė ar dar geria concerta vaistukus. Ar Jūsų vaikams nepablogėjo atmintis? Nes nežinau ar sutapimas, bet po šitų vaistukų pablogėjo atmintis. Kita vertus, aš ir pati juos esu pavartojusi, kai rašiau diplominį  blush2.gif  . Bet vėliau irgi pradėjau jausti, kad atmintis kuo tolyn, tuo vis labiau stringa.

su atmintimi, nežinau mums taip nebuvo schmoll.gif gal kad visada kartu vartojome ir eye q g.gif mums tik krito spaudimas ir apetito nebuvo schmoll.gif begalinis jautrumas padidėjo ir viskas g.gif dabar nebevartojame, geriame tik eye q.

QUOTE(cius @ 2011 03 12, 14:08)

mums concerta padėjo vaikui pagrindus, lėtai lėtai statėsi pagrindas ant kurio statome dabar jo pasitikėjima, jo saviverte, nora gyventi, kurti, mokytis. bijojau aš taip vaistų iki negalėjo, bet kai mačiau savo vaika naktimis klykianti, vien kad diena nesisekė, kad nepasitiki savimi, išnegalėjimo padaryti išsibėgėjęs trenkdavosi į siena ir save žalojo, nusprendėme gerti. gėrėme jei pamenu pusantrų metu dabar tik eye q, padeda mums, siunkiausia yra žiema ir pavasaris, krentame į duobes, paskui lėtai lipame.
iš savo patirties sakau, galite pabandyti 4u.gif
o kaip su raidos centru, ar gavote siuntima, juk panevežyje yra ir vaikų psichologinė tarnyba, da ji ten turėtu patarti, kol eile atstovėsite į raidos centra eilę g.gif

QUOTE(margustas @ 2011 03 12, 15:04)
seniai cia bebuvau blush2.gif taigi mano jaunimas kaip mensi eina i kita mokykla ir kol kas dziaugiuosi savo pasirinkimu juos vidury mokslo metu pervest.dziaugiasi zinoma ir vaikai.jau dabar noriai eina i mokykla,lengvai susirado naujus draugus,nezinau ar sakiau bet visoj mokykloj tik 15 mokinuku,mokytoja jais pagaliau nesiskundzia.jei nepadare namu darbu tai turi padaryt per pertrauka,jei kazko neatsinese tai patikrina kuprines abieju.na kaip mokytoja sake jiem tikrai nereik i raidos centra del palengvintos programos,nes yra vidutiniai<is 5 prmoku vienas antras pagal stipruma kitas trecias>.kogero visdelto mokslai kentejo ir del mokytojos na ir gal zinoma del judrumo rolleyes.gif

džiugu girdėti, kad viskas tvarkosi ir viskas tik geryn, sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roga: 12 kovo 2011 - 18:34