QUOTE(sarka @ 2011 03 12, 10:26)
Sveikutes mamytes! Norėjau pasiteirauti mamyčių kurių vaikai gėrė ar dar geria concerta vaistukus. Ar Jūsų vaikams nepablogėjo atmintis? Nes nežinau ar sutapimas, bet po šitų vaistukų pablogėjo atmintis. Kita vertus, aš ir pati juos esu pavartojusi, kai rašiau diplominį

. Bet vėliau irgi pradėjau jausti, kad atmintis kuo tolyn, tuo vis labiau stringa.
su atmintimi, nežinau mums taip nebuvo

gal kad visada kartu vartojome ir eye q

mums tik krito spaudimas ir apetito nebuvo

begalinis jautrumas padidėjo ir viskas

dabar nebevartojame, geriame tik eye q.
QUOTE(cius @ 2011 03 12, 14:08)
Sveikos mamytes,ir aš atsinešų savo ašaras.mano suneliui nustatytas ivairepusis raidos vystimo sutrikimas,emociju ir elgesio sutrikimas

sunkei susikaupe nusedi. gerem eye,dar nuo conceto vartojimo susilaikeu vis dar bijau,bet paskutiniai 2 men nebesuprantu kas darosi,visai nebesigaudo mokslose irzlus blogai mega,metosi negali ramei pavalgyti,nors visa tai ir prieš tau buvo,bet jau ne taip,rudeni vel mums tirs intelekta,nes bus jau trečiokas,gal sakau pavasarisjam taip veikia.nera pas mus panevežyje tu specealistu,nei kur pavedžioti,pradejo rašyti seubingai,net nežinau kur pagalbos ieškoti,o psihiatre siulo pradeti ta concerta vartoti,bet kaško bijau,ir tikas atsirado lupa tempia i viena puse.JAM BLOGAI,O MAN DAR BLOGEU.
mums concerta padėjo vaikui pagrindus, lėtai lėtai statėsi pagrindas ant kurio statome dabar jo pasitikėjima, jo saviverte, nora gyventi, kurti, mokytis. bijojau aš taip vaistų iki negalėjo, bet kai mačiau savo vaika naktimis klykianti, vien kad diena nesisekė, kad nepasitiki savimi, išnegalėjimo padaryti išsibėgėjęs trenkdavosi į siena ir save žalojo, nusprendėme gerti. gėrėme jei pamenu pusantrų metu dabar tik eye q, padeda mums, siunkiausia yra žiema ir pavasaris, krentame į duobes, paskui lėtai lipame.
iš savo patirties sakau, galite pabandyti
o kaip su raidos centru, ar gavote siuntima, juk panevežyje yra ir vaikų psichologinė tarnyba, da ji ten turėtu patarti, kol eile atstovėsite į raidos centra eilę
QUOTE(margustas @ 2011 03 12, 15:04)
seniai cia bebuvau

taigi mano jaunimas kaip mensi eina i kita mokykla ir kol kas dziaugiuosi savo pasirinkimu juos vidury mokslo metu pervest.dziaugiasi zinoma ir vaikai.jau dabar noriai eina i mokykla,lengvai susirado naujus draugus,nezinau ar sakiau bet visoj mokykloj tik 15 mokinuku,mokytoja jais pagaliau nesiskundzia.jei nepadare namu darbu tai turi padaryt per pertrauka,jei kazko neatsinese tai patikrina kuprines abieju.na kaip mokytoja sake jiem tikrai nereik i raidos centra del palengvintos programos,nes yra vidutiniai<is 5 prmoku vienas antras pagal stipruma kitas trecias>.kogero visdelto mokslai kentejo ir del mokytojos na ir gal zinoma del judrumo
džiugu girdėti, kad viskas tvarkosi ir viskas tik geryn, sveikinimai