QUOTE(Mamyciukass228 @ 2011 03 25, 19:22)
Reiks kai eisim pas gydytoja klausti tada, nes iki siol tiesiog zinojau, kad mano vaikas daug judresnis uz kitus, tikiuosi, kad taip bus ir toliau
P.S begiojimai lauke iki siol nelabai buvo imanomi. Nors vaiksto namuose puikiai jau nuo 9 men., bet lauke su batais nenori eiti, o dar ir sniegas visur buvo. Tikiuosi jau greitai rengsimes ploniau ir lauke bent kazkiek issiduks.
tokiam amžiuje mano bėgdavo non stop, šiek tiek ploniau aprengdavau, kad neperkaistu ir turėdavome tiksla iki kur nulėkti ir per kiek parlėkti namo, ką pakeliui nuveiksime. visada bėgdavome kartu vaikis darydavo ką ir aš darydavau. sunkiausia būdavo kamolio paspyrimas, nes jau reikia susikoncentruoti ir spirti, čia jau būdavo kryptingas darbas sunkus, su isterijomis, bet per kelis metus išmokome, sunkiai gavosi

namie, tai kaladėlių atnešimas, padėjimas, suradimas. tam kad išsikrautų ir nors 1,5 val. pamiegotu. pas mus su miegu baisiai sunkiai, labai mažai miegodavome, ilgai vystydavau į dekuti, kad nešokinėtų per miegus neužsigautų ir nors kiek pamiegotų.
laiku miegoti, laiku valgyti, žaisti, eiti į lauka ir t.t. tai bent jau mums nors kiek stumė į priekį.
Papildyta:
QUOTE(Alchemie @ 2011 03 25, 20:09)
Nu pediatrai ne visi net zino, kas per sutrikimas yra hperaktyvumas

daznas is akies diagnozuoja, geresni siuntimus paraso raidos centran ar pas neurologa..Linkiu, kad tai butu tik judrus vaikas
vaiko dabartinė gydytoja tokia, bandau jai aiškinti, kad žinau, kas mano vaikui yra ji neklauso

mano vaikas jai sako man galva skauda, spaudimas žemas, ji negali būti, pamatuoja vos ir nugriuna 80/60, nutyla, bandau sakyti, kad mums rebilitacija priklauso ji man duoda apie Espric paskaityti, mano vaikas jau neiškentęs sako mes jau skaitėme, nekreipia dėmesio. ale po alergolo konsultacijos pas ją gal tada pavyks paaiškinti, kad mums dėl hiperaktyvumo priklauso rebilitacija

toks jausmas, kad aš daugiau žinau nei ji, ir ji net neleidžia kalbėti, ką reiks daryti, mano vaikas jau taip sproginėja, rudenį nors kabinete pasėdėdavo kol patikrindavo o dabar tik šokinėja, siautėja

o dar tik pavasario pradžia. reikia pagalvoti kaip su ja normaliai pasikalbėti, ji nėra bloga, bet matyt neturi patirties matyt, nes jai akys iššoko nuo tokio judėjimo.