QUOTE(Roga @ 2011 10 13, 08:58)
nu žinok papasakojai apie mano Bena, tik skiriasi, nemoka gerai anglų ir kito, išsėdi klasėje visas pamokas ir jei parodai kaip nuvažiuoja iš taško A į taška B.
o visa kita. baisiausia, kad toks didelis vaikis nesiorentuoja laike
jei pasakys atvykti 15 val. ir nepklausi kada reikia tau išeiti iš namų, tai jis iš mokyklos grįžęs ir išeina.
labai reaguoja kai sutinka klasiokes lauke ne pamoku metu slepiasi, klausiu kodėl, sako mane erzina.
apie kitų emocijų jautima, nu begalo jautrus.
o visa kita. baisiausia, kad toks didelis vaikis nesiorentuoja laike

labai reaguoja kai sutinka klasiokes lauke ne pamoku metu slepiasi, klausiu kodėl, sako mane erzina.
apie kitų emocijų jautima, nu begalo jautrus.
Labai daug panašumų, sudėjus Alchemie ir jūsų pasakojimą, apie savo vaikiną perskaičiau...
Maniškis moka anglų kalbą, nes animacinius filmus ta kalba žiūrėdavo... Ir tebežiūri dar... Labai jautrus, tik tas jautrumas pereina į agresiją, daiktų laužymą, daužymą, plėšymą, karpymą. Laikas jam yra sudėtingas reikalas... Nesupranta kas ta savaitė, kartais pasako, kad septynios dienos, bet aplamai, jei pasakai po dviejų dienų į mokyklą eit, tai galvoja ilgai kiek dienų ir naktų teks laukt, apie valandas nekalbu...
Vat labiausiai užstrigo tai, kad maniškį paklausus kodėl neina į lauką, pasako, kad nenori sutikt draugų, nes jie jį erzina.. Tarkim būna lauke, per balkoną matau, kad eina su draugu, jei pamato, kad aš jį matau, tuoj eina nuo draugo šalin ir sako jam atstok... Nesuprantu šito.. Be to didelis savanaudis... Retai išryškėja rūpestis sese, dažniau ją erzina, nes jinai erzinasi, matomai jam tai patinka... Atsakomybės bent menkiausios už savo daiktus ar šiaip už bet ką jokios...